Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDISON Vrx 2.150 vs Celestra FA2150X

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב שאתם לא רושמים כאן שסלסטרה FA יותר טובה ואיכותית ממגברי THESIS

ה VRX יותר איכותי . אני גם יגיד לך יותר מזה תן לי מגבר של אודיסון VRX משומש או סלסטרה חדש אני הייתי הולך על אודיסון

פורסם
טוב שאתם לא רושמים כאן שסלסטרה FA יותר טובה ואיכותית ממגברי THESIS

ה VRX יותר איכותי . אני גם יגיד לך יותר מזה תן לי מגבר של אודיסון VRX משומש או סלסטרה חדש אני הייתי הולך על אודיסון

עוד הפעם מלחמות בין אשיות ורגשי נחיתות?? מה יהיה איתכם אנשים? מה שאלתי מה אתם עונים לי.. שאלתי על שני דגמים מסוימים לשידוך עם קומפוננט ספציפי לא צריך לגלוש עכשיו למקומות אחרים.. מי שיכול לענות על זה שיענה בבקשה...

😉

פורסם

באמת שאין לי מושג מה החדירו לרוב פה למוח אבל יש גבול שאפשר להשוואת בין מוצרים.

עם כל הכבוד הסלסטרע נמכר במיוחד דיי גבוהה ביחס לתמורה,האודיסון במיוחד ה VRXים כאן ירדו למחירי זנות ביחס לתמורה שלהם,מזה אני יכול להבין שמתחילים להשוואת ביניהם.

חד וחלק,על כל סט שתחבר את המגברים הנ"ל האודיסון יישמע טוב יותר,נכון יש כאלה שלא יבדילו ויש כאלה הולכים עם מה שאמרו להם והחדירו למוח(בעיקר המתחילים של התחום) וזה גם תלוי בעוד המון דברים איך המגבר הזה יישמע,מגברים איכותיים שחבל שהפסיקו את הייצור שלהם,בכללי אין שום מצב של השוואה ביניהם.

ו Profsinal,המגברים האלה שאתה מדבר עלייהם ש"עבדו" 5 שנים זה לא המגברי מדבקה סינים/קוריאנים שאתה קונה היום שאם במידה ומחזיקים 5 שנים צריך לקחת אותו ולאטוף בזהב לשים בבית,המגברים האלה מחזיקים לרוב מעל 10 שנים אצל כל מי שמחזיק אחד כזה,אם אתה יודע ממי אתה קונה כזה דבר אין שום סיבה לחשוש.

ולרשום דבר כזה,רק מראה על הרמה כאן,שירדה כבר לזנות.

השימושים חשובים כי לכל מגבר יש יתרונות וחסרונות.

אם אתה מתכוון להגביר סאב למשל- FA2150

אם אתה מתכוון להגביר טוויטרים- VRx.

בשאר המקרים- שניהם יכולים לעשות את העבודה.

.

קודם תבדוק את הנתונים של שני המגברים האלה(בלי קשר לאיכות),אחר כך תדבר ופלוט שטויות שהמצאת לעצמך ואומר בפומבי.

פה אני סיימתי,תשכילו,תחליטו מה שבא לכם,בסופו של דבר הכסף שלכם.

בהצלחה.

Scan Speak

פורסם

הסלסטרה מגבר מעולה למחירו.

המחירים של האודיוסנים ירדו לזנות!

להגברת סט פסיבי לגמרי היתי שוקל את שניהם בגלל שאחד ניתן לקנות חדש ללא חשש (סלסטרה) והאודיסון כביכול איכותי יותר על הנייר אבל שוב הם משומשים ואין לדעת את מצבם.

הסלסטרה עוצמתי יותר. לדעתי מגבר אידאלי לסט מידבאסים באקטיבי או לגישור לסאב, בגלל היכולת שלו לשלוט על אלמנטים.

הסלסטרע כמו שכולם אוהבים להגיד בזמן האחרון, היה לי דואל מונו שנמכר במחיר מאוד מאוד נגיש לפני שבוע שבועיים.

סדרה RA עבודת יד מאיטליה... ככה שלא צריך לזלזל.

פורסם

ניחא היו שואלים fa או lrx, בסדר שה fa מגבר טוב, לא צריך להסחף.

