Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוויטר לא טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לי טוויטר אחד צורם מאוד, התיעצתי עם צתקין אמר לי לא שווה לך להחליף רק את הטוויטרים כי אם אתה מוסיף עוד קצת כסף אתה מביא קומפוננט חדש, עכשיו עד שאני יחסוך יש מצב אני חותך את הכבל של הטוויטר? מנתק אותו כאילו. סתם הוא מפריע לי, זה יעשה לי בעיות? כי עכשיו שהוא פועל הוא פשוט הורס לי את כל החוויה!

תודה לעוזרים.

פורסם (נערך)

אולי תשתף אותנו באיזה קומפוננט מדובר כרגע? ובשאר מרכיבי המערכת שלך?

ישנם דרכים אחרות "להשתיק" טוויטר, וזה לא נכון לשלול החלפה שלו (לפחות לא בלי המידע החסר).

אגב, אתה בטוח שמדובר רק באחד מהם, ולא בשניהם גם יחד?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אני לא זוכר בדיוק איזה דגם אני יודע זה jbl 550w משהו כזה עם טוויטר ממש חלש לדגם, ככה המתקין שלי אז אמר לי.

ויש לי דאבל דין של פיונר avh2450bt

מגבר כזה עם v12 משהו כזה, מצטער על הבורות מקווה שזה יעזור....

פורסם

אם מדובר בסט פשוט ואתה לא רוצה להשקיע יותר מידיי

אתה יכול לרכוש באיביי טווטר מסוג Piezo פשוטים הם עולים גרושים

בסיגנון הזה:

http://www.ebay.com/itm/1-Pair-of-New-Model-500W-Super-High-Frequency-Mini-Car-Tweeters-Stereo-Dome-DZ88-/400656180747?pt=Car_Speakers&hash=item5d48f8260b

גם בארץ ניתן להשיג כאלו כמעט בכל בית עסק בתחום.

פורסם

הסט ממש טוב חוץ מהטוויטרים, אני גם ככה בעתיד מחליף לדגם יותר חגש את הקומפוננט, פשוט עד אז אני רוצה לנטרל את הטוויטרים.. אם אני פשוט יגזור את הכבל שיוצא מאחורי הטוויטר זה יעשה לי בעיות?

פורסם (נערך)

עדין לא ברור איזה קומפוננט יש לך כרגע. וגם, מצד אחד אתה מציין שהוא צורם ומצד שני חלש לדגם (הטוויטר).

בכל מקרה אין צורך לגזור כלום. אם אכן מדובר בסט קומפוננט, אמור להיות קרוסאובר שממנו ניתן פשוט לנתק את החוטים של הטוויטר.

בנוסף, למיטב הבנתי במכשיר הראש אצלך יש איקוולייזר 8 ערוצים, כך שניתן אולי דרכו להנחית קצת את הטוויטרים אם אין אפשרויות דרך הקרוס/מגבר.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אם אתה מתייחס לניתוק של הטוויטרים - מצא היכן נמצא הקרוסאובר, שם יהיו חוטים שמסומנים כTW או משהו דומה. סביר שמדובר בהברגה של תופסן.

אם אתה מתייחס לענין האיקוולייזר - האם ברשותך ספר של המערכת? למד להשתמש בו. אם לא, הנה עותק:

http://www.pioneer-latin.com/downloads/operating%20manual%20(avh-p4450bt%20-%20avh-p3450dvd%20-%20avh-2450bt%20-%20avh-1450dvd)-eng.pdf

עמודים 46-47 מסבירים את הענין.

• תוכן חדש...