Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי פלטה אני כבר יודע מה אני יעשה יש לי אחלה ציור בראש לפלטה טובה ואפקטיבית...

בקשר לגישורים ממש ממש ממש לא הבנתי איך זה עובד...

שוב תודה לכל מי שעוזר...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

MIK אז בשביל מה צריך מפצלים?? כל מה שאני אומר פה נוגע למגבר 4 ערוצים... שיש לו 4 כניסות ל-RCA, אז צריך מפצלים שמחברים לכל אחד מהכניסות למגבר ואז ל-RCA.

פורסם

חשבתי שהפיצול נגע לעיניין הגישור..

בכל אופן אם אינני טועה יש למכשיר שלו מספר יציאות PREAMP, אם הוא יחליט להשתמש בהן לא ממש יהיה לו צורך לפצל סיגנל של יציאה אחת

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אחי אני הולך לחבר לו זוג אחוריים ואת הסאב לא יותר מזה ואני ממש לא מתכוון להוסיף עליו יותר מזה לא בשנה הקרובה לפחות למה מקדימה יש לי 4 אינץ' ולא שווה להשקיע על כזה הגברה או להביא רמקול שיצטרך הגברה אני יביא משהו נחמד אני יחבר לרדיו דיסק בנתיים עד שנחליף את האוטו הזה(בתקווה שכמה שיותר מהר)

אני בגלל זה צריך לעשות גישורים כלומר מה 6 ערוצים לעשות 3 כששתיים לרמקולים ואחד לסאב

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

רק תקח בחשבון,שאם הרמקולים האובליים שלך לא בנויים לעומסים כבדים, כדאי מ-א--ד להיזהר עם הגיין כשמכיילים את המערכת.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני חושב שהם די בנויים 120RMS ואני את הכיוון נותן למישהו מאוד מקצועי ככה שזאת הקטנה שבדאגותיי...

עד שהיא לא תהיה מכוונת פיקס טיפ טופ אני לא מתכוון להגביר או לאמץ את המערכת בכל צורה שהיא...

פורסם

את שני המונחים שלך לא הבנתי :)

איך קישרת חיכוך, ואיוד חום ?

אתה אומר בעצם שהגב של המגבר לא פולט חום ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

יתכן שהגב של המגבר מתחמם קצת אבל הוא לא תוכנן להיפטר מהחום אלא מראש ידעו ויעדו שהוא יצמד למשטח מסויים. מי שנפטר מהחום הוא ההיטסינק. אין שום צורך לקרר את תחתית המגבר או לקחת את זה בחשבון.

אתה כתבת אם אני לא טועה שהוא מתחכך עם הריפוד או משהו כזה.

• תוכן חדש...