Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mercedes S-Class Coupe - כי לפנטז לא עולה כסף!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אוהב את העיצובים החדשים שלהם, הרכב פשוט משגע.

Tzvipper אני רוצה להודות לך על שהסברת לאיזה שוק מיועד הפאר קופה, זה כל כך דבילי שרכב הקופה ימותג כרכב שננהג ע"י הבעלים שלו ולא ע"י נהג שזה פשוט הגיוני שיישמו את זה בעשירון העליון.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

DJI, החבר'ה שם סנובים, קונים שרפרפים ב150Kש"ח, משפצים מטבח בבית ב10Mש"ח, שמים פרקט שעבר פוליש על ידי חלב של קיפוד טזמניה.

כמובן שהם ירכשו את הדגם הכי יוקרתי וחזק של הS קופה, כי אם הדגם הכי יקר ויש לו קיט מיוחד של מושבים מעוצבים על ידי מישהו ידוע, בתפירה ידנית זה נותן הרגשה טובה.

החדשות הטובות שרכב כזה בעוד 20שנה יעלה כמו משפחתית ממוצעת. ואז מישהו כמוני אולי גם יוכל להנות קצת מרכב מדהים שכזה (אומנם באיחור של 20 שנה כאשר הרכב יהיה לא במיטבו, אבל בוא נסתכל בחצי הכוס המלאה).

טוב, בעצמם נשאר לי להמתין פחחות מ20 שנה, נשארו רק 16~18 שנה לדגם שאני רוצה. :-D

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ברכבי יןקאה, בדומה לכל מוצר יוקרה אחר, המטרה ליצור מגוון רחב של מוצרים על מנת לענות לכל דרישה הזויה שמגיעה מבעלי ההון שיכולים לאפשר להם זאת.

גרסאות לימיטד, התאמה אישית, מניעי קיצון ורשימות אבזור שלא נגמרות, הכל כדי שתכנס לסוכנות אחת לא לאחרת.

פורסם (נערך)

לטעמי המכונה הכי מדהימה שיצאה ממפעל מרצדס:

[h=1]Mercedes-Benz G63 AMG 6X6[/h]

[video=youtube;sAmz-Evlmxk]http://www.youtube.com/watch?v=sAmz-Evlmxk

שום קישוט בתוך הרכב לא ישתווה לעוד סרן.

:D:eek::banghead:

עריכה אחרונה על ידי bengee

SCANSPEAK

פורסם

בטח מי שיכול להרשות לעצמו יקנה 6X6 לשטח ו- S COUPE ליומיום :-D

אצלי יש פריוס ליומיום ואופניים לשטח! 8)

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ל6X6 הזאת סרנים פוטרליים - זה פשוט מטורף איזה מרווח גחון יש לה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה אומר שהסרן גבוה יותר? אתה יכול להרחיב בבקשה!?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

סרן רגיל נמצא באמצע גלגל, כלומר מרווח גחון הוא למעשה במקומות של הסרן עד גובה הסרן. במקרה שיש מכשולים בדרך בין גלגלים, כמו סלעים הם לא מאפשרים לפעמים לעבור לרכב, או אם לא שמים לב אפילו פוגעים בסרן עד כדי שבירתו.

סרן פורטלי נמצא למעלה ובקצוות שלו יש גלגלי שיניים שמעבירים את הכוח לכלכלים, זה נותן עוד מרווח גחון. יש את זה לרכבי שטח הכי קשוחים כמו האמר, יונימוג וG קלאס 6X6.

וזה לא הכל, בסרן פורטלי בדרך כלל יש REDUCTION GEAR נוסף שמגדיל יחס העברה, כלומר מעביר יותר כוח לגלגלים וזה גם משפר עבירות.

500px-NormalVsPortalAxle.svg.png

פורסם

תודה.

אבל הסרן לא אמור להתחבר למרכז הגלגל? גם בפורטלי?

כלומר הזווית של המוטות שיוצאים מהסרן כבר לא תהיה 180 מעלות.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

לסרן פורטלי יש גלגלי שיניים שיוצאים מהציר בצדדים ומתחברים למטה יותר לגלגל. ראה תמונה שצירפתי בפוסט הקודם.

פורסם
לסרן פורטלי יש גלגלי שיניים שיוצאים מהציר בצדדים ומתחברים למטה יותר לגלגל. ראה תמונה שצירפתי בפוסט הקודם.

אז זה בעצם יוצר "ר" כלפי מטה קרוב לגלגל?

לפי הסרטוט וההסבר שלך זה נראה ממש טוב, משפר את העבירות ומונע פגיעות בסרן.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

DJI, אתה מבין נכון.

מי שרוצה לראות תמונות מפורטות של מערכת הנעה של G קלאס 6X6 מוזמן לבקר באתר הזה:

http://www.autoreview.ru/_archive/section/detail.php?ELEMENT_ID=128641&SECTION_ID=7291

מי שבנוסף יודע רוסית, ירוויח לקרוא ביקורת מאוד מעניינת.

בתמונות של תחתית הרכב רואים בבירור את הסרנים הפורטליים.

לצורך העינין, ככה ניראה חיבור בין סרן פורטלי לגלגל (שימו לב לנאבה) :

IMG_3692.jpg

• תוכן חדש...