Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לוכלם,

היום בבוקר הגעתי למכונית והייתה שכבת קרח של איזה 2 ס"מ על השמשות של הרכב.

כיוון שלא הייתי מוכן לכך כל מה שהיה לי לעשות זה להפעיל מזגן על חום לכיוון השמשות ולגרד בחוזקה עד שהקרח יפשיר.

דבר לא כלכך נעים כיוון שלקח לי בערך 20 דקות בקור.

האם יש דרך להעלים את הקרח במהירות?

חשבתי אולי לקחת מים רותחים ולשפוך על השמשה.

תודה רבה!

פורסם

מים רותחים על שמשה קפואה עלולים לסדוק אותה.

לי קפאה משום מה רק השמשה האחורית. המפשיר החשמלי עשה עבודה מצויינת.

:turn-l:
פורסם

היות וזה לא קורה כל בוקר, להיכנס לאוטו ולהפעיל חימום.

לחכות 15 דקות עד שהחימום מתחיל להיות אפקטיבי ואז הקרח נופל לבד, או עם קצת עזרה.

מים חמים אסור, אתה יכול בקלות לשבור את השמשה!

יש כל מיני קיצורי דרך, אבל אין ממש סיבה להשתמש בהם בארץ (מים עם כוהל למשל).

פורסם

תזמין לך אחד כזה מ-ebay

קיבלתי פעם אחד דומה עם רכב שכור באירופה והוא עשה עבודה מצויינת.

אתה עובר בכיוון אחד (נגיד אופקי) עם הצד המשונן, ואז בכיוון הניצב עם הצד החלק. כל היופי בפטנט הזה זה שכלי חלק לא מצליח "להתפס" בקרח כדי לגרד אותו, ולכלי משונן בלבד לוקח המון זמן להוריד את הכל. עם הכלי הזה אתה חורץ את הקרח עם הצד המשונן ואז לצד החלק יש על מה להתפס ולהוריד את כל הקרח מאוד מהר. זה לוקח בקושי דקה לנקות את כל השמשה הקדמית ככה.

פורסם

+1

מי ברז בשילוב של מפשיר שמשות יעשו את העבודה בקלות, לא להשתמש במים חמים או פושרים כדי לא לגרום לשוק תרמי לזכוכית.

במקומות קרים בהם תופעה זו מתרחשת לעיתים קרובות, יש להצטייד במגרד קרח ולהכין תמיסה של De-icer בבקבוק עם מתז . לא צריך לקנות חומר מיוחד, אפשר להשתמש בחומץ מדולל במים או באלכוהול מדולל במים.

• תוכן חדש...