Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב נשברתי, הזמנתי את ה22 ממ, מאי ביי, בעלות של 110 דולר עם משלוח.

גדול! שיערתי שלא תעמוד בפיתוי:roflmao:

dorsht - עניין של טעם. בזמנו הייתה לי SLR רגילה, קלה למדי, אפילו מאוד, עם עדשת 50 מ"מ שרובה פלסטיק.

ה-DSLR הנוכחיות עדיין כבדות וגדולות יותר משמעותית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לי תיק ענק, ומה שהכי טוב בו זה שהוא די Anti Theft.

התא הראשי שנמצא בו כל הציוד, הוא בעצם בגב שלי. כלומר כדי להוציא ציוד צריך להוריד לי את התיק מהגב.

את האמת שלתאילנד סחבתי איתי 4 עדשות, גוף, פלאש חיצוני ומצלמה קומפקטית.

בקומפקטית בקושי השתמשתי, בעדשות בעיקר השתמשתי ב18-105VR, ב70-300VR וב50 F/1.4. במאקרו שימוש דל יחסית. בפלאש כן היה שימוש.

השנה כשטסתי לסין, לקחתי 17-50 F/2.8, סיגמא 10-20 וניקון 70-300VR. עם פלאש חיצוני. צילמתי כמות קטנה יותר של תמונות, הייתי הרבה יותר ממוקד, תמונות יצאו טובות יותר מבחינה אומנותית וכמובן מבחינה טכנית. לא חסר לי שום דבר מבחינת טווח. למאקרו לא נזקקתי בכלל. ל35 F/1.8 לא היה שימוש וטוב שלא לקחתי אותה.

כנראה שזה הציוד שאני אצא איתו גם לטיולים הבאים, אלא אם כן מראש אדע שיש בטיול משהו שאני זקוק עבורו למאקרו (פרחים או חרקים).

עכשיו אני חוסך לשדרוג של ה70-300VR. לא סגור אם זה ל80-400VR או ל150-500OS HSM של סיגמא. מה שבטוח אני רוצה עוד טווח, והרבה :)

איפה מצאת מחיר טוב ל22 F/2? יש מצב שאפשר למצוא את הניקון 10 F/2.8 במחיר דומה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למרות שני הגופים DSLR, העדשות המקצועיות, הפלאשים - אני בד״כ מצלם עם האייפון או הקומפקטית (או פילם אם יש לי חשק).

ל-DSLR איכות שאי אפשר להתחרות בה, ונוחות צילום מהמעלה הראשונה. הצורך בסחיבת כל הדבר הזה מצמצם משמעותית את השימוש שלי בהן. לכל פעולה שלא מתחילה במילים ״אני יוצא לצלם X״ אין מצב שאני סוחב את זה. לא מוכן להיות צב צילום.

על אחת כמה וכמה בטיולים בחו״ל. מתפשר על איכות התמונות כדי לשפר את איכות הטיול.

ה-M נראית מגניבה לגמרי, אני במקומך לא הייתי טורח לסחוב גם 5D לסקוטלנד, ועוד לטיול אופנועים? תשמור את המקום לציוד חשוב באמת. כמו שאתה בטח יודע, כל אקסטרה קילו וכל אקסטרה ליטר מטען על אופנוע רק מציקים יותר.

אבל האמת, שאם כבר אנחנו בקטנות איכותיות - אני רוצה כזה!

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מה אני יעשה פשוט נשברתי :lol::lol: רציתי משהו עוד יותר קומפקטי לזרוק בכיס של המעיל

לרוב אני גם לוקח איתי את כל הציוד, כולל גוף נוסף, הבעיה מתחילה עם העדשות, אני תמיד מוצא את עצמי מחליף את העדשות

בקצב מהיר מדי, לאחרונה ה100 ממ L נשארת על אחד הגופים, וה35 על הגוף השני, בקרוב תגיע ה70-200 ואז נראה איזה תפקיד היא תשחק.

לבנתיים אין לי גם ילדים, אבל לא תמיד נוח להסתובב אם תיק עמוס בציוד, במיוחד על האופנוע.

פלאש חיצוני אני כמעט ולא משתמש בכלל, אני אפילו לא זוכר באיזה תיק זרקתי אותו :roll::roll:

פה מצאתי:

http://www.ebay.com/itm/Canon-EF-M-22mm-F-2-0-STM-Lens-EOS-M-/261360252856?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123

המחיר כולל משלוח, פה בשוויץ העדשה עולה 230 פרנק :S

אז זהו אני מפחד לקחת את ה5D, היא משמשת אותי לעבודה, חבל לי להרוס אותה במקרה של נפילה עם האופנוע, וגם את העדשות.

הסוני מגניבה, אבל המחיר שלה מפחיד, עדין יש משהו באיכות של ה5D שקשה לתאר במילים, ולא משנה אם זה ה5D MK1 או MK2

פורסם

יש תמונות שאני מוכן להתפשר באיכות שלהן, ואז אני יכול לצלם עם איזו קומפקטית או עכשיו עם המירורלס.

כשאני יודע מראש כשהמטרה שלי בטיול מסוים היא לצלם, או בימי צילום של פורומי צילום, או סתם ספוטינג שאני עושה, אני מגיע מצויד מראש בציוד הטוב ביותר שיש ברשותי.

מן הסתם אם אני אסע עכשיו לאילת, גם הJ1 מספיקה לי די והותר עם שתי העדשות שלה. קטנה וקלה. מכסה לי מספיק תחומי צילום.

גם הקומפקטיות שלי יחסית איכותיות. על פלאפון אני לא מתפשר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אני לא אוהב לצלם עם הפלאפון, לא שהוא גרוע (HTC ONE) פשוט לא אוהב.

אני מרגיש שאם אני לא מצלם, אני מפספס, אני אוהב להסתובב עם המצלמה, אבל לפעמים צריך משהו פחות כבד.

בכל מקרה לא קשה להבדיל באיכות בין ה5D מרק 2 לM :-D:-D

הנה עוד כמה תמונות והפעם מה35 ממ על ה5D.

יאללה במרץ אני מגיע לשבוע לארץ, למי שבא לצאת ליום צילומים, אני מביא גם את ה5D ואת הM

IMG_2182.jpg

IMG_2181.jpg

IMG_2159.jpg

IMG_2149.jpg

IMG_2132.jpg

IMG_2117.jpg

פורסם

מרץ?

יאללה, בוא.

בתקווה שעד אז כבר ה80-400VR/150-500 OS HSM תהיה אצלי.

• תוכן חדש...