Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא בדיוק.

ממה שאני מבין מהפוסט האחרון של פות"ש, יש כאן 2 מוסכים.

מוסך אחד שטיפל ברכב ומוסך שני שעשה עבודה של כקבלן משנה ושם נפגעה השמשה.

זה לא משנה, שאתה מפקיד את הרכב שלך במוסך X , והרכב ניזוק במוסך Y או מכון Z שביצע עבודות קבלנות עליו כדרך המוסך שלך , מוסך X אמור לתת את הדין במקרה של נזק או תקלה שנגרמה לרכב כתוצאה מעבודתם הרשלנית.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמע, אתה נכנס לפינות שאתה לא צריך להכנס אליהם.

לא מבין למה המוסך שפנית אליו לתיקון התקלה נותן לך לשבור את הראש מול המוסך משנה שהוא הוציא אליו עבודה.

אתה הפקדת את הרכב לתיקון במוסך א׳ ובעל המוסך הוציא את הרכב לעבודה חיצונית במוסך ב׳?

כל ההתנהלות שלך צריכה להיות מול מוסך א׳ ושבעל המוסך הזה ישבור את הראש איך לפתור את התקלה- הוא זה שיזכה לשבחים אם הרכב יתוקן לשביעות רצונך ללא קשר לעבודות חוץ שבוצעו במוסכים אחרים- מן הראוי שהוא גם יהיה הכתובת שלך לתלונות.

יצרת מצב אבסורד שמצד אחד אתה נותן מחמאות ושבחים למוסך א׳ ומצד שני אתה פונה בתלונות למוסך שבכלל לא מכיר אותך כי אתה בכלל לא הפקדת אצלו את הרכב- למה אתה מצפה שאותו מוסך ב׳ יתייחס אלייך?

כשרכשתי את הרכב שמתי אותו ליישור קו במוסך שלי וביקשתי להחליף צמיגים, כמובן שעבודת הצמיגים בוצעה במוסך חיצוני הרי אין למוסך שבו אני מטפל מיכשור מתאים למשימת ביצוע כיוון פרונט ואיזון גלגלים.

שבוע אחרי קבלת הרכב הרגשתי רעידות ב-100 קמ״ש, פניתי למוסך שלי ואמרתי לו שצריך לבצע איזון חוזר, הפקדתי את הרכב בידיו, הוא דאג שיבצעו זאת מחדש במוסך בו הותקנו הצמיגים ובוצע כיוון פרונט ואני קיבלתי את הרכב פעם שניה, הפעם מאוזן כמו שצריך.

לא נשמע לי אפילו הגיוני שהמוסכניק שלי היה אומר לי ״שמע, לא אני התקנתי את הצמיגים אבל זו הכתובת של המוסך שביצע את העבודה, שבור את הראש איתו״.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא בדיוק.

ממה שאני מבין מהפוסט האחרון של פות"ש, יש כאן 2 מוסכים.

מוסך אחד שטיפל ברכב ומוסך שני שעשה עבודה של כקבלן משנה ושם נפגעה השמשה.

חזרתי ואמרתי את זה כל הזמן,

פורסם
שמע, אתה נכנס לפינות שאתה לא צריך להכנס אליהם.

לא מבין למה המוסך שפנית אליו לתיקון התקלה נותן לך לשבור את הראש מול המוסך משנה שהוא הוציא אליו עבודה.

אתה הפקדת את הרכב לתיקון במוסך א׳ ובעל המוסך הוציא את הרכב לעבודה חיצונית במוסך ב׳?

כל ההתנהלות שלך צריכה להיות מול מוסך א׳ ושבעל המוסך הזה ישבור את הראש איך לפתור את התקלה- הוא זה שיזכה לשבחים אם הרכב יתוקן לשביעות רצונך ללא קשר לעבודות חוץ שבוצעו במוסכים אחרים- מן הראוי שהוא גם יהיה הכתובת שלך לתלונות.

