Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית מקדחה

E.L
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רכשתי לפני כשנה בוש מהסדרה הירוקה 650W והיא יופי של מקדחה. אני משתמש בה לשימושים ביתיים, פה דיבלים לתפמונה כבדה, פה מדף, פה תנור תליה לאמבטיה , וכן הלאה. קדחתי בה גם ביסוד ולא היתה שום בעיה. קניתי כזאת כי גם לאבא שלי יש בוש סדרה ירוקה כבר כמה וכמה שנים ללא שום בעיה.

אם אתה מחפש כלי לשימושים ביתיים ממותג ידוע , ולא משהו לעבודה רצחנית, זאת אחלה בחירה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לשימוש ביתי, פעם בחודשיים לקדוח חור, תקנה כלי סיני (יש כלים לא רעים במחירים מצחיקים. הם יעבדו טוב כל עוד אתה לא Hardcore עם הכלי).

אני בעד כלים טובים גם לשימוש ביתי, אבל צריך לדעת איזה כלי צריך להשקיע בו ואיזה אפשר לקנות פשוט וזול.

פטישון, עבור קידוח של חורים, אפשר פשוט. אם הולכים על שימושים רחבים יותר (מעבר לקידוח חורים, כמו חציבה או סיתות), עדיף כלי איכותי.

דיסק\משחזת זוית - לקנות הכי פשוט. 150 שקל של יונדאי וזה מחזיק שנים גם בשימוש תכוף.

מברגה\אימפקט - אפשר בהחלט לקנות כלי פשוט, אבל חובה סוללת ליתיום ומטען מהיר. יחזיק שנים רבות בשימוש ביתי, שנתיים שלוש לפחות בשימוש מקצועי.

איציק

+1

לשימוש ביתי רגיל אין צורך במקדחה מעבר לסיניות הרגילות. לי יש כבר כמה שנים טובות מקדחה של וולף שקניתי כסט כזה:

279767.jpg

המזוודה הזו עלתה 150 ש"ח בהום(ו)-סנטר. למקדחה יש אופציית רטט והיא קודחת בלי בעיות גם בבטון (בהתאם לאיכות המקדח כמובן).

גם לאבא שלי יש את אותה מקדחה כבר מעל 10 שנים והיא עדיין מתפקדת.

אז נכון, שהחלפת מקדח מהירה זו אופציה נחמדה שאין לה, אבל רבאק, כמה מקדחים אתם כבר נאלצים להחליף בכל פעם שאתם קודחים משהו בבית?

פורסם

אני משתמש במקדחת בוש ירוקה 570W כבר מעל לעשור (שעברה מדי פעם גם פעילויות מואמצות מאד). לדעתי מושלמת לשימוש ביתי.

הפרמטר החשוב לדעתי, בקניית כלי עבודה, הוא העוצמה של הכלי, אחריו המותג וכמובן גם המחיר.

פורסם

פותח השירשור, טוב תעשה אם תיגש לך לחנות כלים ותבחן את המוצרים שהציעו לך. חלקם גדולים ומגושמים, חלקם קטנים ועדינים. שווה לעבור בחנות ולהכניס את הכלי ליד, להרגיש אותו, לבחון אותו מכל הבחינות. פטישון גדול וכבד יותר ממקדחה, ולא כל מקדח יתאים לו אלא רק SDS. לעומת זאת, הוא אוכל מקדחה בלי מלח בקדיחה בקירות בטון. מקדחה יכולה להיות חלשה מדיי או קטנה מדיי לשימושים מסויימים. יש פה הרבה משחק.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
דיסק\משחזת זוית - לקנות הכי פשוט. 150 שקל של יונדאי וזה מחזיק שנים גם בשימוש תכוף.

איציק

לקנות מברגה / פטישון סיני בסדר. (זה זבל מצויי ) אבל לא מסוכן.

דיסק סיני זה מסוכן. המחיר של איכותי לא הרבה יותר סביב ה 280 ומעלה. והוא הרבה יותר בטיחותי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מברגה כן, אפשר סיני.

