Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רק שאלה:

זה שמשה עם מדבקה של הפורום?

הרגשה מאוד לא טובה שמבקשים ממך לעשות דבר לא תקין. עכשיו כשאתה לא מסכים, עושים ממך לא בסדר.

עקרונית המוסך צריך לשלם לך מחיר של שמשה מקורית או להתקין אחת כזאת.

וגם להתנהג אליך מאוד יפה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנזק הוא באחריות המוסך כמובן אבל אפשר להגיע להבנה מאוד פשוטה עם המוסך

לקוח פונה לביטוח שמשות ומהמוסך מפצה לקוח בהפרש של התקנת שמשה מקורית

פורסם
הנזק הוא באחריות המוסך כמובן אבל אפשר להגיע להבנה מאוד פשוטה עם המוסך

לקוח פונה לביטוח שמשות ומהמוסך מפצה לקוח בהפרש של התקנת שמשה מקורית

זה מתאים לי עד מאוד, אתה יודע מה יקרה אם הוא יתן לי הפרש של שמשה מקורית?

הוא עוד יהיה חייב לי כסף, שמשה כמו שלי מקורית עומדת על סך של 13.200 ללא התקנה

הטיפול שעשה לי עומד על 7.500 ש״ח.

פורסם

ההפרש זה עלות ההשתתפות עצמית של ביטוח מקצועי של המוסך ולכן לא נראה לי שיפעילו אותו

האם יש איזה הבנה עם המוסך או שאתה נוסע עם הסדק ?

פורסם

מה אני יגיד לכם , יום שישי שלחתי מייל לבעל המוסך הפוגע { צד שלישי}, היום בבוקר שלחתי לו SMS שיחזור אליי במייל,

במייל שרשמתי לו , אמרתי לו שהסוכן שלי רוצה לדעת איך זה קרה כי הוא רוצה להכניס את זה לתיק שלי , הוא לא התייחס,

היום הגעתי לקחת את הרכב, וראיתי שריטות על מכסה המנוע{ לא משהו שפוליש עדין יכול להוריד} והטמבון יצא מהקליפסים,

הערתי לצומת ליבו של המוסך, הוא הבטיח שאת השריטות הוא ידאג לזה וגם לטמבון.

דיברתי היום אם שלמה סיקס, ושלחו אותו לזגג,

הגעתי נתנתי פרטים מילאתי טפסים, אחרי שעתיים מיתקשרת אליי הפקידה של הזגג ואומרת לי שהיא מפקססת לי הצהרה שבעל המוסך הפוגע ימלא ויחתום,

:shock:

הוא לא כל כך שמח לישמוע את זה שהגעתי אליו באמצע היום, ואמר לי שאני מסבך את הכל ולא היתי צריך להגיד שזה קרה אצלו במוסך,

הסבתי לו ששלחתי לו גם מייל וגם הודעה, הוא אמר שראה אבל לא התייחס,

אז ממרתי לו מה אתה רוצה ממני, שלחתי לך בשביל שתגיד לי מה להגיד לסוכן ביטוח , לא עניתה לי בחרתה לא להתייחס ועכשיו אתה בא להגיד למה אני עושה באלגן,

מחר אני יתקשר לזגג ליראות איך מתקדם,

ושוב , המוסך שתיקן לי את הבעיה ברכב, אני לא כועס , הוא היה בסדר איתי הוא עצמו אפילו התעצבן שסיפרתי לו איך הצד שלישי דיבר אליי,

הוא בסדר גמור ותמיד הזכיר שהשם שלו חשוב לו ,

ושוב, הוא מוסך מומלץ וחבר פה בפורום, ולמרות כל הבלאגן, הוא עשה עבודה טובה { אני חושב, עוד כמה חודשיים ניראה אם צדקתי }

בכל מיקרה גם אני ממשיך להמליץ עליו .

פורסם

אין ספק, אבל גם לא קשור.

לא רואה סיבה שפותח השרשור יבצע הונאת ביטוח שזו עבירה פלילית רק כדי שבעל המוסך לא יפעיל את הביטוח שלו.

פורסם

לא קראתי את כל התגובות.

לי קרה מקרה דומה במוסך.

פשוט הפעלתי את ביטוח השמשות ללא השתתפות עצמית ושלום על ישראל.

פורסם

היה על זה כתבה לא מזמן שביטוחי הבריאות הפרטיים מפנים את המבוטחים אל קופות החולים.

אם הרכב שלי חונה בעסק שלי ועף איזה חפץ ששובר את השימשה אז את איזה ביטוח אני תובע? של העסק או של הרכב?

אני באמת שואל.

פורסם
אם הלקוח יאמר לביטוח שלו שהשמשה נסדקה במוסך כשהרכב לא היה ברשותו, לא יקבל מהביטוח לא שמשה חלופית ולא נעליים.

כנראה לא הפעלת ביטוח שמשות אך פעם כי לא שואלים כלום ואת אך אחד לא מעניין איך נפגעה השמשה ולא מפעילים שמאי

הזגג רואה את סדק אחכ בודק כי יש כיסוי של ביטוח שמשות לרכב עם חברת הביטוח ועושה את העבודה

פורסם

הוא לא התייחס,

ראיתי שריטות על מכסה המנוע{ לא משהו שפוליש עדין יכול להוריד} והטמבון יצא מהקליפסים,

הוא לא כל כך שמח לישמוע את זה שהגעתי אליו באמצע היום, ואמר לי שאני מסבך את הכל ולא היתי צריך להגיד שזה קרה אצלו במוסך,

הוא אמר שראה אבל לא התייחס,

המוסך שתיקן לי את הבעיה ברכב, אני לא כועס , הוא היה בסדר איתי הוא עצמו אפילו התעצבן שסיפרתי לו איך הצד שלישי דיבר אליי,

הוא בסדר גמור ותמיד הזכיר שהשם שלו חשוב לו ,

ושוב, הוא מוסך מומלץ וחבר פה בפורום, ולמרות כל הבלאגן, הוא עשה עבודה טובה

בכל מיקרה גם אני ממשיך להמליץ עליו .

:brickwall:

יש לי 3 מילים להגיד: תסמונת האישה המוכה.

פורסם
:brickwall:

יש לי 3 מילים להגיד: תסמונת האישה המוכה.

חחחחח 6:52 צחקתי בקול גדול..

:)

מה אני יעשה קרה המיקרה, אז נישב בצד לבכות, בכל מיקרה עכשיו שבעל המוסך צד שלישי הבין שהוא יפעיל ביטוח כנראה , הוא לא כל כך שמח..

ניראה איך התפתח היום :)

בוקר טוב לכולם.

פורסם

אתה שם את הרכב במצב תקין במוסך מומלץ, אתה מקבל את הרכב עם שריטות פח ושמשה סדוקה, אם זה לא מספיק, גם אף אחד לא מוכן לקחת אחריות על השמשה. אחרי כל זה אתה אומר שתחזור להמליץ על המוסך? אני מקווה לא להזדקק להמלצות על מוסכים מהפורום.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...