Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רשמתי "נתונים עדכניים" של הרכב המיובא לישראל. אולי יש כמה דגמים/מנועים/אנערף. לא מכיר את ה- ST.

בכל מקרה בגדול נתונים דומים ל- OPC מלבד חתך הצמיגים (40 לעומת 35). תודה על הקישור.

מומנט 24.5 קג"מ וארבעה צמיגים...

:lol:

שכחת צמיג רזרבי בתא המטען :-P

פורסם

רק אני מסתכל בלינק הזה על הסוניק RS ומתאכזב מזה שהיא מגיעה עם אותו מנוע 1.4T שישב בזמנו בשברולט קרוז טורבו?

(סליחה שאני סוטה מהנושא).

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם
רק אני מסתכל בלינק הזה על הסוניק RS ומתאכזב מזה שהיא מגיעה עם אותו מנוע 1.4T שישב בזמנו בשברולט קרוז טורבו?

(סליחה שאני סוטה מהנושא).

אל תסיט את הדיון, אני רוצה לשמוע (לקרוא?) כמה הפיאסטה יפה :)

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם

נהדרת. צבע יפה.

מעולה שאין לה קישקושים צבעוניים.

מי שצריך לדעת יודע ויותר מזה לא צריך.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מצטער להרוס לך, אבל אם מאחורה וקדימה לא היה סמלי ST (מה שכל בעל פיאסטה יכולה להדביק), הייתי בטוח שמדובר בגרסה רגילה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

פשוט יפיפייה לדעתי, אין ספק שאם היתה לי היכולת הכלכלית הייתי בוחר בה כרכב ומוריד את סמלי הST, עושה אותה סליפרית למי שלא חד הבחנה על הכביש.

היא יפה מבחוץ גם בלי קשקושים, בדיוק כמו שהיא.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

האמת שהעיצוב שלה לא מרהיב או אגרסיבי, אבל הוא בדיוק כמו שהוט-האצ' צריכה להיראות. סולידי, פושר משהו, ועם הרבה רמזים למביני העניין. פורד שיחקו אותה עם העיצוב. לדעתי ההוט האצ' הכי הוט האצ'ית מאז כולף GTI דור 5.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

התמונה עלתה אבל בלי נתונים ובלי שום דבר מעניין!

גם אתר אין לכם. העם רוצה נתונים!

ומי שיפנה אותי לגוגל, אפנה אותו לשרשור על הגולף GTI המיובאת לישראל שכל קשר בינה לבין זו שמשווקת באירופה הינו מקרי בהחלט.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
מצטער להרוס לך, אבל אם מאחורה וקדימה לא היה סמלי ST (מה שכל בעל פיאסטה יכולה להדביק), הייתי בטוח שמדובר בגרסה רגילה.

אכן, לST אין שום אלמנט עיצובי ייחודי בולט שיגרום לחובב הגה ממוצע להבדיל בוודאות בינה לפיאסטה רגילה, בשונה לדוגמה מה-OPC או הקליאו RS.

אבל אולי זה כל הרעיון מאחורי הST - זאבון בעור כבש. :wink:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

תנוח דעתך. היא יפה. מאוד יפה. הרבה יותר יפה מפיאסטה 5 דלתות(מה שנכון כמובן לכל פיאסטה 3 דלתות, שכמובן לא מיובאת ארצה).

אבל מה שבאמת חשוב הוא גודל החיוך שיימרח לך על הפרצוף - ויש לי הרגשה שגם כאן היא לא תאכזב 8)

היא גם נראית נחמד בכחול, על אף שאינני איש של מכוניות כחולות(אישית הייתי הולך על כתום עם חישוקים אפורים וללא שמשות כהות מאחור).

בקיצור, ת ת ח ד ש.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...