Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ במיוחד על השמפו של ננו שגם אפשר למצוא אצל יעקב , ריאקטיב נותן תוצאות של ווקס .

בנוסף הקוסמיק איכותי מאוד אישית אני העדפתי את המסטר סילנט בגלל שהוא נותן תוצאות יותר טובות אבל לטווח הרבה יותר קצר.

החומרים האלה נחשבים כמה רמות מעל מגווירס כימיקל גייז ומנזרנה ועקב כך הם מתומחרים קצת יותר גבוה.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
ממליץ במיוחד על השמפו של ננו שגם אפשר למצוא אצל יעקב , ריאקטיב נותן תוצאות של ווקס .

בנוסף הקוסמיק איכותי מאוד אישית אני העדפתי את המסטר סילנט בגלל שהוא נותן תוצאות יותר טובות אבל לטווח הרבה יותר קצר.

החומרים האלה נחשבים כמה רמות מעל מגווירס כימיקל גייז ומנזרנה ועקב כך הם מתומחרים קצת יותר גבוה.

בכלל המוצרים של NANOLEX מעולים.

פורסם
מישהו יודע כמה עולה master sealent אצל יעקב?

אני יודע שיש בקבוק קטן של 50 מ"ל.

בסביבות 150 שקל כולל מעמ כדומני,אבל למה שלא תפמנה אליו ישירות???

פורסם

נכון AVISHAI22

שכחתה לציין הכי חשוב,שכמות של מ"ס טיפות בלבד

מספיק לעבודה,כלומר שיש חיסכון לפחות פי 5-3 מחומרים אחרים דומים בשוק.

כלומר בהשוואה למחיר,לכמות יש קולקולאציה חשובה ביותר.

פורסם
בסביבות 150 שקל כולל מעמ כדומני,אבל למה שלא תפמנה אליו ישירות???

מעדיף לקפוץ ולהתרשם כשאהיה בפתח תקווה.

סתם רציתי לקבל סדר גודל.

תודה.

"יאללה בירי".

פורסם
מעדיף לקפוץ ולהתרשם כשאהיה בפתח תקווה.

סתם רציתי לקבל סדר גודל.

תודה.

תבקש הדגמה,אני בטוח זה לא עולה כסף ואז תחליט...לא????

• תוכן חדש...