Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. ברשותי סיאט איביזה 2014 FR עם דאבל דין של קנווד BT-DDX4028BT וברצוני לשדרג את איכות הסאונד. תקציבי הוא כ 7000 ש"ח ואני מחפש מגבר, סאב, וקומפוננטים מקדימה ומאחורה (? רכב קטן אז נראה לי רק מקדימה?)

תודה לעוזרים.

פורסם

מגבר :Hertz he 4

מונובלוק: Hertz He1

קומפוננט קידמי: Morel Virtus 6.5

קומפוננט אחורי : Morel Tempo 6.5

סאב : Hertz Es 250

ניתן להוסיף גם איטום אפילו מומלץ. אם הרכב 5 דלתות ההתקנה מאחורה טיפה בעייתית, עדיף לשקול לרדת ממנה לטובת , שידרוג קומפוננט או מגבר.

פורסם
מגבר :Hertz he 4

מונובלוק: Hertz He1

קומפוננט קידמי: Morel Virtus 6.5

קומפוננט אחורי : Morel Tempo 6.5

סאב : Hertz Es 250

ניתן להוסיף גם איטום אפילו מומלץ. אם הרכב 5 דלתות ההתקנה מאחורה טיפה בעייתית, עדיף לשקול לרדת ממנה לטובת , שידרוג קומפוננט או מגבר.

קודם כל תודה. הרכב הוא 3 דלתות. האם כדאי לשים רק מקדימה קומפוננטים או מאחורה גם? ויש לך מקום התקנה מומלץ?

פורסם

יש איסור המלצות על מתקינים. בחיפוס אתה יכול למצוע התקנות שאנשים העלו ולראות עבודה ולהתרשם.

בכל רכב מומלץ להתקין רק קומפוננט קדמי וסאב,עקב בעיית התקנה,סאב לא מקינים מקדימה כמו שזה רצוי...

מחשבה היא פשוטה,בקונצרט אתה שומע מוזיקה מלפניך ולא מאחוריך.. כך בונים במה.

כך בחשבון שהתקנה ברכב שלך יותר יקרה מרכבים אחרים,בגלל בעיתיות בפירוק של דלתות. אתה יכול לחפש התקנות ברכב שלך או שנה לפני ולהתרשם.

אני לא מעמין בהמלצות על דפי הפורום כאשר אפשר לשמוע את זה בעצמך. יש מפגשים ואפשר ומומלץ ביותר,לקחת דיסק שאתה אוהם ומכיר טוב,להגיע למפגש ולשמוע כמה שיותר מערכות,להבין מה אתה רוצה ומשם להתקדם ולבחור מוצרים. לכל אחד אוזן והטעם שונים,לכן המלצה זה סוביקטיבי לכל אחד ואחד. אני אוהם פוקל לדוגמה ומשהו אחר מורל ושנינו צודקים ושני הסטים טובים.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

לעניות דעתי ואשמח לשמוע דעת החברים כאן, עדיף לחסוך את עלות הקומפוננט האחורי (רמקול+התקנה) ולהשקיע זאת בשדרוג של הקומפוננט הקדמי למשל למורל הייבריד.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

בדיוק, ואם תחליט להשקיע בקומפוננט קידמי יותר, המלצתי היא לבחור מגבר 2 ערוצים איכותי וטוב שיתן לך איכות גבוהה של הגברה בשביל הקומפוננט, אם תרצה אוכל להמליץ לך בפרטי על חברה טובה של מגברים ובכללי רכיבי אודיו מהשורה הראשונה במחירים סבירים שיתאימו לתקציב שלך, שיהיה בהצלחה ודבר איתי אם תהיה מעוניין :)

פורסם

תודה על ההסברים. אז אני יילך על מגבר, סאב וקומפוננט ללא קונפוננט אחורי כי אין צורך (גם ככה רכב קטן) יש למישהו התקן מומלץ שהוא מכיר? אני לרוב שומע מוזיקת האוס שיש בה המון באס, וכל מיני מיד באסים/וכו.

פורסם

יש איסור על המלצות למתקינים בפורום.

ובקצב שאדוןalexdani ממליץ/ימליץ לך על groundzero כפתרון כולל לרכב, יהיה גם איסור על המלצת ציוד.

אני מציע להזהר עם קבלת המלצות "בפרטי".

השאלה היא לאיזה כיוון אתה נמשך יותר עוצמה/איכות, שילוב של שניהם.

אני ממליץ להגיע לאחד המפגשים ולהתרשם מציוד והתקנות שונות, לראות למה אתה מתחבר יותר, ולהגיע לנק' שבה אתה מקבל החלטה מושכלת לגבי רכישת ציוד.

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם
יש איסור על המלצות למתקינים בפורום.

ובקצב שאדוןalexdani ממליץ/ימליץ לך על groundzero כפתרון כולל לרכב, יהיה גם איסור על המלצת ציוד.

אני מציע להזהר עם קבלת המלצות "בפרטי".

השאלה היא לאיזה כיוון אתה נמשך יותר עוצמה/איכות, שילוב של שניהם.

אני ממליץ להגיע לאחד המפגשים ולהתרשם מציוד והתקנות שונות, לראות למה אתה מתחבר יותר, ולהגיע לנק' שבה אתה מקבל החלטה מושכלת לגבי רכישת ציוד.

בהצלחה.

אני בדיוק באמצע. אני אוהב מוזיקה חזקה (האוס דאבסטפ וכו') אבל האיכות גם חשובה לי.

פורסם

אוקי.

לגבי הגברה, יש בתקציב שלך המון משחק והרבה תלוי בכמה אתה מחפש להתעסק עם המערכת.

ככה שאתה יכול לבחור כמה וכמה וריאציות.

מגבר שני ערוצים ומונו בלוק, שיחוברו לסט 2/3 חלקים פאסיבי וסאב.

מגבר ארבע ערוצים ומונו שיחוברו בביאמפ לסט קומפוננט 2/3 חלקים וסאב.

מגבר ארבעה ערוצים ומונו, שיחוברו אקטיבי לסט שני חלקים מה שיצריך גם החלפה של hu.

לדעתי האופציה הראשונה היא העדיפה.

קומפוננט וסאב, יש היצע מאד רחב עם הבדלים מאד ברורים בין סט לסט, כדאי לעשות ש.ב לפני החלטה על סט ולהגיע לאחד המפגשים כדי לשמוע את הציוד לפני הבחירה.

בחירת סאב, גודל ותיבה (פתוחה או אטומה), מומלץ רק אחרי שמיעה.

כמה דגשים לגבי התקנה.

התקנה נאותה (מיקומי אלמנטים, התקנת אלמנטים על טבעות עץ, מיקום נכון של טוויטרים וכו'), תשפיע באופן ניכר על התוצאה הסופית.

לא לוותר על בידוד הרכב.

חלוקת תקציב.

3000 שקלים לנושא ההגברה

700-1500 לסאב

קומפוננט 1500-2500

בידוד וחיווט 1000 שקל

התקנה, תלוי בך אם אתה יכול ורוצה להתקין לבד, או לגשת למתקין.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...