Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב,

המוסך סדק לך את השמשה, יצא בסדר שבא ואמר לך.

ועכשיו אתה צריך להיות בסדר ולהפעיל ביטוח שמשות.

לא חייב כל הזמן לבוא ולחפש איפה "לדפוק" מוסכים.

תקלות קורות, פדיחות קורות, אם לא עובדים לא טועים.

שים שמשה חליפית מביטוח השמשות ושלום על ישראל.

תגיד אתה בסדר?

מוסך זה עסק שככזה מחוייב בהחזקת פוליסת ביטוח שתתן לו כיסוי על דברים כאלה.

נכון, תקלות ופדיחות קורות, אם הפדיחה היתה מתרחשת כשהרכב אצל בעליו- הוא היה צריך להפעיל את פוליסת הביטוח שלו.

מאחר והתקלה קרתה במוסך, המוסך גם מודה בכך- על המוסך להפעיל את הביטוח שלו!

לפני שבועיים חבר הכניס אודי A4 S LINE לטיפול במוסך שלו (פה בהונג קונג), בעל המוסך שלח לו כעבור יומיים הודעת "מה קורה" ובישר לו שהטיפול הסתיים, עלותו 8K דולר הונג קונגי ושהרכב יוצא לנסיעת מבחן לוודא שהכל בסדר.

לא חולפות 15 דקות והמוסכניק מתקשר לחבר ומספר לו שהוא מתנצל אבל העובד שלו עשה תאונה במהלך נסיעת המבחן, כביש רטוב- החליק בעיקול ישר לתוך מעקה הבטיחות.

הנזק- כנף שמאל, פגוש קדמי, מכסה מנוע, פנסי חזית וכנף ימנית שהתעקמה מעט (כל היתר דורש החלפה).

כצעד ראשון הודיע לחבר שהטיפול שבוצע יהיה ללא חיוב ותוך שבוע הוא מקבל את הרכב מתוקן כמו חדש ובנוסף פיצוי בגובה 10K דולר הונג קונגי (5K שקלים).

שווי השוק של הרכב- 25-30K שקלים (שנת 04').

3 ימים עוברים, המוסכניק מתקשר לחבר, מתנצל שהוא לא יוכל לעמוד בלוח הזמנים בגלל בעיית זמינות של חלק מהחלפים ובו במקום מציע לחבר להמתין להגעת החלפים או לבוא לעשות העברת בעלות על הרכב במחיר השוק 30K שקלים.

אז במקרה של פותח השרשור לא מדובר בתאונה אלא רק שבר בשמשה, אין צורך שהמוסך יתחדש בביואיק, רק שפאקינג יתקן את הנזק עם חלק מקורי ויפסיק לבלבל את המוח, יש לו ביטוח בשביל זה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פעם שניה השבוע שאנחנו קוראים על מוסך מומלץ הפורום שפעל באופ לא הגון, ושוב פעם לא מתפרסם שם ?

נראה לי שכדאי לוותר על מוסכים מומלצי הפורום כי לי אישית היתה גם כן הרגשה לא טובה מעוד מומלץ פורום, אז זה כבר 3 שסרחו.

פורסם

כמו שכבר אמרו לך- המוסך מבקש ממך להונות (לגנוב) את חברת הביטוח, לא מבין למה אתה שומע אותו בכלל. פשוט תקליט אותו מודה. דבר נוסף- במידה וכן תתבע את הביטוח שלך והרכב בן למעלה משנה אין שום סיכוי לקבל שמשה מקורית (במידה וקיימת חלופית כמובן).

פורסם

עוד מוסך מומלץ פה בפורום שמתנהג כמו אחרון העבריינים : "תפעיל את הביטוח שלך אחרת זה לא קרה אצלנו" :evil: מה זה הדברים האלה ? למה הבחור בכלל צריך להתעסק עם זה ? למה שהוא ישלם אחר פרמיות גבוהות יותר ? וכרגיל עוד מוסך "מומלץ" בפורום ימשיך להנות מהפרסום בו אבל אנחנו כמובן לא נדע איזה מוסך זה :shock: .

פורסם
פעם שניה השבוע שאנחנו קוראים על מוסך מומלץ הפורום שפעל באופ לא הגון, ושוב פעם לא מתפרסם שם ?

נראה לי שכדאי לוותר על מוסכים מומלצי הפורום כי לי אישית היתה גם כן הרגשה לא טובה מעוד מומלץ פורום, אז זה כבר 3 שסרחו.

כל כך נכון ,שזה מה שיקרה בסוף .

