Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריפודים ל-106 ראלי ו-306 XSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גלעד (fizban) וליאור (אנוכי) מבקשים את יעוצכם בנושא ריפוד.

אנחנו מתכוונים להתקמבן על עיסקה ולרפד את 2 המכוניות שלנו:

ה-306 XSI שנת 98 כחול-סיגמה (מטאלית) של גלעד.

ה-106 ראלי שנת 97 כחול-אינדיגו שלי.

ניתן לראות 3 תמונות של כל אחת מהמכוניות בתחתית ההודעה: מבחוץ, הריפוד הפנימי, והדלת

לכל אחד מאיתנו 3 דלתות, מושבים רגילים מאחורה ומושבים ספורטיבים מקדימה (כאשר אלו של ה-306 מסובכים קצת יותר, כנראה).

1. הסתכלו על התמונות. אנחנו רוצים את עצותיכם - איזה ריפוד לשים במושבים, ואיזה בדלתות?

קחו בחשבון צבעים (לאו דווקא צבע אחד, אם יש לכם רעיונות לתבנית מסוימת או לכיתוב תגידו) וסוג החומר (דמוי עור, דמוי עור הפוך, כותנה וכו').

סתם כדוגמה: מקדימה לשים דמוי עור שחור, עם פסים אלכסוניים בכחול. בדלת שחור בלבד מכותנה, ומאחורה אדום מזעזע עם סגול חציל :-)

2. מה דעתכם באופן כללי על החומרים דמוי עור, ודמוי עור הפוך, עבור מושבים לרכבים ספורטיבים?

3. האם לדעתכם כדאי לי (עם ה-106) להחליף ריפוד בדלתות? לא מצאתי שום דוגמה שתהיה יותר יפה מהנוכחית, אע"פ שאני לא אוהב את הנוכחית, וזה מכיוון שרוב הדלת בראלי היא פח כחול...

4. האם יש מניעה מלעשות במושב האחורי את הריפוד *מעל* הריפוד הקיים? מה יהיה ההבדל בסופו של דבר? מישהו יכול להגיד מנסיון לאחר שעשו לו דבר כזה?

4. האם המחירים הבאים נשמעים לכם סבירים בהנחה ויש שימוש בבד דמוי עור?

זוג מושבים קדמיים - 1500 ש"ח (106) או 1800 ש"ח (306)

מושב אחורי - 1500 ש"ח

ריפוד בזוג דלתות - 800 ש"ח

מיותר להגיד שאנחנו רוצים תגובות עבור כל רכב בנפרד, היות וכל רכב נראה שונה...

גלעד ואנוכי מצפים בקוצר רוח לשמוע את דעתכם... אפילו אם יש לכם מילה וחצי לזרוק בנושא.

106fireball1.jpg

106fireball2.jpg

106fireball3.jpg

306fizban1.jpg

306fizban2.jpg

306fizban3.jpg

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

איש איש ודעתו, כמובן... לכן אני אביע את דעתי:

חבר'ה, אם אין לכם דרך טובה יותר להוציא את הכסף שלכם, אני מוכן לעזור לכם...

יש לכם מכוניות מקסימות, שתיהן חדשות יחסית ועד כמה שאני זוכר גם במצב מעולה, למה להתעלל בהן?

אף אחד, בטח לא במחירים שאתם רוצים, לא יתן לכם איכות ריפוד (הן מבחינת חומרים והן מבחינת עבודה) שהיא ברמה של המקורי. כלומר שאתם לוקחים אוטו במצב טוב, והופכים אותו למשהו ברמה פחות טובה. חבל. רוצים לשפר באמת? תשקיעו כסף במושב ספורטיבי טוב (ולא באקט!!!).

אולי זה הגיל (ואני לא מנסה לרדת עליכם, באמת שלא) - אבל הרכבים האלו נועדו לנסיעה (בעיקר הראלי) ולא ל SHOW.

FAZER

פורסם
איש איש ודעתו, כמובן... לכן אני אביע את דעתי:

חבר'ה, אם אין לכם דרך טובה יותר להוציא את הכסף שלכם, אני מוכן לעזור לכם...

יש לכם מכוניות מקסימות, שתיהן חדשות יחסית ועד כמה שאני זוכר גם במצב מעולה, למה להתעלל בהן?

אף אחד, בטח לא במחירים שאתם רוצים, לא יתן לכם איכות ריפוד (הן מבחינת חומרים והן מבחינת עבודה) שהיא ברמה של המקורי. כלומר שאתם לוקחים אוטו במצב טוב, והופכים אותו למשהו ברמה פחות טובה. חבל. רוצים לשפר באמת? תשקיעו כסף במושב ספורטיבי טוב (ולא באקט!!!).

אולי זה הגיל (ואני לא מנסה לרדת עליכם, באמת שלא) - אבל הרכבים האלו נועדו לנסיעה (בעיקר הראלי) ולא ל SHOW.

FAZER

אם לא שמת לב, Fazer, הריפוד שלי קרוע (+ חורי אפר סיגריות מהבעלים הקודמים) ונמאס לי לגרד את המרפקים כל הזמן אז האוטו לא יהיה במצב "פחות טוב" ממה שהיה. אתה מציע שאני אשים טלאי? :-)

מושב ספורטיבי רציני צריך חגורות בהתאם והמשטרה לא כל כך אוהבת את זה. חוץ מזה, זה לא הכי נוח בנהיגה יומיומית. אף אחד לא אמר שהרכבים האלה הם לshow, אני אישית לא אוהב את הדוגמא של המושבים שלי. לא שמעת על personalizing?

ביקשנו שתגידו מה דעתכם מבחינת צבעים והדוגמא ולא לספוג ביקורת על ביזבוז כסף וגיל.

פוסט על ריפודים וכסף כבר היה.

תודה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...