Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סובארו DL 1985.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

DL מודל 1985 דווקא די יקרה, גם כי היא מבוקשת וגם כי היא אוטוטו אספנות.

אבל חיפוש זריז באתר יד2 יעלה לא מעט אופציות זולות, עד 3,000 ש"ח - לנסר 1992, קיה ספיה, קיה פרייד, דייהטסו אפלוז 1993, יונדאי אקסנט 1996.

אבל באמת שלא הבנתי את מהות השאלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

באמת שהשאלה לא מובנת,

אם אתה מעוניין לרכוש רכב אוטומטי בזול, אז הייתי מבין -אבל אתה שואל גם על רכבים חדשים - אז לאן השאלה מכוונת?

לעניין השאלה - על המשומשות עלו למעלה, חדשות - סוזוקי אלטו או סיאט מיי (רובוטית ולא אוטומטית אבל עדיין).

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אתה יכול לקנות רכב ב3000, היישור קו שתעשה לו יכול לעלות כמו הרכב עצמו ואף יותר. זה תלוי בהרבה דברים, לא רק מחיר הרכב בקניה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
באמת שהשאלה לא מובנת,

אם אתה מעוניין לרכוש רכב אוטומטי בזול, אז הייתי מבין -אבל אתה שואל גם על רכבים חדשים - אז לאן השאלה מכוונת?

לעניין השאלה - על המשומשות עלו למעלה, חדשות - סוזוקי אלטו או סיאט מיי (רובוטית ולא אוטומטית אבל עדיין).

הערה שלך במקומה.

שכחתי לציין שאני מחפש רכב אוטומטי ישן עד 5 שנים או אוטו חדש.

פורסם

מיני?סופר מיני? אתה צריך להיות יוצר ספציפי כי יש הרבה רכבים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מיני?סופר מיני? אתה צריך להיות יוצר ספציפי כי יש הרבה רכבים.

אוטו חסכוני בדלק הכי חשוב וכמובן אוטומטי עד 5 שנים על הכביש.

פורסם

תבדוק את הפיגו 107 רובוטית,מאוד חסכונית.

פורסם

רק שהפיקנטו תהיה משמעותית חזקה יותר,אם כבר אוטומט רגיל אז לפחות עם מנוע חזק יותר שיהיו ביצועים עדיפים.

פורסם
הערה שלך במקומה.

שכחתי לציין שאני מחפש רכב אוטומטי ישן עד 5 שנים או אוטו חדש.

הייתי הולך לכיוון סיריון מהשנתונים האחרונים שנמכרה בארץ - אמינה, זולה, חסכונית בדלק (יחסית), ויותר מרווחת מהמיני שנמכרות היום.

אם אתה בכל זאת מעוניין בחדש ולא בוחל ברובוטיות, אז ה-107 / C1 מאוד חסכוניות. לגבי אוטומטיות פרופר - האלטו תהיה החסכונית ביותר (בטח יותר חסכונית מהפיקנטו).

.We apologise for the inconvenience

פורסם

איך אפשר לענות על חיפוש רכב של "אוטומטי בן עד 5" או "רכב חדש"...אתה רוצה מרצדס S-Class אוטומטית משנת 2009 (בת כ-5) בכ-360 אלף ש"ח?

תגדיר תקציב מדויק, תגדיר שימושים מדוייקים עם עדיפות לכמה קילומטרז' בערך אתה נוסע בשנה, מי יסע ברכב? (משפחה? אתה וזוגתך לבד?) האם יש דרישות נוספות מהרכב חוץ מהחיסכון בדלק?

• תוכן חדש...