Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין PS3 לPS4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין 2 במכשירים, השיקול העיקרי הוא יחס כסף תמורה.

ב1750 ש"ח אני מקבל PS3 בעל נפח של 500 ג"ב ושני משחקים (GTA V ועוד משחק) וכבל HDMI ואחריות שנתיים ע"י ישפאר

ב3200 ש"ח אני מקבל PS4 עם משחק ועוד שלט.

השאלה שלי היא עד כמה ההבדל בין המכשירים הוא משמעותי?

האם PS3 יספיק לשנתיים הקרובות?

הצעות יתקבלו בברכה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמובן שה PS4 יהיה טוב יותר בכל מובן והוא אכן טוב יותר בכל מובן, ויחזיק לך לאורך המון שנים.

רק משהו קטן לחידוד שיעזור לך לבחור ב PS4 ;) :

הPS4 עושה אמולציה לכותרים של PS2 ו 3 ויתמוך בזה בצורה מלאה גם בעתיד ואפילו כותרים שלא היו ב HD יעברו עיבוד ויוצגו ב HD בPS4 ;)

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-ps1-ps2-games-heading-to-ps4

בידיעה הזאת ובכל הרשת כמובן... מדובר על כותרים של PS1 ו PS2.

לא מן הנמנע שעוד קצת וגם בכותרי ה PS3 תוכל לשחק בכיף.

מקווה שעזרתי ;)

פורסם

אני יודע שמבחינת ביצועים הPS4 יותר טוב אבל הוא יקר ממש ובמחיר הזה אני מקבל אותו עירום ללא שום משחק ומפה צריך להשקיע עוד כסף על משחקים.

אף פעם לא היה לי פליסטיישן (אני לא מבין גדול בנושא) אבל הדיל של ה1750 ש"ח ממש קורץ לי...

את הפלייסטיישן ניתן לפרוץ ולשחק במשחקים צרובים?

פורסם (נערך)

אממ אני חושב שלא הבנת את הכוונה שלי :\

הרעיון שלי לשאלה שלך היה, שה PS4 כבר כיום תומך במשחקים ואמולציה בכותרים של PS1 וה- PS2, ובקרוב גם כ PS3. מה זה אומר? שאתה תוכל לשחק במשחקים של כל הקונסולות על גבי ה PS4 ! זה כל הרעיון, וזה ידידי, חסכון ענק מאוד. אי אפשר לדעת מה הם בדיוק יעשו, אבל במידה ולחבר שלך יש משחקי PS3 או שקנית יד 2, תוכל לשחק בהם טכנית או לרכוש דרך שירות הענן, במחיר מאוד מאוד מוזל ומופחות, כותרים. כן, הם זולים דרך הענן כשזה ייצא.

בנוסף לכך, לשאלתך, אי אפשר לפרוץ את ה PS3 נכון להיום, בגרסאות החדשות, אתה תצתרך למצוא מיד 2 גרסא מאוד מאוד ספציפית ולברר זאת היטב, כמו כן, הפריצה נעשית ע"י דיסק און קיי וכו'. אני אספר לך בקצרה שזה כבר לא רלוונטי, לא ניתן לפריצה וגם אם היית פורץ, חס וחלילה שהיית מתחבר לשרת או און ליין או במקרה עושה עדכון, תקבל חסימה או שהלכה הקונסולה, לא זוכר בדיוק מה סוני עשו עם זה.

אין שום טעם לפרוץ, אלו קונסולות שמראש.. יש צורך לרכוש משחקים אבל ההנאה מובטחת לתמיד.

אני ממליץ לך אם כבר, לרכוש את ה PS3 עם המצלמה ובקרי התנועה, משחקי החורף ומשחקי התנועה, כמו פריסבי, כדורים וכו' וכו' וכו', ממש ממש מהנים לשחקם עם חברים או לבד וזה תענוג לא נורמאלי :)

הכל שיקול של תקציב, הבחירה הברורה היא ללכת על ה PS4, עם האחריות כאן בארץ, ולרכוש משחקים , אין ברירה. וכאשר ייצא הענן תוכל לרכוש במחירי רצפה כותרים של הקונסולות האחרות ולהוריד אותן ישירות לשלך ולשחק בכיף.

