Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוזיאונים באיטליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכם,

חיפשתי בפורום חומר על מוזיאונים באיטליה, קראתי על החויות וההמלצות לאתרים של פרארי, למבו' ופאגני,

אני מגיע ליום אחד למראנלו. מניח שבסביבות 10:30 כי אנחנו יוצאים מפירנצה ברכב.

את החלק הראשון של הביקור נקדיש לפרארי ולעיירה ואז הדילמה בה אשמח לעצתכם.

אנו מעוניינים להגיע לביקור בעוד אתר, פגאני או למבו' ?

שניהם אישרו לי שהם זמינים לסיור באותה השעה 15:00 מה הייתם ממליצים לי ?

ברור לי שמדובר גם באהבה למותג ספציפי וגם לטעם אישי, בכל זאת אשמח לשמוע מנסיון חברים שביקרו.

תודה,

שלומי

פורסם

אני אישית הייתי בפרארי ולמבורגיני.

בלמבורגיני הייתי רק במוזיאון עצמו, כי עשו שיפוצים במפעל. אבל למרות זאת די אהבתי את המקום. מוצג שם המון דגמים, משנות ה-60 ועד יומנו, בנוסף למכוניות קונספט שכנראה בחיים שלך לא ראית/שמעת עליהן. אז לפי דעתי מקום מומלץ.

ואוסיף, ליד מוזיאון פירארי יש חברה שמשכירה פירארי ל-30 או 20 דקות אם בא לך.

אני אישית לא השכרתי מהם, אלא במונקו, והייתה חוויה מדהימה ולא נשכחת (למרות הנזק לכיס:lol: ), אז גם זו אטרקציה מומלצת אם אתה מוכן להיפרד מכמה מאות שקלים.

פורסם

ואוסיף, ליד מוזיאון פירארי יש חברה שמשכירה פירארי ל-30 או 20 דקות אם בא לך.

אני אישית לא השכרתי מהם, אלא במונקו, והייתה חוויה מדהימה ולא נשכחת (למרות הנזק לכיס:lol: ), אז גם זו אטרקציה מומלצת אם אתה מוכן להיפרד מכמה מאות שקלים.

תודה, כנראה שלא יהיה מנוס :lol:

אפרופו נהיגה,

האם צריך להוציא רשיון נהיגה בן לאומי או שמאפשרים השכרת רכבים עם הרשיון הישראלי.

על פי מה שרשום פה אין צורך בהוצאת רשיון מיוחד לאיטליה אך הם רושמים שיתכנו בעיות... לא החלטי משהו...

מה אתה עשית ?

פורסם

אז לא הוצאתי רשיון נהיגה בינליאומי, ואם אני לא טועה, הרשיון החדש הישראלי הוא גם בינליאומי, אבל אני ממש לא בטוח, נחכה לדעות של שאר החברים פה.

אבל ליתר בטחון וכדי לחסוך כאב ראש, הייתי מוציא אחד כזה. (מה שאני עושה לאחרונה)

פורסם

הרשיון הישראלי אמור להיות בן לאומי, למעשה לא כולם מכירים בו. גם מי שמכיר בו בשעת תאונה עלול להווצר בעיה או אם שוטר יעצור אותך ויחליט שזה לא תקף רציתי להוציא רכב בהשכרה שם ולא נתנו לי. תוציא רשיון בן לאומי עולה בסביבות ה17 ₪ ונגמרו הבעיות

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• אחראי פורום
פורסם

הייתי בפרארי וגם בלמבו׳, במוזיאון ובפס ההרכבה. לא יודע מה פאגאני מציעים,

אבל פס ההרכבה זה פשוט אדיר, חוייה אמיתית. הייתי הולך לשם שוב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תחפש את השרשור בנושא מלפני כשנתיים וחצי ...

בגדול - חוויה מדהימה !

פררי הוא מאוד "מוזאוני" ומדובר על חוויה "תיירותית"

למבורגיני הוא ממש הרגשה של עיירה ומפעל מעבר להיותו מוזאון מאוד עשיר

אבל החוויה האמיתית מסתתרץ בחווה חקלאית ששם מסתתרת פנינה מוטורית מדהימה - המקום מוכר כמוזיאון מזרטי - אבל בפועל מדובר על אוסף פרטי במיקום מדהים ובעל עושר מוטואי שלא ניתן לתאור.

יש שם קרוב ל-120 אופנועים בנוסף למכוניות הרבות מספור, לטרקטורים ובכלל למבנה עצמו.

נמצא בפרברים של מודנה.

פורסם

הייתי בפרארי ובלמבורגיני, אכן מומלץ לשכור פראירי לכמה דקות של אושר, חוייה. אגב כשהייתי לפני שנתיים הייתה להם גם למבו להשכרה.

אם תרצה לשכור עדיך להגיע בבוקר כי לקראת צהריים רשימת ההמתנה מתאריכת ואם תרצה לבקר בעוד ביקור ב 15:00 אז כך בחשבון.

אכן הביקור בפרארי הוא די מוזאוני, בלמבורגיני זו חוויה מטורפת אבל... לדעתי הפגאני יצרן הרבה יותר ייחודי ומעניין...

הבחירה שלך, מה שכן לא משנה מה תבחר תהנה זה בטוח.

פורסם

PAGANI.

אני מקווה שזה מספיק ברור.

