Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובושי 2010 לנסר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אשמח לקבל תגובות וחוות דעת מקצועית על הרכב המשפחתי הזה?

מדוע הוא לא שכיח בשוק הישראלי ?

האם השיפור במנוע שעשו באמת עושה אותו יותר חסכוני?

ובסה"כ האם הייתם ממליצים עליו.

אני בטוח כי הדיעות יהיו חלוקות אבל על פניו עדיין רכב יפני עם כל האיכויות שלו.

תודה לכם

פורסם

בקטגוריה הזאת מי שקובע איזה רכב שכיח ואיזה לא אלו חברות הליסינג, ולא בהכרח הלקוח הפרטי.

במקרה של הלנסר, כנראה שהתמחור לציי הרכב לא היה מספיק אטרקטיבי וביחד עם רכב לא מבריק במיוחד שהתקשה להתמודד עם מובילות הקטגוריה בכל מה שקשור לביצועים, אבזור או מרווח פנים קיבלת מכירות בינוניות למדי.

זה לא אומר שמדובר ברכב גרוע ומי שמחפש תחבורה משפחתית פשוטה ואמינה כנראה יהנה מהרכב הזה. צריכת הדלק של דגם ה-1,600 סמ"ק קצת יותר טובה מדגמי ה-1,500 סמ"ק ובאופן כללי הלנסר יותר חסכונית ממאזדה 3.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בקטגוריה הזאת מי שקובע איזה רכב שכיח ואיזה לא אלו חברות הליסינג, ולא בהכרח הלקוח הפרטי.

במקרה של הלנסר, כנראה שהתמחור לציי הרכב לא היה מספיק אטרקטיבי וביחד עם רכב לא מבריק במיוחד שהתקשה להתמודד עם מובילות הקטגוריה בכל מה שקשור לביצועים, אבזור או מרווח פנים קיבלת מכירות בינוניות למדי.

זה לא אומר שמדובר ברכב גרוע ומי שמחפש תחבורה משפחתית פשוטה ואמינה כנראה יהנה מהרכב הזה. צריכת הדלק של דגם ה-1,600 סמ"ק קצת יותר טובה מדגמי ה-1,500 סמ"ק ובאופן כללי הלנסר יותר חסכונית ממאזדה 3.

לגבי צריכת הדלק

מה שנאמר לי הוא כי המנוע 1500 ב2010 יותר חסכוני.

והוא היה שיפור של הדור הישן ?

לגבי הרכב באמת חבל שיש לו שוק בעייתי

סה"כ רכב ממש יפה ומואד התרשמתי ממנו יחסית לסוזוקי SX4 ועוד.

פורסם

גם ה-1,500 וגם ה-1,600 חסכוניים יותר מהדור הישן ("לנסר קלאסיק"). עד כמה שאני זוכר מהבדיקה שעשיתי בזמנו, ה-1,600 הייתה קצת יותר חסכונית. אבל זה כנראה גם עניין של אופי הנסיעות. למשל בבין עירוני סל"ד השיוט ב-1,600 נמוך יותר מה שגורר כנראה צריכת דלק טובה יותר. מצד שני אני בטוח שאם אתה עומד כל היום בפקקים של 20-30-40 קמ"ש ה-1,500 סמ"ק יהיה חסכוני יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
גם ה-1,500 וגם ה-1,600 חסכוניים יותר מהדור הישן ("לנסר קלאסיק"). עד כמה שאני זוכר מהבדיקה שעשיתי בזמנו, ה-1,600 הייתה קצת יותר חסכונית. אבל זה כנראה גם עניין של אופי הנסיעות. למשל בבין עירוני סל"ד השיוט ב-1,600 נמוך יותר מה שגורר כנראה צריכת דלק טובה יותר. מצד שני אני בטוח שאם אתה עומד כל היום בפקקים של 20-30-40 קמ"ש ה-1,500 סמ"ק יהיה חסכוני יותר.

מחכה לעוד תגובות.

ושורה תחתונה האם ממליצים על הרכב משנת 2010?

תודה

פורסם

בתור אחד שרצה לקנות בהתחלה את הרכב הזה אני ממליץ לך עליו, עדיפות למנוע 1,800. אני מאוד אוהב את המראה שלו ויש לו שוק אפטר-מרקט בעיקר קוסמטיקה. הייתה לו בעיה עיקרית והיא התמחור שלו היה גבוה, אני כמעט קניתי חדש מהחברה אבל התבאסתי שהיה רק מנוע 1,500 וישר ירדתי ממנה.

פורסם

"מיצובושי"???

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

"מיצובושי"

רובם בפורום הולכים שבי אחרי סוזוקי sx4 וקיה ועוד.

ואיכשהו הנחנו בצד את מיצובושי ?

ואני שואל שוב למה ?

מבחינת צורה ואיכות פנימית הרכב הזה עולה על הסוזוקי למשל.

השאלה התמוהה למה מיצובושי עושה עוול למכוניות טובות וחבל.

פורסם

אלוהים שלי, זו לא היתה טעות. :-(

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

מיצובישי

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לחבר טוב שלי יש את הלאנסר 2010. הוא מעיד שהרכב אמין ומאוד נוח לנהיגה אך בגרסת ה1500 סמ"ק

הוא שתיין דלק ברמות.

פורסם

אני לא מצפה בפורום של חובבי רכב למצוא מישהו שעדיין לא יודע שלחברה קוראים מיצובישי ולא שיבוש של השם שהיה נפוץ בסוף שנות ה 80 ותחילת ה 90 כשהיא החלה למכור מכוניות בישראל.

סתם לקרוא מה כתוב על האוטו באותיות לועזיות. MITSUBISHI ולא MITSUBUSHI .

לשעבר:

פורסם

רכב נוח ומפנק, לא חזק במיוחד (שלי הייתה עם מנוע 1800), גיר רציף מצויין.

שתיין לא קטן (ממוצע 1:9 עם רגל לא קלה על הגז).

זוויות גלגול של אוטובוס.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...