פטישון- לא ממליץ אחרי שאיזה פטישון סיני החליט שלא בא לו להחזיק את המקדח יותר ופשוט היה "בועט" אותו החוצה ממקומו. מעצבן לאללה.

דיסק סיני- כשאני ואבא היינו צריכים לחתוך כמה חתיכות של קרמיקה והסיני פשוט היה מתיש לגמרי. פרט לעובדה שלא היה נוח, הוא בקושי חתך משהו ועשה טובה כאילו שהוא בכלל עובד. השאלתי מחבר אחד של בוש (מהסדרה הירוקה)- איזה עולם! חותך בשנייה וגם הדיסקים עצמם לא נשחקים תוך כדי אלא אשכרה חותכים!

פורסם
כבר שנים אני משתמש במקדחה רוטטת של skill לשימושים ביתיים + . הזונה לא רוצה למות, מה שלא קורה לה. משער היא מחזיקה מעמד משהו כמו 15 שנים, קניתי מקדחה נוספת למקרה שזו תתפגר, ונתתי את החדשה מתנה כי היא זו מסרבת למות. בזמן הזה, מברגה של בוש (ירוקה) מתה לי בידיים. ממש ראיתי איך הנשמה שלה יוצאת, והיא עוברת לעולם שכולו טוב.

Skill של פעם זה משהו מיוחד,

שלי מתה אחרי 20 שנה!

קיצר, הקונצנזוס זה בוש כחול?

פורסם

יש כמה חברות מעולות שלא משנה מה תקנה יהיה בסדר. ויחזיק לך שנים של שימוש ביתי.

מקיטה / בוש / מלווקי / מטבו / דיוולט / AEG (יש שם כמה דגמים טובים) / רויובי (לא מוכר בארץ) /והיטצי

כל אחד מהחברות האלו. זה מעולה הביתה.

למי שמחפש ציוד מקצועי. זה גם החברות האלו. אבל דגמים ספצפים. לכל חברה יש כלים טובים יותר ויש פחות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לפי ההגדרה של בוש, הסדרה הירוקה מיועדת לשימוש ביתי (כלומר שימוש פה ושם ומדי פעם גם כמה שעות ברצף) והסדרה הכחולה מיועדת למקצוענים שעובדים עם הכלי כל היום. ההבדלים בדרך כלל אורך חיים אינסופי. לסדרה הכחולה למשתמש ביתי, אחיזה מעט נוחה יותר, כלי פחות מרגיש רעידות ויותר קל לתיקון, השאלה האם שווה לך את ההפרש . לי יש מקדחה בוש ירוקה מעל עשרים שנה ומסרבת למות...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)
תוסיף לרשימה את וורקס( worx) יש להם מחירים טובים ומוצרים מצויינים.

א ל תוסיף את WORX לרשימה. מותג סיני לחובבים, מעוצב באופן מושקע.

לכל אלו שיש להם מקדחה "כבר 20 שנה" - זו בדיוק הבעייה: מקדחה שתקנו היום לא תחזיק 20 שנה. הלואי שהיו מייצרים היום באיכות של פעם.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם (נערך)

דבר ראשון worx זה לא מותג סיני, נכון זה מיוצר בסין, בערך כמו כל דבר היום.

לא יודע מה הנסיון שלך עם הכלי עבודה שלהם, אבל הנסיון שלי נרחב וארוך טווח, ואני ממליץ על הכלים שלהם בלב שלם.

אני משתמש בשימוש יום יומי עם מברגת אימפקט ומברגה רגילה, דיסק וג'קסון, ומלטשת אקצנטרית כולם מהסדרה הירוקה ואני לא מתבייש להגיד שהוצאתי פי כמה על כלים של בוש ומקיטה וworx עושים את העבודה יותר טוב ובפחות כסף.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק, שיהיה לך לבריאות. אתה ממליץ על WORX ואני ממליץ לא. אתה חושב שהם טובים מבוש, ואני ממליץ על בוש סדרה כחולה. בוא לא נתווכח.

:turn-l:

• תוכן חדש...