Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה עם רישיון בבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

לפני איזה שנה שמעתי על איזהשהו חוק חדש שיצא שניתן לנהגים שיש להם רישיון בתוקף לנהוג ברכב מבלי שהרישיון יהיה בידם.

האם זה נכון הטענה הזאת, שמעתם על זה משהו?

תודה

פורסם

לא יודע מה רשום בחוק אבל אני יודע שכשעצרו חבר שלי השוטר פשוט בדק במסוף ושחרר אותו, הבנתי שזה גם משהו שמקובל לעשות ושוטרים לא מייחסים לזה חשיבות ממש רבה אם הרשיון עצמו לא עליך.

פורסם

לפימה שלמדתי בפורום השוטר יוכל לבדוק במסוף עם יש לך תעודה מזהה אחרת (ת.ז., אולי דרכון). מובן שאם אין לת תעודה מזהה אתה בבעיה.

עם זאת מדובר בעבירה הנושאת קנס שלך 100 ש"ח (ראה סעיף 6065 בחנ"א). דומני שאפשר גם לדרוש ממך להתייצב עם התעודות בתחנת המשטרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קח בחשבון שגם אם השוטר יתעלם מכך שאין עליך רישיון נהיגה הוא עדיין צריך לזהות אותך ע"י תעודה מזהה.

כלומר, זה שתקריא לו מספר ר.נ או ת.ז בדרך כלל לא יספיק ומישהו שיש לו תעודה מזהה ונמצא איתך עשוי להידרש

לחתום על תצהיר כי אתה באמת מי שאתה מציג את עצמך. לחילופין, אם אין מי שיצהיר על כך והשוטר לא בטוח

הוא יכול לקחת אותך לתחנה לצורך ווידוא זהותך.

כמובן שברוב המיקרים תשוחרר ללא קנס או עיכוב, אבל עדיף להימנע ולהחזיק עליך רישיון נהיגה בעת הנהיגה.

פורסם

בוא נגיד ככה, אם תגיד לשוטר שאין לך את הרישיון כי לא מתחשק לך לקחת אותו מהמגירה בבית, דוח.

אני נעצרתי לא מזמן לביקורת שיגרתית, בלי כלום בכיסים (שכחתי את כל נרתיק המסמכים שלי בגינס אחר), לאחר שהוסבר לשוטר על הטעות והתנצלתי, הוא פשוט הצליב מעט מידע מול המסוף עמ להבין שאני באמת אני, ושחרר אותי לדרכי עם חיוך תוך שהוא אומר "תשתדל לשים יותר לב לזה, בשבילך"

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...