Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הרכב מסוג סיטרואן C4 ברשותי משהו כמו שנה וחצי קניתי מליסינג ללא שום בעיות עד היום,

היום לאחר נסיעה ארוכה, חניתי את הרכב למשהו כמו חצי שעה,

כאשר הנעתי נדלקו המנורות ESP , ABS, STOP, AIRBAG , SERVICE והיה רשום לי ,תוך כדיי שמתחלף הטקסט : electric circuit short ו breaking system foult ועוד כמה דברים .

המשכתי בנסיעה לאט ובזהירות, ושמתי לב, שכאשר אני לא לוחץ על דוושת הגז ובעצירה (לדוגמא ברמזור) אז המנורות נכבות , עוד משהו ששמתי לב כאשר כל המנורות דלוקות אז החשמל כאילו תקוע , הספידומטר תקוע (מראה כל הזמן כאילו אותה מהירות), המנגנון של חלונות החשמל לא עובד.

עוד משהו ששמתי לב ,זה שכאשר אני מעמיס חשמלית על הרכב (מדליק אורות גבוהים, 4 וינקרים, אור פנימי) אז המנורות נכבות והכל עובד כמו שצריך.

כמו כן בעת שהווינקרים עובדים נראה כאילו האור מהבהב בקצב של בווינקרים .

האם יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? , איזה רכיב יכול לגרום לזה? וכמה כסף אמור לעלות לי התיקון?

תודה רבה.

פורסם

יש צורך לבצע שיפוץ לאלטרנטור עקב טעינת יתר.

מתח הטעינה גבוה מהמותר ועל כן נדלקות לך המנורות ממחשבי הרכב השונים.

סדר גודל של 1000-1500 ש"ח תלוי באיכות השיפוץ של האלטרנטור.

• ספונסר פורום
פורסם

אכן נשמע כמו בעית טעינה.סריקת תקלות במכשיר איבחון תמצא תקלת מתח בזיכרון של המחשבים.במידה ואכן כך יש צורך בחידוש של האלטרטור

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

• תוכן חדש...