Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיקת פרטים מאתר 144

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבקש מיופון שאתה רוצה שהמספר יהיה חסום.

רק אם הוא חסום הוא לא יופיע במדריך וכל השאר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תבקש מיופון שאתה רוצה שהמספר יהיה חסום.

רק אם הוא חסום הוא לא יופיע במדריך וכל השאר

אם המספר שלי חסום זה אומר שכאשר אני מתקשר מי שמקבל את השיחה ממני יראה על הצג "מספר חסום/חסוי/לא מזוהה" ?

זה גרוע לי מאוד כי אנשים נוטים לא לענות למספרים כאלה.

בכל מקרה עשיתי סבב שיחות שידעתי שלא יובילו לשום תשובה עם גולן טלקום ופלאפון . ז"א דיברתי כבר עם כל החברות שהייתי בהם : פלאפון , גולן טלקום , הוט מובייל ויו פון שהם המפעיל הנוכחי. דיברתי עם יופון כבר 4 פעמים וזה לא מוביל לשום מקום . שלחתי למשרד התקשורת מייל נקווה שזה יעשה את העבודה .

"תודה על פנייתך למשרד התקשורת בנושא: נושאים אחרים

פנייתך הועברה לטיפול הגורמים המקצועיים במשרד." - זה המייל שקיבלתי מהם . נקווה לטוב.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לא. יש הבחנה בין זיהוי מספר על צג המכשיר המקבל לבין פרסומו באתרי 144 ומקביליו (שקיימים בכל חברת סלולר).

לי, למשל, יש 10 קוים סלולריים (חלקםן שתקנים) ואף אחד מהם לא מפורסם ב-144 או מקביליו.לעומת זאת כולם מזוהים על צג המשיר (CLI).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא. יש הבחנה בין זיהוי מספר על צג המכשיר המקבל לבין פרסומו באתרי 144 ומקביליו (שקיימים בכל חברת סלולר).

לי, למשל, יש 10 קוים סלולריים (חלקםן שתקנים) ואף אחד מהם לא מפורסם ב-144 או מקביליו.לעומת זאת כולם מזוהים על צג המשיר (CLI).

YOUPHONE טוענים שאני חסום ולא מפורסם באתר הזה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

ניסית לבדוק באתרים מקבילים - אלה שקיימים באתרי כל אחת מחברות הסלולר? נדמה לי שבאתרים אלה גם מצויין לאיזה חברה משתייך הקו, ואז ניתן לפנות לאותה חגברה ולבקש לבטל את הרישום - גם אם השיוך אינו מעודכן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ניסית לבדוק באתרים מקבילים - אלה שקיימים באתרי כל אחת מחברות הסלולר? נדמה לי שבאתרים אלה גם מצויין לאיזה חברה משתייך הקו, ואז ניתן לפנות לאותה חגברה ולבקש לבטל את הרישום - גם אם השיוך אינו מעודכן.

מה כוונתך ? עשיתי ניוד מאורנג לפלאפון ואחרי זה לגולן טלקום ואז להוט מובייל ועכשיו ליופון.

למה אני בתור לקוח אמור להיות בלש במקום שהם יעשו את העבודה שלהם ? ופניתי לכל החברות שהזכרתי והם טוענים שהרישום לא מאצליהן.

פורסם
אם המספר שלי חסום זה אומר שכאשר אני מתקשר מי שמקבל את השיחה ממני יראה על הצג "מספר חסום/חסוי/לא מזוהה" ?

זה גרוע לי מאוד כי אנשים נוטים לא לענות למספרים כאלה.

הדרך היחידה לא להופיע במדרכי הטלפון ושרותי המודיעין היא להיות מספר חסוי על כל המשתמע מכך

גם אם מישהו "שם" יסיר אותך מאתר 144 ברגע זה, המספר שלך עלול לחזור לשם (או לכל מאגר אחר שהצלחת להסיר ממנו) בכל רגע כל עוד והוא לא "מספר חסוי" כי הם מעדכנים את המאגרים

(תשובה של קרוב משפחה שעובד בבזק)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קיבלתי מייל חוזר - ממשרד התקשורת , הם קיבלו את הפניה. נראה מה ילד יום.

• תוכן חדש...