Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

מאז ומתמיד, אני מתנהל כלכלית במזומן ובאמצעות כ.אשראי דיירקט (שזה אומר: חיוב מידי, יש כסף? חיוב, אין כסף? שלום שלום).

רצה הגורל, גדלתי, והחלטתי להתנהל כלכלית בעצמי (כולם עושים את זה, לא?) ואני מעוניין להעביר את התשלומים הקבועים (שמשולמים כרגע לא באמצעות כ.האשראי שלי) דרכי, תשלומים כמו חשבון טלפון\חדר כושר\קופת חולים וכל מיני דברים קבועים שיורדים כל חודש ואין באפשרותם לקבל חיוב באמצעות כ.אשראי הדיירקט שברשותי.

אז קפצתי לבנק שלי, סניף דיסקונט: הסברתי מה אני צריך ולמה אני רוצה כזה כרטיס, לאחר "דיונים ממושכים" מול החשבון שלי, הוחלט שמגיע לי, יופי באמת!! עלות שימוש חודשי: 20 שקל, אמרתי תודה ולהתראות, לא מעוניין.

התקשרתי לחברת ישראכררד, על סמך הנתונים שמסרתי - לא מגיע לי בכלל כזה כרטיס!

לא ברור לי, יש לי חשבון בנק מגיל 17, לא הייתי במינוס מחיי, יש לי ת.חיסכון עם סכום של 6 ספרות ויש לי רכב לא זול על שמי, בנוסף, משכורת מכובדת.

מה אני צריך לעשות בשביל לשלם את 60 שקל כל חודש של 012 מובייל?! למכור כלייה? למשכן שריר? (אני מתאמן שנים בחדר כושר, בטח שווה משהו).

אוהד.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לעבור בנק זה לא אופציה, אני עובד במקום ממשלתי עם בנק צמוד רק לעובדי המקום, מאד נח ומאד נגיש + ללא עמלות.

מה האפשרויות?

רק אציין, עלות כרטיס האשראי הנוכחי שלי, עומדת על כמה שקלים לחודש (כ5-6 שקלים) אז מה פתאום רוצים 20 שקל בחודש על מספר פעולות קבועות כל חודש ומעבר לזה הכרטיס בכלל לא יהיה בשימוש?!

אוהד.

פורסם

לקבל "ככה סתם" מהבנק כ"א פטור אתה צריך להיות או סטודנט או חייל או עם סכום 6 ספרתי חיובי בעו"ש.

לקבל כרטיס אשראי פטור מעמלות בצורה פשוטה אתה צריך להיות חבר במודון לקוחות כל שהוא (הוט למהנדסים, הייטקזון לעובדי הייטק וכד')

אני בטוח שלעובדי מדינה יש איזה שהוא מועדון בסגנון.

תבדוק אצל הנציג של הוועד אצלכם במשרד.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אם אתה עובד במקום ממשלתי, סיכוי גדול שישנם הסכמים עם חברות האשראי לקבל כרטיס ללא דמי שימוש כלל.

תבדוק את זה עם מחלקת הרווחה אצלכם.

פורסם

בדקתי, אין להם הסכם.

אני לא מעוניין לקבל כרטיס בחינם, אני מעוניין לשלם סכום הגיוני.

הבעיה היא ש: מה פתאום לא מגיע לי?! זה מטריף!

בישראכרד העלות של הכרטיס היא 10 שקלים בחודש, אבל אני לא זכאי! WTF!?

לפני 3 שנים, לפני שבכלל עבדתי במקום הממשלתי, היה ברשותי כרטיס של ישראכרד, אז מצבי הכלכלי היה פחות טוב מעכשיו ועדיין היה לי!

פשוט ואווו!

פורסם (נערך)

התקשרתי לחברת ישראכררד, על סמך הנתונים שמסרתי - לא מגיע לי בכלל כזה כרטיס!

לא ברור לי, יש לי חשבון בנק מגיל 17, לא הייתי במינוס מחיי, יש לי ת.חיסכון עם סכום של 6 ספרות ויש לי רכב לא זול על שמי, בנוסף, משכורת מכובדת.

לעבור בנק זה לא אופציה, אני עובד במקום ממשלתי עם בנק צמוד רק לעובדי המקום, מאד נח ומאד נגיש + ללא עמלות.

מה האפשרויות?

רק אציין, עלות כרטיס האשראי הנוכחי שלי, עומדת על כמה שקלים לחודש (כ5-6 שקלים) אז מה פתאום רוצים 20 שקל בחודש על מספר פעולות קבועות כל חודש ומעבר לזה הכרטיס בכלל לא יהיה בשימוש?!

אוהד.