*** חוץ מזה שהמפתחים הרבה יותר קל להם לפתח כיום ל PS4, המשאבים כמעט לא מוגבלים והם בהחלט הולכים לייצר כותרים מפוצצים.

כמו כן, PS3 לא מריצה FULL HD לידיעתך כן? זה הכל 720P וגם כן עם נפילות פריימים. ( חלק בודד רץ על 1080P באמת )

ה PS4 מריצה FULL HD שזה 1080P בקצבים של כ 60 פריימים ( בתקווה ;) ) = משחקים חלקים ברזולוציה מקסימלית ויש הבדל גדול.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם

לדעתי הסוני4,נכון שהוא יקר יותר,אבל הוא מציג גרפיקה טובה יותר וכמו כן עם הזמן יצאו משחקים בלעדים בשבילו,ופחות פיתוח לסוני3.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברור שפס4 אבל הייתי מחכה כרגע להורדת מחיר והתפתחות הקונסולה

עם מישהו מעונין פה , אני כרגע מוכר מכשיר פס3 במחיר שווה לכל נפש

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם

בהצלחה עם מציאת PS4 בארץ. החוסר הוא מאוד רציני, כרגע.

אנשים שהשכילו לרכוש מספר מכשירים בהזמנות הראשונות, בהחלט שיחקו אותה. הם יעשו "קופה" יפה מאוד.

פורסם

אין קשר ברמה הגרפית בין 2 הקונסולות.

ה4 כמה רמות מעל, מה שכן , יש לה כרגע מעט מאוד משחקים.

אין שום תכנון להציע תמיכה לאחור למשחקי ps3 אלא להציע שירות כמו אונלייב של משחק שרץ על מכונה מרוחקת.

קח בחשבון שהמשלוח הראשון כולו מכור...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קח בחשבון שהמודל של השירות ענן (ps now( יהיה כנראה תשלום חודשי ולא מבוסס מה שיש לך פיזית וגם שאם לא יהיה שרת בארץ זה יהיה לא שחיק בגלל הלאג.

ליביו (שיש לו את שתי הקונסולות מיום ההשקה של כל אחת :))

Then dying is forgetting

פורסם

עצתי- אל תקנה את ה-4 עדיין, הוא עדיין לא מצדיק את המחיר שלו מבחינת משחקים. ספריית המשחקים שלו עדיין קטנה מדי והוא לא יכול להריץ משחקי סוני 3.

אני הייתי (ועודני) מחכה לפחות עוד שנה כדי שיתחילו להוציא לו משחקים שאי אפשר לשחק על הסוני 3 ובמיוחד אקסלוסיביים חדשים.

תעשה את השיקול שלך, אך לדעתי אם לא שיחקת אף פעם בכל המשחקים שלדור הנוכחי יש להציע (GTA V, סדרת UNCHARTED, GOD OF WAR 3 והחדש יותר) אולי שווה לך לקנות סוני שלוש עכשיו ולמכור אותו אחר כך בכדי לקנות סוני 4.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
עצתי- אל תקנה את ה-4 עדיין, הוא עדיין לא מצדיק את המחיר שלו מבחינת משחקים. ספריית המשחקים שלו עדיין קטנה מדי והוא לא יכול להריץ משחקי סוני 3.

אני הייתי (ועודני) מחכה לפחות עוד שנה כדי שיתחילו להוציא לו משחקים שאי אפשר לשחק על הסוני 3 ובמיוחד אקסלוסיביים חדשים.

תעשה את השיקול שלך, אך לדעתי אם לא שיחקת אף פעם בכל המשחקים שלדור הנוכחי יש להציע (GTA V, סדרת UNCHARTED, GOD OF WAR 3 והחדש יותר) אולי שווה לך לקנות סוני שלוש עכשיו ולמכור אותו אחר כך בכדי לקנות סוני 4.

השנה יש לך כבר אתDRIVE CLUB,THE ORDER,INFAMOUS ועוד..

אגב נישארו עוד כמה מכשירי פרימיום ב טרקלין,מעבר לזה אי אפשר להשיג במחירים של ישפאר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה שיש בחנויות סבבה , אבל השאלה היא האם במחיר של ישפאר (2600 ש״ח למכשיר הבסיסי, 3200 למכשיר עם הפרימיום פאק) ועם אחריות של ישפאר ולא של איזה יבואן אפור סוג ג?

Then dying is forgetting

פורסם

בטרקלין חשמל של ישפאר.

• תוכן חדש...