:fadein:
פורסם
תגיד אתה בסדר?

מוסך זה עסק שככזה מחוייב בהחזקת פוליסת ביטוח שתתן לו כיסוי על דברים כאלה.

נכון, תקלות ופדיחות קורות, אם הפדיחה היתה מתרחשת כשהרכב אצל בעליו- הוא היה צריך להפעיל את פוליסת הביטוח שלו.

מאחר והתקלה קרתה במוסך, המוסך גם מודה בכך- על המוסך להפעיל את הביטוח שלו!

לפני שבועיים חבר הכניס אודי A4 S LINE לטיפול במוסך שלו (פה בהונג קונג), בעל המוסך שלח לו כעבור יומיים הודעת "מה קורה" ובישר לו שהטיפול הסתיים, עלותו 8K דולר הונג קונגי ושהרכב יוצא לנסיעת מבחן לוודא שהכל בסדר.

לא חולפות 15 דקות והמוסכניק מתקשר לחבר ומספר לו שהוא מתנצל אבל העובד שלו עשה תאונה במהלך נסיעת המבחן, כביש רטוב- החליק בעיקול ישר לתוך מעקה הבטיחות.

הנזק- כנף שמאל, פגוש קדמי, מכסה מנוע, פנסי חזית וכנף ימנית שהתעקמה מעט (כל היתר דורש החלפה).

כצעד ראשון הודיע לחבר שהטיפול שבוצע יהיה ללא חיוב ותוך שבוע הוא מקבל את הרכב מתוקן כמו חדש ובנוסף פיצוי בגובה 10K דולר הונג קונגי (5K שקלים).

שווי השוק של הרכב- 25-30K שקלים (שנת 04').

3 ימים עוברים, המוסכניק מתקשר לחבר, מתנצל שהוא לא יוכל לעמוד בלוח הזמנים בגלל בעיית זמינות של חלק מהחלפים ובו במקום מציע לחבר להמתין להגעת החלפים או לבוא לעשות העברת בעלות על הרכב במחיר השוק 30K שקלים.

אז במקרה של פותח השרשור לא מדובר בתאונה אלא רק שבר בשמשה, אין צורך שהמוסך יתחדש בביואיק, רק שפאקינג יתקן את הנזק עם חלק מקורי ויפסיק לבלבל את המוח, יש לו ביטוח בשביל זה.

ישראל זה לא חו"ל

פורסם

אין טעם לפרסם את שם המוסך, הוא חבר ומוכר מאוד בפורום , טעיות קורות , זה אומנם לא קרה אצלו במוסך, זה קרה בצד שלישי שהיה שותף לתיקון

ככה שאין מה לפרסם את השם שלו

פורסם
כמו שכבר אמרו לך- המוסך מבקש ממך להונות (לגנוב) את חברת הביטוח, לא מבין למה אתה שומע אותו בכלל. פשוט תקליט אותו מודה. דבר נוסף- במידה וכן תתבע את הביטוח שלך והרכב בן למעלה משנה אין שום סיכוי לקבל שמשה מקורית (במידה וקיימת חלופית כמובן).

אין לי ברירה אחרת , הוא לא רוצה להודות , הוא מפיל את זה עליי.

הרב הוא שנת2005, אין לי ברירה אחרת מאשר לשאת בנזק, הסוכן ביטוח שלי אמר שאין בעיה אם זה אם אני רוצה להפעיל את הביטוח שמשות שלי, רק לעדכן אותו,

אין לי ברירה אחרת חוץ מחילופית, למרות שאני חושש מאוד הבעיות של כניסת אוויר , וכאלה.

פורסם
טוב,

המוסך סדק לך את השמשה, יצא בסדר שבא ואמר לך.

ועכשיו אתה צריך להיות בסדר ולהפעיל ביטוח שמשות.

לא חייב כל הזמן לבוא ולחפש איפה "לדפוק" מוסכים.

תקלות קורות, פדיחות קורות, אם לא עובדים לא טועים.

שים שמשה חליפית מביטוח השמשות ושלום על ישראל.

מבלי להכיר אותך, יש לי תחושה שאתה או עובד במוסך או בעלים של מוסך.

פורסם

יכול להיות שכן ויכול להיות שלא אבל אני גם חושב ככה פחות או יותר.

לשימשה יש ביטוח, זה לא משנה איך היא נשברה.

ולהפעילה אותה כרגע זה ממש לא הונאה כמו שכבר אמרו פה.

בדיוק עבור הדברים האלו אנו עושים ביטוח!

