Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לפני כשבוע רכשתי מד"ר פון בזבוטינסקי 85 ר"ג מכשיר סמסונג S4 ACTIVE חדש,

בימים האחרונים אני שם לב שהוא טוחן את הסוללה ברמה מפחידה!

אני מדבר על 25% לשעתיים! כשהוא במצב המתנה ללא מגע יד אדם, במגירה!

אף פעם לא נתקלתי בדבר כזה.

עד היום היה לי אייפון 4 ז"ל למשך שנתיים שאני מוכן לחזור אליו עכשיו מבחינת הסוללה שהיה טוחן.

כיוונתי את התאורה לפחות מרבע, מחקתי כמעט את כל ההורדות של המשחקים מהיומיים האחרונים, שמתי לב שאין לי שום דבר פועל ברקע, מה עוד אני יכול לבדוק?

המכשיר בעיקרון נהדר, רק העניין של הסוללה משגע אותי.

יש אפשרות לבדוק אם הסוללה דפוקה או שמשהו בתפעול שלי מול המכשיר הוא לא נכון?

אני אשמח לקצת ביסוסים לפני שאני קופץ אליו להפוך לו את החנות, תודה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

החסכון בסוללה דלוק ?

אצלי יורד 10 אחוז בלילה זה לא הגיוני מה שאתה אומר , יש לי את האקטיב מהרגע שהוא יצא (הזמנתי מחו"ל)

והשיפור הכי משמעותי מהגלקסי 2 שהיה לי זה הסוללה .

* התאורה שלי תמיד על חצי בלי חיישן וכל שאר המחוות החסרות

תועלת כבויות .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם
החסכון בסוללה דלוק ?

אצלי יורד 10 אחוז בלילה זה לא הגיוני מה שאתה אומר , יש לי את האקטיב מהרגע שהוא יצא (הזמנתי מחו"ל)

והשיפור הכי משמעותי מהגלקסי 2 שהיה לי זה הסוללה .

דלוק מהיום הראשון.

נגדיר את זה ככה, הלכתי לישון לפני יומיים עם 100 אחוז סוללה וקמתי עם 8 לאחר 7 שעות שינה.

פורסם

כל המחוות כבויות ?

אצלי דלוק קבוע :

gps ,screen rotation, mobile data, power saving, sync.

וכמו שאמרתי 50-60% בהירות קבועה ויורד לי בלילה 10% .

בתוך מצב חסכון בחשמל(לחיצה ארוכה על המצב בשורת המשימות מכניס

אותך להגדרות שלו) כל הv מסומנים ?

פורסם

תתחיל מבדיקה שטחית:

כנס להגדרות-->סוללה-->לחיצה על הגרף

2 השורות באמצע: "Awake" ו "Screen on" צריכות להיות (בשימוש רגיל) מסונכרנות ביניהן - כלומר כשהמסך דלוק, הטלפון צריך להיות ער, ככה זה אצלך? או שיש פס ארוך של Awake בלי שהמסך יהיה דלוק?

פורסם
שלום לכולם, לפני כשבוע רכשתי מד"ר פון בזבוטינסקי 85 ר"ג מכשיר סמסונג S4 ACTIVE חדש,

בימים האחרונים אני שם לב שהוא טוחן את הסוללה ברמה מפחידה!

אני מדבר על 25% לשעתיים! כשהוא במצב המתנה ללא מגע יד אדם, במגירה!

אף פעם לא נתקלתי בדבר כזה.

עד היום היה לי אייפון 4 ז"ל למשך שנתיים שאני מוכן לחזור אליו עכשיו מבחינת הסוללה שהיה טוחן.

כיוונתי את התאורה לפחות מרבע, מחקתי כמעט את כל ההורדות של המשחקים מהיומיים האחרונים, שמתי לב שאין לי שום דבר פועל ברקע, מה עוד אני יכול לבדוק?

המכשיר בעיקרון נהדר, רק העניין של הסוללה משגע אותי.

יש אפשרות לבדוק אם הסוללה דפוקה או שמשהו בתפעול שלי מול המכשיר הוא לא נכון?

אני אשמח לקצת ביסוסים לפני שאני קופץ אליו להפוך לו את החנות, תודה.

כבה את הבלוטוס ו-WI-FI במידה ואתה לא משתמש בהם.

איזה כייף לי :)

פורסם

אין בעיה שהgps ישאר דלוק קבוע , הוא נדלק באמת רק שמשתמשים

באפליקציה שדורשת אותו, כל שאר הזמן הוא כבוי .

