Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני/סופר מיני - עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Niger21 , אם היום היה לי תקציב של עד 80K הייתי רוכש פיג'ו 208 - 1.2

או פורד פיאסטה החדשה.. עם המנוע הקטן והגיר הידני.. רכב ממש נחמד!

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

תתחדש. יש לי סוויפט ידנית כמעט שנה. באמת אין נורת חיווי לאורות דרך בלוח המחונים (חבל) ורק בלילה ניתן לראות שהלוח מואר או בהדלקת אורות גבוהים..... בכל מקרה רכב כיפי לנהיגה. שים לב שהמנוע נפתח רק לאחר 5-10 אלף קמ. למי שמתעניין אצלי היא עושה 1:17 מדוד לפי אותה משאבה (המחשב דרך מציין 1:18 בנסיעה מעורבת בוקר בין עירונית פתוחה ואחהצ בפקקים. לגבי האיבזור האמת אין הרבה הבדלים בין הgls/x למעט חלונות חשמל גם אחורה לא קריטי למי שנוסע לבד וגנטים. יש דברים שיותר מפריעים לדעתי באבזור שלא מביאים דוגמא בלוטוס, חיישנים מקוריים , קרוז קונטרול למי שנוסע הרבה בין עירוני וכו . כמו שאמרת להמנע מכל התקנה מקומית. אצלי לדוגמא הביטוח לא דרש קודנית לכן להותקן למרות שהיה ללא עלות.

פורסם

מ-2014 - 4 חלונות חשמל בכל דגמי הסוויפט.

מסתבר שבשישי בחזרה מהמוסך כבר הספיקה לעוף לי טאסה אחת. לא חשבתי שזה יקרה בנסיעה השנייה שלי על הרכב. כמובן שהערב כבר חיזקתי את השלישייה שנותרה באזיקונים. מחר בבוקר נטלפן לסוכנות בשאיפה שיארגנו לי טאסה חדשה.

חוץ מזה הרכב ממש אחלה, עדיין בשלב ההסתגלות :)

שאלה כללית לגבי נהיגה עם הילוכים: בפקקים או בכלל בזחילה במהירות שבין 10 ל- 20 קמ"ש, האם מומלץ להשאר כל הזמן מחובר על ראשון? או שלהשאר על ראשון ולשחק עם הקלאץ'? לעבור לשני במהירות כזאת מרגיש לי כאילו הסל"ד נמוך מידי...

פורסם

טאז - בדגמים הבכירים של הסויפט יש אבזר בטיחות אחד חשוב - בלמי דיסק מאחור (אם כי לא מוזכר במפרט העדכני - יתכן שהשתנ. מצד שני לפני מספר שבועות חניתי ליד סויפט חדשה והיו מאחרו דיסקים). כמוכן הצמיגים רכבים ב-10 מ"מ, במפרט הקודם היה לכך מחיר ברדיוס הסיבוב, במפרט החדש לא מוזכר הבדל כזה, אז הדבר דורש בדיקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי ההילוך בפקק, כל אחד עפ"י ניסיונו, אני בדרך כלל שומר על הילוך שני-שלישי כל עוד הרכב בתנועה. לגבי בלמי דיסק מאחור הכן לא מצוין במפרט. לגבי רוחב הצמיגים הכן נכון... אני מניח שגם משלמים בצריכת הדלק וגם חתך נמוך יותר אזי גם בנוחות גם ככה הרכב די קופצני באספלט ארצינו.

• תוכן חדש...