Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RCD עבור פולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת אם יש למישהו נסיון עם RCD510 על שלל הסוגים השונים שיש לו, ושתי חברות הייצור דלפי ו-בוש.

השאלה היא מחיטוט באיביי ראיתי ששל דלפי יש AUX וגם USB אבל בבוש יש רק AUX ללא USB

האם זה שייצור של דלפי (חברה מארה"ב, נכון?) עבור השוק הסיני גורם לו להיות נחות יותר? מישהו ניסה? מכיר? של בוש הייצור הוא בפורטוגל אבל בגלל שאין בו USB וגם יותר יקר אני חושב לקחת את זה של דלפי.

וגם האם מישהו כבר קנה כאלה מאיביי (מפורקים מרכבים חדשים ונמכרים), ומה הוא חושב על כל העניין.

תודה!

פורסם

ההבדלים העיקריים שאני מצאתי הם:

1.הבוש תומך במודול פרימיום בלוטוס, (ספר טלפונים וחייגן על המסך) דלפי לא.

2.לבוש יש RDS לדלפי אין.

3.לדלפי יש דגם עם USB, וחיבור למצלמת רוורס מקורית (בבוש אין).

חבר טוב שלי הזמין דלפי מאיביי, המכשיר נראה איכותי ומקורי.

ולא רואים שום הבדלי איכות בינו לבין הבוש.

מה שכן, לקחו לו בארץ מסים לא הגיוניים בעבור המכשיר, (כנראה לא האמינו למחיר הזול).

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה רבה על התגובה. עזרה לי מאוד.

התחדשתי ב-RCD510 של delphi, שדרוג עצום לעומת ה-210 שהיתה ברכב. עתה אני ממתין לשאר הכבלים והתוספות.

פורסם
תודה רבה על התגובה. עזרה לי מאוד.

התחדשתי ב-RCD510 של delphi, שדרוג עצום לעומת ה-210 שהיתה ברכב. עתה אני ממתין לשאר הכבלים והתוספות.

תתחדש, יופי של מכשיר במחיר מצחיק.

(כמובן אם נמלטת מתשלום מסים:lol:)

• תוכן חדש...