Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב10k

eladsamz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בגולן ואני מחפש רכב בדרישות הבאות

מנוע 1400+ (הסיבה בהמשך)

עד 10k גמיש

חסכוני

חסכוני

חסכוני!!!

עדיפות לידני

בכללי אני מחפש אוטו שיוכל לסחוב בעליות של הגולן בתבוסה מלאה על לפחות 110-120 :) בנוסף שידרוג נסיעות ארוכות וכמו שאמרתי הכי חשוב חסכוני.

יכול להיות שהמחיר בזה לא קיים אוטו כזה אז אם לא תעשו את השיקולים שלכם בהתאם לבקשות למה הכי מתאים לי :) כרגע יש לי רנו קליין 94 ידני 1400 והגי רחוק שלה זה שעה וחצי נסיעה

פורסם

אתה מרוצה מהקליאו שלך כרגע מבחינת אמינות וכו'?

אם כן, למה שלא תעבור למודל מתקדם יותר עם מנוע חזק יותר?

מעבר לכך, להתגרזן בעליות ולנסוע מהר = יותר דלק. זה קצת מתנגש עם העובדה שאתה מחפש רכב חסכוני.

אגב, אני לא בטוח שהקפיצה תהיה כל כך גדולה. באמת שווה לך לבצע את המעבר הזה? זה לא שאתה קופץ לרכב של 20-25 אלף ש"ח שיהווה שדרוג מאוד גדול ממה שיש לך עכשיו. אתה נכנס לרכב שאתה לא מכיר ולך תדע. יכול להיות שתיפול על אחלה רכב שתצטרך לבצע רק תחזוקה שוטפת, ויכול להיות שתיפול על רכב הרוס שתשקיע עליו תוך שנה 20 אלף ש"ח במוסך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא מדויק אבא שלי מכונאי רכב שנבחר ייבחר בקפידה רבה ועלות מוסך בשבילי זה אפסי אני מרוצה מהקליאו אבל אין מזגן חח והוא לא יכול לנסוע מרחקים שזה בעייתי לתושב הגולן כמוני :) אמרתי שאולי המכיר הוא מתנגש אבל יש סיבות לכך אני מתכנן נסיעה ארוכה לחול וחבל על הכסף מכל הבחינות.. חשבתי על שידרוג דגם אבל איזה מהם אבא שלי אמר הקליאו B 1.9 בנזין לא משהו בכלל לדוגמא

פורסם
לא מדויק אבא שלי מכונאי רכב שנבחר ייבחר בקפידה רבה ועלות מוסך בשבילי זה אפסי אני מרוצה מהקליאו אבל אין מזגן חח והוא לא יכול לנסוע מרחקים שזה בעייתי לתושב הגולן כמוני :) אמרתי שאולי המכיר הוא מתנגש אבל יש סיבות לכך אני מתכנן נסיעה ארוכה לחול וחבל על הכסף מכל הבחינות.. חשבתי על שידרוג דגם אבל איזה מהם אבא שלי אמר הקליאו B 1.9 בנזין לא משהו בכלל לדוגמא

אין קליאו B 1.9 בנזין, יש קליאו B 1.9 דיזל. או 2.0 בנזין (קליאו ספורט)

פורסם

אין דבר כזה קליאו 1.9 בנזין. יש רק דיזל, והוא די חלש אבל אמור להיות אמין למדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אין דבר כזה קליאו 1.9 בנזין. יש רק דיזל, והוא די חלש אבל אמור להיות אמין למדי.

כן התבלבלתי יש הצעות אחרות?

פורסם

אתה יכול לשקול סיאט קורדובה ידנית 1.6 משנת 2000+ בתקציב הזה, תקפיד ללכת על הדגם של ה-100 כ"ס.

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

• תוכן חדש...