ואם היתה נדפקת כנף אחורית, היתם מבקשים רכב חדש במידה ולא ניתן לפרק כנף ולהרכיב חדשה אלה רק פחחות.

זה מעצבן אין ספק.

אני אישית היתי מפעיל ביטוח ומחליף שימשה, כן חלופית, היו לי לא מעט כאלו ולא קרה כלום.

זה גם מה שהיתי מקבל בכל מקרה במידה וזה היה נפגע.

דברים קורים, אני בטוח שזה לא נעשה בכוונה.

והיתי "שמח" יותר אם היתי באמת מרגיש שהמוסכניק מצטער ולוקח ברצינות את מה שקרה, התחושה חשובה לי הרבה יותר.

בכל מקרה, זאת דעתי.

פרייר או לא כל אחד יחליט, לדעתי צריך לקחת דברים בפרופורציה.

פורסם

כל מוסך לפני קבלת רכב עושה סיבוב מסביב לרכב, מסמן בטופס ייעודי פגמים ופגיעות חיצוניים, והלקוח חותם על הטופס, אם זה סדק רציני אי אפשר להגיד לא ראיתי,

פורסם
יכול להיות שכן ויכול להיות שלא אבל אני גם חושב ככה פחות או יותר.

לשימשה יש ביטוח, זה לא משנה איך היא נשברה.

ולהפעילה אותה כרגע זה ממש לא הונאה כמו שכבר אמרו פה.

בדיוק עבור הדברים האלו אנו עושים ביטוח!

ואם היתה נדפקת כנף אחורית, היתם מבקשים רכב חדש במידה ולא ניתן לפרק כנף ולהרכיב חדשה אלה רק פחחות.

זה מעצבן אין ספק.

אני אישית היתי מפעיל ביטוח ומחליף שימשה, כן חלופית, היו לי לא מעט כאלו ולא קרה כלום.

זה גם מה שהיתי מקבל בכל מקרה במידה וזה היה נפגע.

דברים קורים, אני בטוח שזה לא נעשה בכוונה.

והיתי "שמח" יותר אם היתי באמת מרגיש שהמוסכניק מצטער ולוקח ברצינות את מה שקרה, התחושה חשובה לי הרבה יותר.

בכל מקרה, זאת דעתי.

פרייר או לא כל אחד יחליט, לדעתי צריך לקחת דברים בפרופורציה.

באישורך.

אין בעייה גבר. אני מחזק דברך. תגיד את הכתובת שלך, אני בא ושובר לך שמשה, דוקר גלגלים ושורט את האוטו שלך. אין לך בעייה, לפי דברך, ארי יש לך ביטוח. נכון, גבר?

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם
כל מוסך לפני קבלת רכב עושה סיבוב מסביב לרכב, מסמן בטופס ייעודי פגמים ופגיעות חיצוניים, והלקוח חותם על הטופס, אם זה סדק רציני אי אפשר להגיד לא ראיתי,

האמת, שחושבים על זה אתה צודק,

עכשיו נגיד , לא שאני מתכנן, נגיד ואנחנו הולכים למישפט, זה בעיה שלו יותר ממה שזה בעיה שלי שהוא לא עשה טופס כזה

נכון?

חובת ההוכחה עליו לא?

פורסם

אתה צריך להבדיל בין רצח מדרגה ראשונה לבין גרימת מוות ברשלנות.

בשני המקרים הקורבן מת, אבל המקרים שונים לחלוטין.

הבעיה היחידה לדעתי בכל הסיפור הזה, הוא יחס של המוסכניק (אם כי לא הייתי נוכח בסיטואציה, זה רק מה שאני מבין ממה שנכתב).

ואני היתי פועל באיזה שהיא דרך רק בגלל זה, ולא בגלל איזה חתיכת זכוכית.

פורסם

ואם יפעיל ביטוח ישלם יותר בפעם הבאה.. לא כך?

שהמוסך יפעיל ביטוח, ביטוח עסקי מופעל עשרות פעמים בשנה (לא יודע אם במוסך, אבל למשל ציי רכב כן...).

הנזק למוסך יהיה פחות לעומת הנזק כאשר לא יפצה את הלקוח.

וכן אולי שווה לפתוח תת פורום - תלונות מול המלצות מוסכים, כי נראה שהרבה מאוד מסוכים מומלצים לא ממש מתייחסים בכובד ראש ללקוחות שלהם (ולא סתם לקוחות...) כאשר הם פונים אליהם בבקשות/תלונות.

גם אני חוויתי יחס כזה או אחר ממוסך מומלץ (רשמתי בפוסט הקודם).

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תוכן חדש...