Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית בתקציב של עד 65K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצות למשפחתית, אוטומט, מנוע 1400 אמינה וחסכונית בדלק .

שנת 2010 ומעלה...

הרכב בשביל פנסיונר שאחרי 20 שנה מחזיר את הרכב חברה וצריך רכב פרטי...

תודה לעוזרים,

פורסם

המשפחתיות שנמכרות בארץ הן עם מנוע 1.6. אין משפחתיות עם מנוע 1.4.

יש תת משפחיות כמו אקסנט או ריו עם מנועים כאלו.

חסכון בדלק לא תקבל מהמכוניות האלו. משפחתיות לא נחשבות למכוניות חסכוניות במיוחד.

אני הייתי שוקל יונדאי i30, קיה סיד, קיה פורטה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אתה מתעקש על 1.4 אז יש I30 ידנית עם מנוע 1.4 ומערכת עצור סע שנמכרה ב 2011- 2012 , אבל אני לא בטוח שהיא נכנסת בתקציב.

בתקציב הזה תוכל לקנות כמו שנאמר I30 או קיה סיד מסביבות 2009 ומליסינג 2010 , מניסיון עם I30 כשלא עוברים איתה את ה3000 סל"ד יותר מידי , אז היא צורכת בין 8.5 ל9 ליטר ל100 ק"מ ואם הרוב הוא בינעירוני היא תגיע ל8.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

מניסיון של 3 שנים עם הרכב הזה ונהיגה רגועה, בעיר, הנתון הכי נמוך עם פקקים ומזגן היה 1:10.

מחוץ לעיר אפשר להוציא 1:14 בכביש 6, ובנהיגה רגועה יותר אפשר לגרד את ה1:15.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

חייב מנוע 1400 ?

אם לא יש הרבה אופציות אך מכיוון שזה אדם מבוגר כפי שציינת כדאי רכב גבוה

יש סוזוקי SX 4 שתהיה מצויינת מהבחינה הזאת גבוהה נוחה לכניסה ויציאה וחסכונית בדלק

אמינות ללא רבב ותמורה מצויינת לכסף

יש עוד אופציות כגון מאזדה הונדה סובארו וכו' השאלה מה הצרכים בדיוק .

פורסם
המשפחתיות שנמכרות בארץ הן עם מנוע 1.6. אין משפחתיות עם מנוע 1.4.

יש תת משפחיות כמו אקסנט או ריו עם מנועים כאלו.

חסכון בדלק לא תקבל מהמכוניות האלו. משפחתיות לא נחשבות למכוניות חסכוניות במיוחד.

אני הייתי שוקל יונדאי i30, קיה סיד, קיה פורטה.

למה אין משפחתית עם 1.4?

זה שאצל קרסו אין דבר כזה- אומר שאין מכונית כזו?

אז הנה מצאתי רכב, שבמקרה יש לו מנוע טי.אס.איי, שאדון בורשט לא מחבב: מדובר בסקודה אוקטביה מנוע 1.4 טי.אס.איי.

למנוע זה יש נתונים המקבילים למנוע 2 ליטר אטמוספרי, תוכל לקבל נתונים בפוסטים שונים שנכתבו על הרכב הזה.

בהצלחה

פורסם

מישהו החליט ללכת איתי ראש בראש?

משעמם לך?

הסקודה הזאת לא נמצאת במסגרת התקציב אפילו, אפילו ה1.2TSI כנראה לא תכנס לו.

פורסם
מחפש המלצות למשפחתית, אוטומט, אמינה וחסכונית בדלק .

היי תומר,

רכב אמין, גיר אוטומט, חסכוני בנסיעה משולבת (מנוע 1.6) - הסובארו אימפרזה הוא אופציה שכדאי לקחת בחשבון.

וגם מרווח ונוח בתא הנהג.

אם אתה מעוניין בפרטים נוספים כתוב לי פרטי התקשרות בהודעה פרטית.

אייל מסובארו

פורסם
היי תומר,

רכב אמין, גיר אוטומט, חסכוני בנסיעה משולבת (מנוע 1.6) - הסובארו אימפרזה הוא אופציה שכדאי לקחת בחשבון.

וגם מרווח ונוח בתא הנהג.

אם אתה מעוניין בפרטים נוספים כתוב לי פרטי התקשרות בהודעה פרטית.

אייל מסובארו

ב65 אלף ש"ח אני לא מכיר אימפרזה. יש את הB3, שיש לה מנועי 1.5 חלש ולא חסכוני במיוחד, ה2.0 סוחב יפה, אבל לא חסכוני בגלל מערכת הנעה לכל הגלגלים.

• תוכן חדש...