Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קינג ג'ורג' זה אחלה אם אתה רעב ולא בא לך ג'אנק פוד (או להכין אוכל לבד).

זה לא מקום ללכת לאכול טעים ו/או לבלות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא כל כך מבין למה ציפית.

אם מחפשים אווירה עדיף לתקוע איזה פלאפל ולחסוך כמה שקלים.

כאמור, בעשר בערב כל השווארמיות/פלאפליות הקרובות לאזה"ת כבר סגורות או לקראת סגירה, כך שאין כ"כ מה לחפש שם.

למה ציפיתי? למשהו כמו BBB אבל עם איזה ערך מוסף, משהו שאין שם (הגזוז למשל היה הזדמנות טובה להתבלט). בפועל קיבלתי קצת פחות ממה שאני רגיל לקבל ב-BBB ודומיו, גם אם זו הייתה תמורה סבירה לכסף. במקומות האלה אני רגיל שהאוכל אינו מלהיב, אבל גם לא בולט לרעה כפי שהיה פה. איכשהו בקינג ג'ורג' הם הצליחו לדפוק באופן יסודי כל דבר שניסו לעשות, למעט אולי העיצוב של המקום.

שוב, אם היה לא טעים אני פשוט מסיק את המסקנות ולא הולך לשם יותר. הבעיה העיקרית שלי פה היא לא עם איכות האוכל אלא עם חוסר המקצועיות הכללי שמאפיין כל פעולה שלהם כבר משלב כ"כ מוקדם בחיי המסעדה. גם דוכן שווארמה אפשר לנהל באופן יעיל ונקי ולתת שירות נורמלי, כאן פשוט נראה שאיש לא שאף לזה מלכתחילה.

תאר לעצמך מצב שבו מישהו הולך למוסך לטיפול 10K ושם שוכחים לסגור לו את השייבה של ריקון השמן וקורעים את פילטר האוויר בגלל התקנה לא נכונה. מה תגיד לו, you get what you pay for? "אני לא מבין למה ציפית"? המוסך הזה אולי לא יודע לעשות דיאגנוסטיקה ממוחשבת למזראטי, אבל לסובארו אני מצפה שיעשו טיפול פשוט בצורה נקיה ומקצועית.

דריש לא ציין אם הברמן לפחות פנה אליו לשאול אם טעים לו , ואם הוא יכול להביא לו עוד משהו, ואם הוא עשה את זה מבחינתי זה הבדל עצום.

הברמן היה נחמד ואכן שאל אם הכל בסדר וטעים, אבל מה הוא כבר יכל לעשות כשרמת ה-FAIL בכל תחום הייתה כ"כ גבוהה? בעבר כבר יצא לי להגיד "לא" במצבים דומים ולראות את התגובה... ברוב המקרים הם פשוט נתקעים לך מול הפרצוף כמו מחשב 486 כי כל בקשה שהיא מעבר ללהביא לך מפית נוספת או קיסם שיניים כבר נשגבת מבינתם והם לא יודעים להתמודד איתה. אז הוא יקרא לאחראי המשמרת, וזה ינסה לפצות אותי עם איזה קינוח חינם או וואטאבר... מה הטעם? אני פשוט אומר "כן, תודה" וממשיך ללעוס בשקט תוך כדי הבנה שלא אחזור לשם. כמובן שאם מנהל המקום או מישהו בכיר יותר היה ניגש אליי זו כבר הייתה שיחה אחרת, אבל אני די בטוח שהם יודעים מה מתרחש אצלם במסעדה ולא רואים בכך בעיה.

פורסם

לא מכיר את המסעדה הספציפית בכפר סבא , בראשון (2 הסניפים ) בסדר גמור ביחס מחיר\תמורה כולל שירות, גם לגבי איכות המנות לא מצאתי סיבה להתלונן, בסך הכל דיי צפוי למחירים הכן זולים של המנות.

בעיקרון כל המסעדות של שיטת ה LOW COST (קינג ג'ורג', תרזה, ארצ'י ) שאכלתי בהם נותנים תמורה טובה ומידתית למחירים שלהם, היו מנות שלטעמי לא היו טעימות ולכן בפעם הבאה נזהרתי שלא לאכול אותן אבל בגדול ממש אין תלונות.

נ.ב

סניף חדש של קינג ג'ורג' אמור להיפתח ליד מקום העבודה שלי (פארק המדע רחובות ), אני מניח שהם ייצתרפו להסכמי סיבוס ככה שאני מבטיח לחזור לשרשור הזה לחוות דעת אובייקטיבית נוספת.

פורסם

אם כבר הזכרת את תרזה (אני מניח בפארק המדע), חוץ מהשירות המעט איטי שלהם, האוכל שם מגיע כמו שצריך לשולחן וגם נקי שם. כן הגזוז שלהם זה זבל כמו ברוב המקומות, אבל על טעם ועל ריח אני לא אגיד כלום.

גם במשלוחים שלהם היה מעולה, האוכל הגיע בכמות שווה לישיבה במסעדה וגם היה רותח.

הזכרת לי שמזמן לא ביקרתי את המלצריות בהאמבורג :)

אגב, פטרה בנס ציונה, עדיף על פני קינג ג'ורג'.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אומנם לא טעמתי את הגזוז האמיתי של פעם, אבל אני בספק אם הוא היה כזה דוחה כמו היום.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...