Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מהנה לנהיגה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים..

אני ואחי מחפשים לקנות רכב ביחד שיהנה לנהיגה ואנחנו צריכים את העזרה שלכם.

חשבנו על כמה כיוונים כמו הוולקאן , 106 ראלי , 205 , 306 , RSI

התקציב בערך 8 אלף + - ואם נמתח את הגבול אז 10 אלף.

הדרישות מהרכב , שיהיה דבר ראשון מהנה לנהיגה ולא יהיה משעמם כמו שאר הרכבים,הפוזה לא ממש חשובה,ושלא תשתה הרבה דלק,ושתהיה זריזה ... כמובן כולם ידניות.

איזה רכבים אתם ממליצים ?

תודה מראש ושיהיה אחלה שבוע.

פורסם

מעולם לא החזקתי רכבים כאלו אבל מידע כללי אני די נחרץ בהמלצה לא להכנס לעניין הזה עם תקציב כזה.

אלא אם בכוונתכם להכנס להשקעה מאסיבית בזמן עבודה וכסף ליישור קו מאוד רציני. אבל לא נראה שזו הכוונה שלכם.

זה תקציב מינימום לרכב רגיל ולא ספורטיבי. וגם אז צריך מזל...

לכו על רכב פשוט ומהנה לנהיגה. אולי את הגרסאות הרגילות של אותם רכבים שפרטת.

פורסם

המכוניות הללו לפני שהן ספורטיביות הן ישנות, ולכן צריך לעשות את השיקול האם אחרי קניית הרכב+ביטוח יישאר בידכם איזשהו סכום (או אם יש הכנסה שחלקה יוכל להיות מוקדש לתיקונים לא צפויים). כמובן שזה נכון בכל רכב משומש, הבעיה שברכבים זולים תיקונים יכולים לעלות כמעט כמו הרכב. כמובן שאתם יכולים לקצץ משמעותית את העלויות אם יש לכם קצת במכניקה, הרבה סבלנות ותחת לשבת ולחפש חלפים באינטרנט.

הבעיה הזאת מחמירה כשמדובר במכוניות ספורטיביות, כי:

א. הן נדירות יותר, ולכן אפילו שהן חולקות מכללים מסויימים עם מכוניות נפוצות יותר של אותו יצרן עדיין יש חלקים שיהיו קשים ויקרים יותר להשגה.

ב. זה סוג מכוניות שהסיכוי שהן עברו תחת ידיים מתעללות, תאונות, כל מיני שיפורים שטיבם אינו ידוע גבוה יותר מה שמקשה על מציאת מכונית במצב מתקבל על הדעת ומגדיל את הסכומים שיש להשקיע בהן.

במידה ולקחתם את הנ"ל בחשבון כל שנותר (וזה הרבה) הוא למצוא מכונית במצב טוב, ולכן הייתי יורה בכמה שיותר כיוונים ולא מתמקד בדגם אחד ספציפי.

נ.ב.

הייתי מוסיף לרשימה גם 206 XS, היא פחות חדה וספורטיבית מוולקן או 106 ראלי אבל משתמשת במכלולים נפוצים, בעצמה שכיחה יותר ויש (יחסית) הרבה כאלו שמשמשות כמכונית רגילה לאנשים רגילים.

פורסם
יש פה בפורום קניה/מכירה top xri 205 בדיוק בתקציב שלכם, לדעתי היא עונה על כל הדרישות שלך.

ראיתי אותה,הקילומטראז' לפי דעתי גבוה,וגם יש לה 75 כ"ס,ניראה לי בעיר היא תהיה זריזה אבל מחוץ לעיר תהיה טיפה בעיה לטפס למהירות. תקן אותי אם אני טועה.

רובר 216\R25 ידני בהחלט מהנה וזולה.

אבל למצוא לה חלקי חילוף או משהו זה יהיה בלתי אפשרי.

המכוניות הללו לפני שהן ספורטיביות הן ישנות, ולכן צריך לעשות את השיקול האם אחרי קניית הרכב+ביטוח יישאר בידכם איזשהו סכום (או אם יש הכנסה שחלקה יוכל להיות מוקדש לתיקונים לא צפויים). כמובן שזה נכון בכל רכב משומש, הבעיה שברכבים זולים תיקונים יכולים לעלות כמעט כמו הרכב. כמובן שאתם יכולים לקצץ משמעותית את העלויות אם יש לכם קצת במכניקה, הרבה סבלנות ותחת לשבת ולחפש חלפים באינטרנט.

הבעיה הזאת מחמירה כשמדובר במכוניות ספורטיביות, כי:

א. הן נדירות יותר, ולכן אפילו שהן חולקות מכללים מסויימים עם מכוניות נפוצות יותר של אותו יצרן עדיין יש חלקים שיהיו קשים ויקרים יותר להשגה.

ב. זה סוג מכוניות שהסיכוי שהן עברו תחת ידיים מתעללות, תאונות, כל מיני שיפורים שטיבם אינו ידוע גבוה יותר מה שמקשה על מציאת מכונית במצב מתקבל על הדעת ומגדיל את הסכומים שיש להשקיע בהן.

במידה ולקחתם את הנ"ל בחשבון כל שנותר (וזה הרבה) הוא למצוא מכונית במצב טוב, ולכן הייתי יורה בכמה שיותר כיוונים ולא מתמקד בדגם אחד ספציפי.

נ.ב.

הייתי מוסיף לרשימה גם 206 XS, היא פחות חדה וספורטיבית מוולקן או 106 ראלי אבל משתמשת במכלולים נפוצים, בעצמה שכיחה יותר ויש (יחסית) הרבה כאלו שמשמשות כמכונית רגילה לאנשים רגילים.

כסף לתיקונים לא תהיה בעיה,שוב כי אני ואחי עובדים ואנחנו מתחלקים בכל ההוצאות,וגם אני עובד כמלצר אז עם הטיפים יהיה טוב.

לא התמקדתי רק בדגם אחד,כרגע מישהו הציע לי פה RSI יד 4 עם 200KM.

אני יורה לכל הכיוונים,ומנסה באמת למצוא דגם לשימוש שלנו ואין הרבה חוות דעת על RSI אז כרגע אני לא יודע איך האוטו.

אם יש למישהו אוטו אחר או המלצה לאוטו אחר אנחנו נשמח.

תודה רבה לכולם,ומצטער על ההקפצה פשוט רק עכשיו ראיתי שהגיבו.

• תוכן חדש...