Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לחייל משוחרר - עד 40K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לקנות רכב - מיני / סופר מיני

אני די גבוה, 186, אז דבר ראשון שיהיה לי נוח לנהוג.

ישמש לנסיעה שלי לעבודה בעיקר (בתוך נתניה) ונסיעות נתניה - תל אביב בסופשים.

מעדיף רכב ידני, איבזור פחות חשוב לי, שיהיה חסכוני בניסועות עירוניות.

שלא יהיה חלש מידי, ישמש לפעמיים להסעה של ההורים - הם די 'גדולים'.

האופציה שהייתי מחפש עד עכשיו ביד 2 הייתה ה 206 ידנית שנת 2005-2006 XS, אבל הגדלתי את התקציב ב 10K, ורציתי לדעת מה האופציות הכי טובות שיש לי בתקציב בהתאם לדרישות.

תודה !

פורסם
מחפש לקנות רכב - מיני / סופר מיני

אני די גבוה, 186, אז דבר ראשון שיהיה לי נוח לנהוג.

ישמש לנסיעה שלי לעבודה בעיקר (בתוך נתניה) ונסיעות נתניה - תל אביב בסופשים.

מעדיף רכב ידני, איבזור פחות חשוב לי, שיהיה חסכוני בניסועות עירוניות.

שלא יהיה חלש מידי, ישמש לפעמיים להסעה של ההורים - הם די 'גדולים'.

האופציה שהייתי מחפש עד עכשיו ביד 2 הייתה ה 206 ידנית שנת 2005-2006 XS, אבל הגדלתי את התקציב ב 10K, ורציתי לדעת מה האופציות הכי טובות שיש לי בתקציב בהתאם לדרישות.

תודה !

לפי הדרישות שלך ובגלל שאתה חייל משוחרר אני מניח שאתה תעדיף רכב חסכוני כמה שניתן כל עוד הוא לא ירגיש לך ממש חלש אז אני ממליץ לך לתת מבט על פיאט גרנדה פונטו ופיאט איבו שהם רכבים נחמדים וחסכוניים מאוד :)

פורסם
לפי הדרישות שלך ובגלל שאתה חייל משוחרר אני מניח שאתה תעדיף רכב חסכוני כמה שניתן כל עוד הוא לא ירגיש לך ממש חלש אז אני ממליץ לך לתת מבט על פיאט גרנדה פונטו ופיאט איבו שהם רכבים נחמדים וחסכוניים מאוד :)

הגראנדה לא קצת חלשה ?

והאיבו נראת מעניית ומאוד אוהב גם את הצורה שלה, אבל כמעט ולא מצאתי ביד 2 תוצאות, ואלה שכן מצאתי יקרות ב 2-15 אלף מהתקציב.

פורסם
הגראנדה לא קצת חלשה ?

והאיבו נראת מעניית ומאוד אוהב גם את הצורה שלה, אבל כמעט ולא מצאתי ביד 2 תוצאות, ואלה שכן מצאתי יקרות ב 2-15 אלף מהתקציב.

הרכב עם מנוע 1400 ו 77 כוחות סוס אבל הוא קל לכן הוא לא כל כך חלש וחסכוני מאוד . בקשר למחיר אתה צודק איבו קצת יקרות אבל בגלל שישראלים לא הכי אוהבים פיאט ( כי הם חמורים חחחח ) אפשר להוריד מחיר בקלות ;)

פורסם

סיאט איביזה תיכנס בשנתון די גבוה לתקציב,

ה1.4 ידנית חסכונית , נוסעת יחסית זריז לסופר מיני ואמינה.

קיימת גם ב1.6 שמגיעה יותר מאובזרת ויותר זריזה כמובן.

• תוכן חדש...