Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב 50-60 אלף(למציאה בלבד65)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאמא עם ילדה בת שנתיים.

חסכוני ככל הניתן ,אמין ובטיחותי.

קונה לפחות ל5 שנים.

לא אכפת אם דיזל ,ידני.

נוסעת הרבה בית אורן -עליות, פרברי ועירוני.

תודה מראש מחכה לתגובה :-)

פורסם

במתיחה קלה של התקציב (לסכום שבסוגריים) ובהתאם לדרישות שלך, הייתי בכיף הולך על רכב חדש.

קיה פיקנטו לדוגמא תיתן לך גם אחריות לכל משך הבעלות שלך (5 שנים) וגם עוד תימכרי אותה עם 2 שנות אחריות.

יש המון בחירה בתקציב הזה לרכבים חדשים לחלוטין.

תתחדשי :-D

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה רבה על התגובה .

השאלה היא האם קאיה מספיק בטיחותית ותסחןב עליות שאני נוסעת הרבה בהן?

אפשר בבקשה עוד המלצות ? רוצה עלות-מחיר-תועלת הכי טובים.

פורסם

לדעתי נקודת האיזון עלות-מחיר-תועלת נמצאת חצי קטגוריה למעלה, במכוניות הסופר מיני הקטנות. רוצה לומר - מיצובישי ספייס סטאר, ניסאן מיקרה או סוזוקי ספלאש. צריכת הדלק של המכוניות האלו טובה מצריכת הדלק של מכוניות כמו קיה פיקנטו, מרווח הפנים טוב משמעותית והמחיר לא הרבה יותר יקר.

בתקציב של 55-60 אלף ש"ח אפשר למצוא ניסאן מיקרה או סוזוקי ספלאש אוטומטיות משומשות שיעשו יופי של עבודה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בעיקרון, מסכים איתך לחלוטין.

רק שיש פה שילוב רע מאוד של :

1. אדם שכלל לא מבין ברכבים.

2. ככל הנראה אין לה עם מי להתיעץ או לקחת לבדיקה שמבין ברכבים.

3. בחורה (לא שאני שוביניסט, ההפך המוחלט אבל כשבחורה באה לבד לרכוש רכב, יכולת החירטוט של המוכר הלא ישר נוסקת פלאים).

אם אנחנו שולחים אותה לרכוש רכב לבד, היא תחזור, בלי לזלזל בה חו"ח, עם רכב שהוא חצי ספלאש, חצי ספייס סטאר ואם מנוע וגיר רובוטי גמורים של פאביה.

אם הייתי נותן לך תקציב של 10K ושולח אותך לקנות לי שעון אומגה (אני מקווה שאתה לא מבין בשעונים).

היית הולך על בטוח וקונה לי שעון חדש אצל היבואן המורשה עם תעודת אחריות או שהיית מסתובב בכל מיני חנויות, מחפש שעון זול בהזדמנות?

אם היית מחפש שעון בהזדמנות, מה הסיכוי שהיית מוציא 10K ש"ח על זיוף של 20$?

לדעתי האישית, אם אין לה את מי לקחת איתה, למרות שעדיף רכב בן שנה שכבר חטף את הירידת ערך ולמרות שעדיף מיני, אני בלב שקט הייתי שולח אותה לקנות מיני חדשה, חסרת דאגות, עם אחריות לכל משך התקופה.

זה ה 2 גרוש שלי לדיון.

789 (איזה שם מקורי),

איזה מיני? זאת כבר בחירה שלך.

תבדקי מה מוצא חן בעיניך (אפילו חיצונית), צמצמי ל 3-4 רכבים, תבואי עם התובנות וננסה לעזור לך לבחור את הרכב המתאים ביותר לצרכייך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם אני לא טועה אפשר להשיג ניסאן מיקרה ידנית 2014 יד 1, 0 ק״מ עד 65 אלף ש״ח.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

בוקר חברים יקרים :-)

שמחה מאוד לשמוע שיש דיון ואתם אכן מנסים לעזור !

אתם מדברים איתי על מכניות סופר מיני,וכבר שאלתי האם מכוניות אלה יסחבו עליות ?

האם מספק בטיחותיות? ואיך מתנהגות בכביש בין עירוני ?

חבר פה צודק אין לי אם מי להתיעץ ולהביא איתי ,לכן הולכת לסוכנויות ,,,כמו טרייד מובייל,אוטו קאר וכו

לפעמים שוקלת אוטומט ואולי מיני ולא סופר מיני....

מחכה להמשך המלצות

תודה ויום מקסים

עריכה אחרונה על ידי 789
פורסם (נערך)

בהשוואה לקטגוריה שלה היא די חסכונית. לדעתי מיני לא תתאים לך, גם בגלל העליות וגם בגלל הבטיחות שחשובה לך. אם את מוכנה לוותר על אוטומט תקבלי רכב זול חזק וחסכוני יותר, הבעיה היא שמבחר הרכבים יורד. עריכה- לאחר בדיקה מהירה אכן קיימת ניסאן מיקרה ידנית

עריכה אחרונה על ידי botzek1
פורסם

חברה שלום ,שאלה הונדה גאז אוטומט שנת 2006 עם קילומטראג 70 מזוג זקנים.שמורה ומטופלת היטב. ב45 אלף ללא טסט ,עכשיו צריך לעשות שווה את זה ? תענה לי על הצרכים ?

עוד שאלה כל המיני באוטומט כבר פחות יעילות? אופט קורסה 2012 ידנית איך היא? סיאט איביזה tsi s&g 2011 אוטומט?

סליחה שאני משגעת פשוט מואוד מבולבלת כבר...

תודה מחכה לתגובות

פורסם

אין לך סיבה להתפשר על רכב בן 8 כשבתקציב שלך אתה יכולה להרשות לעצמך רכב בן 2-4.

קצת סדר, מיני: המכוניות הכי קטנות (אלטו, פיקנטו וכד') סופר מיני: קטגוריה אחת מעל (קורסה, פונטו, ג'אז).

בקשר לסוכנויות, תבדקתי את השוק של הדגמים הרלוונטיים, תראי כמה מבקשים עליהם ביד 2. הרבה פעמים בסוכנויות מבקשים מחירון משוקלל על רכב שהפועל השוק שלו חלש מאוד ונמכר ב20% מתחת.

המלצה חמה, תתררחקי ממגרשים פרטיים, רק חברות גדולות ומוכרות.

לא משנה איפה תקני את הרכב בסוף, לא משנה איזו בדיקה יציגו בפנייך, תקחי את הרכב למכון בדיקה (מ.מ.מ או קומפיוטסט למשל).

בקשר לאיביזה TSI+DSG, הייתי מוותרת על הדגם, אם כבר איביזה אז מנוע 1.4 (לא TSI) וגיר רגיל (חדשות נמכרות ב70-73 אלף ש"ח).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אישית הייתי מחפש קורסה או איביזה ידניות בנות שנה, נכנסות בתקציב שלך ובטוח שעדיפות על הונדה בת 8.

שוב- קראי מה שכתבתי לך לגבי ידני/אוטומט.

באופן ספציפי- מנוע 1.4 tsi+dsg משול למיטה חולה בהדסה.

פורסם
לגבי מיקרה הבנתי שצריכת דלק ממוצעת ולא חסכונית מאוד

הבנת לא נכון. האקו-מיקרה (הדגם החדש, מ-2011 והלאה) מאוד חסכונית בדלק. הרבה יותר חסכונית בדלק מקיה פיקנטו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...