Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלגלי מגנזיום

Mr.Z
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יוצא לי לראות כמעט בכל רכב שיש בו גלגלי מגנזיום והוא תקופה על הכביש (שנתיים גג נגיד.)

שגלגלי המגנזיום שלו חלודים, בין אם כל הגלגל או רק חלק ממנו.

מישהו יכול להסביר לי מה העניין? ככה בקלות הגלגלים האלה מחלידים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חלודה?! אתה בטוח שראית חלודה ולא לכלוך או בוץ?

בחיים לא ראיתי חלודה על חישוקי מגנזיום. מה גם שמדובר על סגסוגת אלומיניום ולא נראה לי שזה תופס חלודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיח\בוץ\נוזל בלמים\הכל ביחד.

על חישוק לבן\כסוף זה בהחלט יכול להיראות כמו סוג-של חלודה.

לא כל אחד משקיע בשטיפה ידנית או עצמית, או בכלל.

במיוחד בחורף שיש גשם כל יומיים.. וזאת התוצאה..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני כמעט בטוח שהוא מדבר על הדיסק בלימה שנהיה חלוד עקב מים לפעמים או מתלכלך.

אתה מתכוון התוף בלימה. זה מה שקרה אצלי ברכב. דיסק מחליד רק אם לא משתמשים בו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חישוק מגנזיום יכול לאבד את רמת הגימור שלו במידה ולא מנקים אותו כל מספר שבועות ומורחים עליו חומרים מסויימים. לרוב האנשים אין זמן לזה, גם לי אישית אין זמן לנגב את הצמיגים של הרכב שלי עם מגבון למרות שהייתי שמח מאוד לעשות את זה - כדי שתסתכל ותגיד אוי איזה כיף איזה חישוק מגנזיום מבריק ומגניב. אבל החיים בזבל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מתכוון התוף בלימה. זה מה שקרה אצלי ברכב. דיסק מחליד רק אם לא משתמשים בו.

גם לתוף,אבל קראתי וגם ראיתי שהדיסק בתגובה למים נותן מראה חלוד שיורד לאחר זמן מה.

Miata NC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה צודק, אבל מה שאני אמרתי זה שדיסק מקבל חלודה כשהרכב עומד, וברגע שמתחילים לסוע עם הרכב ובעצם להשתמש בבלמים, כל החלודה הזאת יורדת.

בקיצור, רכב שנוסע על הכביש, גם אם עובר בשלוליות בחורף והדיסק נרטב, לא יקבל חלודה, בשונה מבלם תוף, כמו שיש אצלי ברכב, שמקבל חלודה ולא ניתן להוריד אותה אלא עם פירוק הגלגל וביצוע עבודה על התוף להסרת החלודה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...