יצרת מצב אבסורד שמצד אחד אתה נותן מחמאות ושבחים למוסך א׳ ומצד שני אתה פונה בתלונות למוסך שבכלל לא מכיר אותך כי אתה בכלל לא הפקדת אצלו את הרכב- למה אתה מצפה שאותו מוסך ב׳ יתייחס אלייך?

כשרכשתי את הרכב שמתי אותו ליישור קו במוסך שלי וביקשתי להחליף צמיגים, כמובן שעבודת הצמיגים בוצעה במוסך חיצוני הרי אין למוסך שבו אני מטפל מיכשור מתאים למשימת ביצוע כיוון פרונט ואיזון גלגלים.

שבוע אחרי קבלת הרכב הרגשתי רעידות ב-100 קמ״ש, פניתי למוסך שלי ואמרתי לו שצריך לבצע איזון חוזר, הפקדתי את הרכב בידיו, הוא דאג שיבצעו זאת מחדש במוסך בו הותקנו הצמיגים ובוצע כיוון פרונט ואני קיבלתי את הרכב פעם שניה, הפעם מאוזן כמו שצריך.

לא נשמע לי אפילו הגיוני שהמוסכניק שלי היה אומר לי ״שמע, לא אני התקנתי את הצמיגים אבל זו הכתובת של המוסך שביצע את העבודה, שבור את הראש איתו״.

אתה צודק ב100%, בהתחלה זאת היתה סתם שאלה. אבל ניגררנו לזה

היום פניתי למוסך שהופקד אצלו הרכב, אם עד יום חמישי הם לא סוגרים לי את הפינה הזאת, אני יוצא בתביעה ודורש שמשה מקורית,

יש לי הקלטות שלו לא 1 ולא 2 שהוא שולח אותי להפעיל את הביטוח שלי ואומר לי תגיד להם שאתה לא יודע איפה זה קרה,

דרך אגב, כל הכבוד לכם, כל אלה שאמרו ,

היום הוא ביקש ממני ללכת לבטל את ההצהרה שחתמתי אלייה אצל הזגג איך שזה קרה,

אמר לי תקשר תגיד להם שהתבלבלתה,

סתם היתי סקרן אז באמת ניסיתי את זה, הפקידה אומרת לי שאני לא יכול לבטל את זה כי כבר חתמתי,

סבבה, העברתי את זה למוסך שקיבל את האוטו ואני ממתין לשובה עד יום חמישי , ולא, יהיה שמח:)

פורסם

ידידי,

ההתנהלות שלך הזויה.

אני לא בטוח שאתה מבין מה עבר על הרכב שלך.

העיקר שאתה מבסוט.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני לא מפסיק לצחוק מהסיטואציה הזאת,

המוסך הפוגע רוצה לקחת את הרכב ולסדר , מצויין מתי ניקבע וניסע ביחד שאלתי אותו,

בשביל מה אתה צריך לבוא? הוא שאל אותי, אתה סתם מסבך את הדברים,

אני רוצה לאשר את השמשה, ליראות מב שמים לי, ואם ישימו לי שמשה מפירוק, או שמשה פאק בייצור, אני רוצה ליראות שיש לי את כל האופציות האנטנות, אמרתי לו,

אתה סתם מסבך אתה לא יכול לבוא,

אמרתי לו אוקיי, אז לא נילך,

הוא אמר לי טוב אני יבדוק את זה איך אתה יכול לבוא,

הט**ל הזה בטח רוצה לקחת אותו לאיזה כפר לעשות שם את השמשה,

:)

פורסם

כנראה שהוא הולך לעשות קומבינה, הוא ביקש את הביטוח חובה שלי ורישיון רכב,

יש למישהו מושג מה הוא הולך לעשות אם זה, האם הוא יכול להפעיל את בביטוח שלי בלי אישור שלי והתחזות?

