Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mercedes S-Class Coupe - כי לפנטז לא עולה כסף!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בינתיים תצא רק גרסת ה-S500 שתציע 450 כ"ס ו-71 קג"מ ממנוע V8 טווין-טורבו בנפח 4.6 ליטר.

תהיה אופציה גם ל-Magic Body control שתשנה את הזווית של המתלה והאוטו יוכל לרכון לתוך הפניה (כמו השכבת אופנוע).

מדברים גם על תיבה אוטומטית עם 9 הילוכים!

לגלריה המלאה: http://www.autocar.co.uk/car-news/geneva-motor-show/mercedes-benz-s-class-coupe-revealed

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)

יותר התחברתי לעיצוב של הקודמת. להחדשה אני כיראה צריך זמן להתרגל, לא כל כך אוהב את הגריל של הרדיאטור בולט ללא הפגוש.

הקודמת גם הייתה יותר גדולה (אני מאמין שרכב טוב - צריך להיות אותו הרבה). במיוחד פזלתי לכיוון CL63AMG אני יודע שקיימת גם CL65AMG, אבל אני אדם צנוע ומסתפק במעט. :lol:

זה כבר מתחיל להיות מגוחך השילוב של רכב סלון מפואר וקופה.

מה מגוחך בזה? קופה זה בהכרח צריך להיות רכב ספרטני בעיניך כמו הזפורוז'ץ? רכב קופה גדול ויוקרתי זה רכב מקטגוריה PERSONAL LUXURY CAR, יש לכל היצרנים של רכבי יוקרה/הפאר: מרצדס כמובן, בנטלי, רולס רויס, במוו, לקסוס ועוד.

רכב פאר סדאן נועד לנהיגה על ידי נהג פרטי כאשר הבעלים יושב מאחור. כאשר הבעלים נוהג ברכב סדאן מפואר הסובבים מהמעמד שלו עלולים לחשוב שנוהג ברכב נהגו הפרטי. כמובן לוקחים את גירסא הארוכה של הדגם. גירסא קצרה מיועדת לנהיגה על ידי הבעלים, אבל זה פחות נחשב מרכב שננהג על ידי נהגו הפרטי של הבעלים.

בעלים של רכב פאר שרוצה לנהוג לוקח קופה, כי אז לסובבים לא יהיו שאלות למה הוא נוהג ולא נהגו הפרטי.

גירסת הקופה של הS קלאס יקרה יותר משמעותית מגירסת סדאן מקבילה. יותר מזה בS קלאס קופה יש פיצ'רים יעודיים לחויית נהיגה, כמו ששמלוב ציין, יש מערכת שבסיבובים גורמת לנטייה של בודי לכיוון הפנייה, זה אמור לשפר את התחושה של אחיזה בסיבובים לנוהג ברכב.

מי שקונה רכב יוקרה/פאר לאו דווקא חושב כמה אנשים יכולים לשבת ברכב, מה גודל תא מטען וצריכת דלק. רכבי קופה קונים בשביל התדמית והייחודיות (תקרא לזה פוזה אם תרצה). ברכבים כאלו לרוב נוסע הבעלים לבד או עם עלמה נאת חן (או עלמה בעלת הרכב נוהגת ובן זוג נוסע בפורשה 911 או משהו ספורטיבי בסגנון).

בהחלט יש מקום לרכבי פאר בתצורת קופה.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמה שהיא יפה!

העיצוב האחורי החדש ממש ניראה טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני חושב שהיא מדהימה ובכלל העיצובים של מרצדס לאחרונה יוצאים מן הכלל לדעתי :mm_yeah:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הריג׳קט היחיד שעולה לי זה הפנסים האחוריים שיותר מדי מזכירים את אלה של סדרה 6 הבווארית.

פרט לכך- מהממת.

אפרופו S קלאס, זה סגמנט שמעולם לא משך אותי אבל ה-S החדשה חתיכת מכונה מרשימה, הכל בה מעוצב עם ירידה לפרטים פסיכיים, היא פשוט מדהימה לדעתי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)
הכל בה מעוצב עם ירידה לפרטים פסיכיים, היא פשוט מדהימה לדעתי.

זה תמיד כך היה במרצדס, אולי לא תמיד רואים את העיצוב ישר, אבל ירידה לפרטים בכל הדגמים של מרצדס זה משהו מדהים - כמה רמות מעל כל יצרן אחר שיצא לי להכיר (החל מדברים קטנים, כמו מיקום של ידית כזאת או אחרת, צורת ידית, איך הכפתור נלחץ ועד לדברים טכניים כמו קלות גישה לדברים עיקריים בטיפולים ועוד).

גם מבחינת עיצוב ויזואלי הם עשו עבודה מדהימה, על כל חלק קטן אפשר להסתכל מקרוב ולהבין למה הוא בדיוק כזה: כדי שהלכלוך לא יצטבר, כדי שהאוירודינאמיות תיהיה טובה יותר. הכל מעוצב בלי להתפשר לכל הכיוונים. זאת הייחודיות של המותג.

כל מרצדס שתבחר לדודותיה ולתקופתה, תיראה פתרונות מדהימים מבחינה טכנית. מבחינה ויזואלית היו להם פה ושם עליות וירידות, למרות שאני אוהב את העיצובים של ברונו סאקו.

במרצדס S למשל לפי דורות, דגם אחד מאסיבי, הבא אלגנטי, מאסיבי, אלגנטי וכן הלאה.

אחרי W140 המאסיבית שבנויה כמו טנק הגיע W220 האלגנטית, אחרי זה הגיע W221 מאסיבית, והנה באה הW222 שיותר אלגנטית מאשר מאסיבית. זה נכון גם לגבי הסדאן וגם הקופה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)
רכב מרשים מאוד. רק החלק האחורי (בדגש על הפנסים) לא כל כך משכנע.

בדיוק! לאורך כל השנים לS קופה/CL/SEC היה טוסיק מרצדסי טיפוסי, עם עיצוב דומה לסדאן. ועכשיו זה כבר לא דומה לשום דבר מרצדסי - אני חושב שזה פספוס עיצובי הכי גדול שהם עשו.

evi1.jpg

לאומת זה (עיצוב כמובן זורם ויפה, אבל זה לא בסגנון מרצדסי קלאסי) :

Mercedes-Benz-S-Class-Coupe-Frankfurt.jpg

ועכשיו תיראו את זה:

BM6.jpg

פורסם

ממש שברו את קו העיצוב הטיפוסי, וגם שמו קץ לצמד האותיות CL.

החלק האחורי מוזר לי קצת.

אני שפוט של ה-CLS...

פורסם
אני חושב שהיא מדהימה ובכלל העיצובים של מרצדס לאחרונה יוצאים מן הכלל לדעתי :mm_yeah:

TRUE THAT.

מסכים עם כל מילה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
הריג׳קט היחיד שעולה לי זה הפנסים האחוריים שיותר מדי מזכירים את אלה של סדרה 6 הבווארית. פרט לכך- מהממת.

1:1 גם דעתי. הכל נראה מושלם, עד שמגיעים לחלק האחורי. יכול להיות שבתמונות זה נראה לא משהו, בערך כמו עם הסיפור של המאזדה 6/3 החדשות ובמציאות זה קצת יותר מסתדר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שזה רכב מאוד יפה. הפנסים האחוריים מאוד יפים וגם כל הקונסולה הפנימית.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...