Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה סתם לרשום דברים ללא שום ביסוס?

6 ספרות?! באמת!

בנלאומי/לאומי/דיסקונט נותנים לפותחי חשבון חדש עם הכנסה של 7אלף כרטיס לייפסטייל/לאומי כארד/מפתח דיסקונט בינלאומי ל1-2 שנים ללא עמלות ולאחר מכן גם ללא עמלות בתנאים שבהם יהיה חיוב חודשי באשראי בסכומים של 1000-1500

אם אינו רוצה לפתוח חשבון חדש הוא נכנס לשופרסל הוא יכול להוציא כרטיס חוץ בנקאי למשך שנה ללא עמלות, לאחר שנה מתקשרים ומאיימים בביטול כרטיס ואז הם מאריכים את התקופה, ככה אני עושה כבר 4 שנים.

אם יכנס לסניף של מגה ספורט הוא יוכל להוציא לאומי כארד חוץ בנקאי לשנה ראשונה ללא עמלות והמשך לחא עמלות בתנאי שימוש של 9000₪ לשנה (אם לא רכשת בסכום כזה אז הם גובים בסוף השנה עמלה בסך 250₪ עבור 12 חודשים)

כמובן שישנם עוד מועדוני לקוחות שישמחו לתת לו כרטיס אשראי חינם לשנה הראשונה עם אפשרות הארכה של הטבה זו

כתבתי "ככה סתם" בכוונה בגרשיים, מכיוון שהמצב של פותח השרשור הוא לא מצב רגיל.

הוא כן מוגדר בתור לקוח השייך למועדון (במקרה שלנו עובדי מדינה) וכן נהנה מהטבות .

בתוך ככה הוא לא זכאי למה שלקוח רגיל שפותח חשבון חדש זכאי, ואלה ההטבות שאתה כתבת.

אבל כן זכאי להטבות אחרות, כמו פטור מלא מעמלות על החשבון, הלוואות בתנאים מועדפים וכד'.

לכן מבחינת הבנק הוא לא יכול לקבל גם כרטיס אשראי פטור וגם להנות מכל ההטבות שהוא כבר מקבל.

תראה שבחלק השני של מה שרשמתי כן ציינתי שיש המון מועדוני לקוחות שנותנים כרטיסים לשנה או שנתיים חינם אבל כולם כרטיסים חוץ בנקאיים (לא שזה רע כן?)

כמו שאמרו כבר, לא ברור לי למה פותח השרשור עדיין בבנק הזה..

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם יכנס לסניף של מגה ספורט הוא יוכל להוציא לאומי כארד חוץ בנקאי לשנה ראשונה ללא עמלות והמשך לחא עמלות בתנאי שימוש של 9000₪ לשנה (אם לא רכשת בסכום כזה אז הם גובים בסוף השנה עמלה בסך 250₪ עבור 12 חודשים)

אתה טועה ידידי.

בתור אחד ששיווק את הכרטיס ( עבדתי ברשת ), לא מחייבים אותך על דמי כרטיס כל השנה הראשונה.

הסכום של ה 9000 שקלים זה בשביל להשתמש ב GIFT CARD שהם מביאים על סכום של 250 שקלים דבר המותנה בשימוש שנתי של 9000 שקלים בכרטיס. לא עובר? אל תשתמש במתנה לא תחויב על כלום.

פורסם (נערך)

במקרה ביום ראשון ביטלתי את הכרטיס (לאומי כארד) בגלל הסיבה הזו בלי קשר לגיפט כארד

הכרטיס היה אצלי מעל שנה וראיתי שאני לא מחוייב בעמלות, זכרתי שהפטור הוא רק לשנה אז התקשרתי לברר למה וזה בידיוק מה שנאמר לי שהחל מהשנה השניה הפטור מגיע רק בשימוש של 9000₪ לשנה

בוודאי שאני מגיע ל 9000 בשנה (לפעמים גם בחודש) אבל לא בכרטיס אחד והתנאים האלו לא מתאימים לי (מתאימים למי שמחזיק 1-2 כרטיסים)

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בדקת עם הבנק אם אתה לא מופיע ברשימה שחורה כלשהי?

אולי בטעות נכללת בכזו ולכן אתה לא אטרקטיבי לחברת כרטיס האשראי?

מוזר שישראכרט פסלו אותך מראש, ולא הגעת כלל לשלב של 'מסחרה' בעמלות.

יוסי

• תוכן חדש...