Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי רכשתי לפני כמה ימים פולו gti שחורה 2012 , הצבע עם השמש של המדינה שלנו לא מזהיר פנים.

דיברתי עם כמה מומחים לגבי טיפול דייטלינג , חלק המליצו לי לפני לבוא עם קופסה קטנה של צבע הרכב המקורי שיכלו לעבור על שריטות על מכחול בלי תיקון צבע .

השאלה איפה אני משיג כזאת כמוג קטנה של צבע ובצבע המדויק של הרכב .

ואשמח להמלצות על מומחה דייטלינג באיזור גוש דן

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

לא הבנתי כל כך מה בדיוק אתה צריך? יש שריטות עמוקות עד כדי כך? האם אתה בטוח שאתה רוצה לכסות אותן עם מכחול? הרכב סה"כ שנתיים על הכביש, מה כבר עשו לו? :shock:. לגביי כמות קטנה של צבע יש חנויות שמוכרות צבע לפחחים ויכולים להכין לך ע"פ מספר הצבע שרשום על הרכב (ב VAG אם אני לא טועה יש מדבקה בתא המטען, תוכל גם לשאול במוסך המרכזי). אני חושב שכדאי לך להעלות תמונות וננסה להמליץ לך על טיפול מתאים.

פורסם

איתמר מקובל בצבעים כהים לעבור עם מכחול, בעבודה מקצועית ושל דיטייליר בפרט ממש קשה להבחין בשינויים,נכון זה לא מקצועי במיוחד אבל במקומות הנכונים (כמו טמבונים) אין סיבה לא לעשות.

חנות מומלצת פה בפורום הרבה היא טופ קולור בתל אביב, ואיתמר רשם לך איך למצוא את הצבע.

דיטיילרים יש את נס דיטייל,יעקב אלטר בפתח תקווה ועוד כמה שבטח יגובבו לך

Miata ND2

פורסם

הצבע לא קטטסטרופלי יש סווירל ופה וברווח של הסגירת דלת מכות שלא נראות לעין בקושי שאפשר לעבור עם מכחול,והדובדבן שבקצפת יש שקע קטן בבגאז שבשלישי אני בpdr plus מתקן ללא תיקון צבע , ואז היא נכנסת לדייטלינג . מה העלויות לרכב כזה ? המצב לא גרוע , בטוח פשוט שעבר שטיפות במכונה

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

• תוכן חדש...