Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הרי ידוע ששינו את הקטע של המנוע והמשאבת דלק בגטס 2006.

ומאז הוא לא אוכל דלק כמו הדגמים הישנים יותר

עכשיו שמתי לב שב2006 יש 2 דגמים. יש כמובן את המנוע 1350 ויש את ה1400

השאלה שלי אם אפשר לזהות את זה לפי הפנסים של הרכב, כי יש דגמים של 2006 שיש להם את הפנסים המרובעים(כמו של הדגמים הישנים)

ויש את הדגם שאני מאמין שהוא החדש יותר עם הפנסים שהם קצת יותר עגולים

האםה זה מעיד על המנוע?

פורסם

כן. פנסים חדשים - מנוע חדש.

אבל ההבדל בצריכת דלק בין שני הדגמים קטן.

כל הסיפורים מופרזים. הישן לא בזבזני כמו שחושבים והחדש לא שונה בהרבה.

שניהם מתאפיינים בצריכת דלק גבוהה מהממוצע אבל לא שונה בהרבה ממכוניות אחרות עם מנוע 1.4-1.5 וגיר אוטומטי "רגיל". לדוגמה מאזדה 2 או סוזוקי סוויפט 1.5.

פורסם

צריכת דלק משולבת בגטס שלי 1-11, בין עירונית הצלחתי להגיע ל 1-14 ועירונית קטסטרופה קרוב ל 1-9.

1600 צורה ישנה

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

ההבדל בין הדגמים הוא בעיקר בביצועים , כשהדגם החדש בעל יחידת כוח נמרצת יותר באופן מורגש.

לגבי צריכת הדלק , במבחני דרכים מסוימים שנערכו בין שני הדגמים , היו מקרים שהמנוע הישן הציג צריכת דלק טובה יותר

במעט מהדגם החדש.

• תוכן חדש...