ברגע שאתה עושה כרטיס חוץ בנקאי, לא אכפת להם כל כך מתוכניות חסכון שיש לך בבנק.

עדיין מעניין למה הם דוחים מישהו עם משכורת מכובדת (כל אחד יכול להגדיר מכובדת כהוות נפשו, אך לדעתי זאת צריכה להיות לפחות משכורת ממוצעת ז"א מעל 8000 ש"ח). ועוד אחד שעובד במקום ממשלתי.

לא ציינת בן כמה אתה ומה הוותק שלך בעבודה, למשל מישהו שהוא בן 19 עם וותק של חצי שנה בעבודה, בטח שלא יקפצו עליו בשמחה

מוזר למה מבקשים ממך 20 ש"ח דמי כרטיס חודשים, תנסה להתעקש איתם, היום לא מעט אנשים מקבלים לפחות שנה ראשונה בחינם או בחצי מחיר.

בנוסף לא חסר חברות נוספות של כרטיסי אשראי, תבדוק בחברות נוספות ותראה מה הם אומרים.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

בן 26 תכף, כמעט 4 שנים באותו מקום עבודה, וכן משכורת מכובדת זה ממוצע כמו שציינת ואפילו אוסיף שמעל.

זה בדיוק הסיבה שזה כלכך מרתיח אותי, מרוב עצבים טרקתי לנציג בפרצוף.

אני ממש ממש שונא להתעסק עם כל הנציגים\חברות\בירוקרטיה וכל מה שמסביב, אני אוהב הכל כן\לא שזה באמת כן\לא ולא להתחיל לריב עם אנשים בטלפון\נציגה בבנק על משהו שברור לי שמגיע לי! (במיוחד שאני לא משלם באבנים ולא בורח מהארץ!)

איזה חברות עוד קיימות? אני לא חבר בשום מועדון צרכנות כמו סופרים\דלק וכדומה, תמיד נרתעתי מהם.

פורסם

ציינו את זה כבר, אך כאמור במקום עבודה ממשלתי, סיכוי טוב מאוד שיש לכם הסכמים עם איזה שהיא חברת אשראי, תבדוק בכוח אדם ו/או במשאבי אנוש.

גיל כפי שציינת, וותק, משכורת. היו צריכים לקפוץ עליך ולנשק לך את כפות הרגלים על זה שאתה רוצה לעבוד איתם. לא חסר חברות תפנה לויזה כאל או ויזה לאומי.

פורסם

איך בלי עמלות אם אתה משלם כל כך הרבה על כרטיס אשראי שכל זב חוטם מקבל עם פטור מדמי כרטיס?

תבדוק בכל זאת את האפשרות למעבר בנק לבנק שיתייחס אליך בכבוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כנס לשופרסל/הייץ' אנד או/משביר לצרכן/ כל רשת קמעונאית שמחזרת אחרי לקוחות, תגיד שאתה רוצה כרטיס אשראי עם הטבות של המועדון.

לפחות שנה ראשונה גם יהיה פטור מדמי שקר כלשהוא חודשיים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

בצעתי את התהליך לפני פחות מחודש וגם אותי דחו בהתחלה (בכל חברות האשראי - כ.א.ל, לאומי קארד, ישראכארד ואמריקן אקספרסס שהם חברה בת של האחרונה).

ישראכארד היחידים שנתנו לי את האפשרות לערער ולאחר ששלחתי את תדפיס חשבון העו"ש עבור שלושת החודשים האחרונים הם הועילו בטובם ואישרו לי כרטיס חוץ-בנקאי. הכרטיס פטור מעמלות למשך שנה ואח"כ נראה מה נעשה איתם, אני מאמין שאפשר לבטל את העמלות גם בהמשך.

הנתונים שלי מעט פחות טובים משלך מבחינת ותק העבודה והגיל, אבל הצלחתי.

תומר.

פורסם

שקול לעבור לבנק שמכבד את לקוחותיו ומציע להם כא ללא תשלום חודשי.

גם אם לא באמת תעבור, ממליץ בחום לבדוק את ההצעות בחוץ ולחזור לבנק בדרישה למקצה שיפורים אחרון לפני שאתה עוזב.

כמו בכל שוק, גם בבנקים, השתמש בתחרות לתועלתך.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

בדיוק הציעו לי לייף טייל פטור מכל תשלום חודשי למשך שנתיים , או אמריקן אקספרס פטור לחצי שנה .

אני לא אייל הון , לא התווכחתי עם הבנק ולא כל שאר הקשקושים שכתבו שחייבים להיות כדי לקבל .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

מה האפשרויות?

אז תישאר שבוי ואל תתלונן.

תעבור בנק, קבל כמה שנים ללא עמלות עו"ש, כרטיס אשראי בחינם. כשיגמר - תעבור.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...