אני חובב רציני של פרארי אבל עזוב שטויות, לפני פרארי ולמבורגיני- אתה רוצה להגיע קודם לפגאני, אישתי ואנוכי הכתרנו את הביקור באולם תצוגה\מפעל שלהם כגולת הכותרת שסיכמה 3 ימים מוטוריים באיזור מודנה-מראנלו.

טיפ- תיהיה מנומס ונעים במהלך הביקור, תמצא הזדמנות ותשאל אם יש אפשרות שיעשו לך סיבוב כמה דקות על מכונית, יש סבירות לא נמוכה שהם יענו בחיוב לבקשה אם יש להם רכב זמין.

אישתי אנוכי "נחתנו" עליהם ללא התראה וללא תיאום סיור, הם פשוט יצאו מגדרם וקראו לעובד דובר אנגלית שיצא איתנו לסיור אישי, על הדרך חשף בפנינו את הזונדה R שבדיוק חזרה מגרמניה אחרי ששברה את השיא ברינג ולאחר ששאלתי בנימוס הוא גם יצא מגדרו כדי לבדוק אם יש רכב שהוא יכול לקחת אותנו לסיבוב בו (בתורות כמובן) אך לצערי רכב ההדגמה היחיד שהיה בנמצא בדיוק היה באמצע טיפול.

בקיצור- חובה!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

סליחה שאני נדחף לשירשור, אבל יש מקומות גם בגרמניה שאפשר להשכיר בהם מכוניות כמו פרארי ולמבורגיני?

אחד החלומות שלי זה לצאת לדייט עם אוונטדור באוטובאן :)

פורסם
PAGANI.

אני מקווה שזה מספיק ברור.

אני חובב רציני של פרארי אבל עזוב שטויות, לפני פרארי ולמבורגיני- אתה רוצה להגיע קודם לפגאני, אישתי ואנוכי הכתרנו את הביקור באולם תצוגה\מפעל שלהם כגולת הכותרת שסיכמה 3 ימים מוטוריים באיזור מודנה-מראנלו.

טיפ- תיהיה מנומס ונעים במהלך הביקור, תמצא הזדמנות ותשאל אם יש אפשרות שיעשו לך סיבוב כמה דקות על מכונית, יש סבירות לא נמוכה שהם יענו בחיוב לבקשה אם יש להם רכב זמין.

אישתי אנוכי "נחתנו" עליהם ללא התראה וללא תיאום סיור, הם פשוט יצאו מגדרם וקראו לעובד דובר אנגלית שיצא איתנו לסיור אישי, על הדרך חשף בפנינו את הזונדה R שבדיוק חזרה מגרמניה אחרי ששברה את השיא ברינג ולאחר ששאלתי בנימוס הוא גם יצא מגדרו כדי לבדוק אם יש רכב שהוא יכול לקחת אותנו לסיבוב בו (בתורות כמובן) אך לצערי רכב ההדגמה היחיד שהיה בנמצא בדיוק היה באמצע טיפול.

בקיצור- חובה!

"יאללה איזו סמטוחה..." :wink:

סתם,

איזו דילמה, למבו או פגאני קשה לי להחליט :roll:

האם יתכן שכדאי לי לבחור בשניהם ולוותר על המוזיאון של פרארי :?: או שהוא חובה ?

פורסם
תודה, כנראה שלא יהיה מנוס :lol:

אפרופו נהיגה,

האם צריך להוציא רשיון נהיגה בן לאומי או שמאפשרים השכרת רכבים עם הרשיון הישראלי.

על פי מה שרשום פה אין צורך בהוצאת רשיון מיוחד לאיטליה אך הם רושמים שיתכנו בעיות... לא החלטי משהו...

מה אתה עשית ?

מומלץ בהחלט להוציא רישיון נהיגה בינלאומי לפני שנוסעים, ביחס לעלויות הטיול זו הוצאה קטנה שחוסכת תקלות לאחר מכן

בין אם תקלות בחברת ההשכרה או מול הרשויות המקומיות.

פורסם

אבל החוויה האמיתית מסתתרץ בחווה חקלאית ששם מסתתרת פנינה מוטורית מדהימה - המקום מוכר כמוזיאון מזרטי - אבל בפועל מדובר על אוסף פרטי במיקום מדהים ובעל עושר מוטואי שלא ניתן לתאור.

יש שם קרוב ל-120 אופנועים בנוסף למכוניות הרבות מספור, לטרקטורים ובכלל למבנה עצמו.

נמצא בפרברים של מודנה.

אתה מדבר על האוסף של האחים פאניני (מידע נוסע נוסף עליהם פה, ופה).

ביקרת במקום?

למישהו יצא לבקר שם?

ניסיתי ליצור איתם קשר לפני הטיול האחרון שלי שם, ביוני האחרון, אך לא נענתי. מישהו יודע איך מתאמים שם ביקור?

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
אתה מדבר על האוסף של האחים פאניני (מידע נוסע נוסף עליהם פה, ופה).

ביקרת במקום?

למישהו יצא לבקר שם?

ניסיתי ליצור איתם קשר לפני הטיול האחרון שלי שם, ביוני האחרון, אך לא נענתי. מישהו יודע איך מתאמים שם ביקור?

גם אני בדיוק כרגע מארגן טיול כזה שמתמקד בעניין המפעלים. פאניני דוקא כן ענו לי.

הם ענו שאפשר להגיע ללא הזמנה, אך אם רוצים סיור מודרך צריך להזמין מראש, וזה עולה, שימו לב: 85 יורו !

• תוכן חדש...