Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתקין וו גרירה באיזה ג'יפ וחשבתי על וו נשלף אבל אז המתקין אמר לי שמופיע ברישיון החרגה שצריך כל פעם לפרק אותו כשלא גוררים איתו.

1. מישהו יכול לדעת או להבין מה הסיבה לתנאי הזה?

2.מישהו חושב שמשטרה מקפידה על זה, כי לא נראה לי שאני הולך כל פעם לפרק להרכיב את זה

פורסם

אחת הסיבות הידועות לי - אם הוא מסתיר לוחית רישוי, אז כמובן לא רוצים שתסע עם לוחית מוסתרת.

פורסם

לא נראה לי שזאת הסיבה. הרי מה ההבדל בין נשלף לקבוע אם ממילא שניהם ממוקמים באותו מקום? זה נראה לי יותר מסוג ההחלטות התמוהות שאף אחד לא יודע על מה ולמה תקעו אותם

פורסם

ההימור שלי על תהליך היווצרות החוק הנ"ל:

מי שמתקין את הוו הנשלף, היקר יותר, עושה את זה בד"כ עקב אילוץ של הסתרת המספר או פנס ערפל.

מכיוון שנהגים חכמולוגים "שכחו" מדי פעם לשלוף את הוו על מנת להיפטר מאימת מצלמות המהירות ראה המחוקק לנכון לחייב אותם לשלוף אותו כשאין בו צורך.

מתחכמים/מוצאי פרצות ומולם תגובות נגד חכמות יותר או פחות של החוק שגורמות לנזק לאזרחים הישרים. זה נכון לעוד המון תחומים בחיים.

פורסם

בדיוק, אם הוו מסתיר לוחית רישוי, תותר התקנה של וו נשלף בלבד.

אם הוו לא מסתיר, אפשר להתקין קבוע או נשלף.

פעם היו עושים "רלוקיישן" ללוחית רישוי, אם הוו הסתיר.

נדמה לי שהיום כבר לא, פשוט מחייבים וו נשלף ולפרק כשלא גוררים.

• תוכן חדש...