פורסם

היום התחילה לי נזילה , בהתחלה חשבנו שזה שמן גיר , אבל מיתברר שזה מי קירור של המנוע,

האם שמחליפים גיר פותחים צינורות או מיתקרבים למשבת מים,

המוסך טוען שכנראה המשבת מים הלכה,

אני אומר, איך יכול להיות? ליפני זה לא היה בעיה בעיות נזילה, ויומיים ליפני זה הרכב עבר טסט,

פורסם

נגמרו לי העיצות לתת לך.

אם זה היה האוטו שלי לא הייתי נותן להם אותו לבד לשניה. לשני המוסכים הקומבינטורים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הכנסת את עצמך למצב מסובך ואתה ממשיך לסבך אותו. קח בחשבון שבעלי המוסך קוראים את ההודעות, זה עובד לרעתך. השמשה נסדקה במוסך א'? בעל המוסך הודה(על פניו נראה שמדובר במוסך רציני) מאותו הרגע היית חייב לבקש אישור בכתב, וכמובן להקליט את השיחות(במיוחד שמדובר על רכב נדיר,עם שמשה יקרה). אתה לא אמור לדבר עם צד ג', אם מדובר במוסך מסודר אז הוא היה אמור להוציא לך הזמנה מסודרת(בגלל מקרים כאלה בדיוק אתה לא רוצה ללכת למוסכי קומבינה, בטח לא עם רכב כזה). תלך לצד א'(המוסך שהומלץ בפורום) ותדרוש,בכתב, את מקרה האירוע וכמובן אסמכתא וצפי להחלפת שמשה מקורית. קח בחשבון שאם תלך למשפט חובת ההוכחה היא עליך(וכפי שאתה רואה לא מדובר באנשים הגונים). מה שלא כתוב/הוקלט , לא קרה! הכי חשוב תחזור למוסך א' בצורה מיידית.

פורסם

רוצה רק להבהיר, חובת ההוכחה עליו נכון אבל גם על בעל המוסך.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
רוצה רק להבהיר, חובת ההוכחה עליו נכון אבל גם על בעל המוסך.

בעל המוסך יכול לטעון מה שהוא רוצה, במיוחד לאור העובדה שאין טופס שמאשר שהרכב התקבל עם שמשה תקינה, ויצא משם עם שמשה סדוקה. כמובן שזה לא חד משמע. אנחנו שמענו רק צד אחד של הסיפור. אם הסיפור אמיתי, ומוסך א'(שמפורסם פה בפורום) - אז אייל היה צריך לפרסם את הפרטים המלאים. קורה ששמשה נסדקת, אייל הגיע למצב הזה בגלל טוב ליבו(אני לא מוצא סיבה אחרת)

פורסם

ניסיתי לקרוא את השרשור מההתחלה עד הסוף ואיבדתי אותו איפשהוא.

אני בכלל לא מבין. הכנסת את האוטו למוסך אתה צריך לקבל אותו בחזרה בדיוק כמו שהכנסת אותו. אם הם סדקו את השמשה, אתה מודיע להם שאתה הולך להחליף שמשה מקורית ברכב ואתה תחייב אותם בעלות. זהו. למה בכלל הויכוח? לא רוצים, תתבע אותם.

אני פשוט לא מבין איך אנשים מוכנים להונות את הביטוח שלהם בגלל שאיזה מישהו במוסך אמר להם.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי, צהריים טובים.

אז הינה אני חוזר ויש לי שאלה,

עד עכשיו משך אותי המוסך, היום אני צריך להוציא לו מכתב מעורך דין, התראה אחרונה ליפני הליך משפטי,

אני מבין שאין סיכוי שאני אקבל שמשה מקורית בשום צורה שהיא, שמשה כזאת כאמור עולה 13.000 ש״ח.

אז אני הולך לכיוון השמשה חילופית,

השאלה היא, האם שאני שם שמשה חילופית, יש לי ירידת ערך ביגלל שהיא לא מקורית,

איך אני יודע כמה יורד ערך הרכב על השמשה ביגלל שהיא חילופית,?

תודה רבה והמשך יום טוב

• תוכן חדש...