פורסם
תתחיל מבדיקה שטחית:

כנס להגדרות-->סוללה-->לחיצה על הגרף

2 השורות באמצע: "Awake" ו "Screen on" צריכות להיות (בשימוש רגיל) מסונכרנות ביניהן - כלומר כשהמסך דלוק, הטלפון צריך להיות ער, ככה זה אצלך? או שיש פס ארוך של Awake בלי שהמסך יהיה דלוק?

אין פס ארוך של "ער" ער ומסך מופעל פועלים לסירוגין ללא סנכרון מושלם.

"כשהפלאפון במגירה" = הטלפון באמת במגירה? אולי מפריע לו למצוא אות והוא טוחן סוללה בחיפושים.

גם במגירה בעבודה וגם במהלך הלילה כשהוא לא בטעינה , בבית לפחות הקליטה מצויינת - הוא טוחן.

כבה את הבלוטוס ו-WI-FI במידה ואתה לא משתמש בהם.

למה שמרק אמר הייתי מוסיף את שירותי מיקום. אני הצלחתי לשפר את חיי הסוללה בגלקסי שלי ב3-8 רק משינויי תוכנה והגדרות

BT WIFI וGPS כבויים.

עד הצהריים תאורת המסך לקחה כ40% מהתצרוכת של הסוללה, כרגע לאחר התעסקות עם הנתונים ואתחול המכשיר, היא ירדה ל12 אחוזים וANDROID CORE APPS תפס את המקום הראשון בתצרוכת ב47 אחוז, על מה זה אחראי?

ושוב מה הסיכוי שהסוללה לא תקינה? ללכת לחנות או לסמסונג? יש אחריות לשנתיים.

פורסם

1. אתה יכול להשאיר את הgps דלוק זה לא ממש מזיז לבטרייה וסתם מציק

כל פעם להדליק אותו כשצריך להתמש בוויז וכו '

2. בגלקסי 4 אקטיב אצלי השימוש במסך הוא 46% אחרי זה אינטרנט 17%

אנדרואיד os 9% ואנדרואינד סיסטם 5% שיחות 5%

פורסם
אין פס ארוך של "ער" ער ומסך מופעל פועלים לסירוגין ללא סנכרון מושלם.

תגדיר לסירוגין, הטלפון ער פעמים רבות כשהמסך לא דלוק? כנראה פה הבעיה. תנסה לצלם את המסך (אאל"ט בסטוק רום של סמסונג ע"י החזקה של כפתור הבית+כפתור כיבוי) ולהעלות לפה.

צריכה של 47% של android core apps היא לא סבירה בעליל, אבל באיזה טווח זמן מדובר? יום שלם או כמה דק'? שוב, צילום מסך...

סיכוי לא גבוה שהבעיה בסוללה כמו שזו בעיה בהגדרות עצמן בטלפון, ככה שלא הייתי ממהר לשלוח אותו לחנות\לסמסונג כי רוב הסיכויים שאם בכלל יקחו אותו למעבדה גם תשאר בלי טלפון כמה ימים וגם תקבל אותו בחזרה באותו מצב.

הדרך הכי טובה לעלות על מה שותה את הסוללה היא שימוש באפליקציה BetterBatteryStats, אבל היא דורשת הרשאות רוט, מה שלא בטוח יש לך...

פורסם

בגלקסי הישנים היה צורך גבוה לשינוי רום הרשאות וכדומה כדי להגיע לרמה של אייפון מבחינת זרימה של מערכת ההפעלה.

שהיה לי גלקסי 2 התעסקתי עם זה די הרבה ובצדק כי המכשיר למרות החומרה

לא הצליח להאפיל על האייפון.

בגלקסי 4 אקטיב אין שום סיבה לעשות את זה למשתמש הפשוט משום שהמערכת חלקה וזורמת בלי תקיעות וממש נוחה .

אני חושב שמצאת את הבעיה עם האנדרואיד core , עכשיו תחפש לזה פיתרון ותבדוק מה זה אומר בכלל , כי אצלי זה כלל לא מופיע .

פורסם

יש לך איזה פרוסס ברקע שרץ בלי הפסקה וטוחן סוללה. זו לא בעיית סוללה או הגדרות, זה פשוט משהו שלא מפסיק לעבוד ברקע.

תוריד את CPU Memory Monitor ותעדכן מה הוא מגלה.

פעולה תקינה של המכשיר צריכה להיות פחות מ-10% סוללה בלילה, גם אם הבלוטות' והויפי עובדים קבוע (בהנחה ויש לך אות ויפי חזק מספיק והוא לא כל הזמן מתנתק ומתחבר).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...