לגבי ההערה על מגברים שהיו בשימוש חמש שנים, זו שטות גמורה, הבלאי של הציוד הזה מאד מאד נמוך (המגבר הכי טוב שהיה לי היה בן 18).

יבגני , זה שהדואל מונו מצא בית חדש רק עכשיו זה בכלל עצוב, היה לי הזוי שהוא עדיין היה אצלך, הייתי קרוב ללהשאיר אותו אצלי.

:banghead:

SCANSPEAK

פורסם
הסלסטרה מגבר מעולה למחירו.

המחירים של האודיוסנים ירדו לזנות! הייתה כתבה על זה בכלכליסט ??

להגברת סט פסיבי לגמרי היתי שוקל את שניהם בגלל שאחד ניתן לקנות חדש ללא חשש (סלסטרה) והאודיסון כביכול איכותי יותר על הנייר אבל שוב הם משומשים ואין לדעת את מצבם.

הסלסטרה עוצמתי יותר. לדעתי מגבר אידאלי לסט מידבאסים באקטיבי או לגישור לסאב, בגלל היכולת שלו לשלוט על אלמנטים.

הסלסטרע כמו שכולם אוהבים להגיד בזמן האחרון, היה לי דואל מונו שנמכר במחיר מאוד מאוד נגיש לפני שבוע שבועיים.

סדרה RA עבודת יד מאיטליה... ככה שלא צריך לזלזל.

לא רק סלסטרה מייצרת מגברים בעבודת יד, ככה שלא צריך לעשות מסידרת הפתיחה של סלסטרה מגבר יותר טוב ממגבר ברמה יותר גבוה ממנו

ועוד משהו קטן אין לי כאן מלחמה עם אף אחד

פורסם

אם היתי מרכיב מערכת היום כל הציוד היה יד שניה בוודאות! והיתי חוסך חצי ממה שהוצאתי בזמנו.

תכנס לפורום מכירה תראה מה אנשים מוכרים כבר חודשים נואשים למזומן...

ממש לא צריך כתבה בכלכליסט זה עניין של היצא וביקוש, אין ביקוש יש היצא = מחירי זנות.

לגבי מגברים בני כמה שנים, אם תמצא VRX תקין שלא התעסקו לו בקרביים תקח בלי לחשוב פעמיים (במחיר המתאים כמובן).

לפי מה שראיתי רובם פצועים, לפחות חיצונית , לי באופן אישי זה מפריע שמגבר שעלה הון תועפות נוסע לו בבגאז' עם שקי תפודים וקלמנטינות ללא התקנה הולמת.

אבל אני דיי אנאלי בקטעים האלה... לך תדע אולי זו בעיה אחרת :bugeyed:

לפעמים כדאי לרדת קצת בפרסטיז' בשביל השקט הנפשי שלך, הכל כמובן תלוי בצרכי המאזין ומטרות ההתקנה, יש אנשים שקנו VOCE כי זה מה שדחפו להם ולא כי בחרו אותו בגל A B C, מה שנאמר לא בהכרח קשור לפותך השרשור שכבודו מונח במקומו !!!

אז כן דעתי האישית שהVRX הוא מגבר הרבה יותר מוסיקלי ונעים לאוזן. וכן FA של סלסטרה מיוצר במזרח... אבל לאחד יש יתרונות ולשני.

האחד מסור חשמלי והשני סכין גילוף, גם במסור אפשר ליצור יצירות אומנות הכל שאלה של המיקום אנטומי של ידי האומן:

1373481969_394019900.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=GSmONBE9mZg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

בקיצור סלסטרה זה המותג הטוב בעולם וכל שאר החברות צריכות ללמוד ממנה איך לייצר מגברים, הבנתי את זה כבר וניראה לי שעוד הרבה אנשים הבינו את זה

פורסם

חבל שמכל מה שרשמתי לקחת נקודה אחרת לגמרי שהיא בדיוק ההפך ממה שניסיתי להעביר.

לגבי מה שרשום בחלק הראשון של ההודעה הכוונה לשוק כולו ולא לאודיסון או סלסטרה ספציפי.

מבחינתי יש שלל מגברים מצויינים מחברות שונות.

ציוד נהדר במחירים זנותיים, השוק כזה ולא אני עשיתי אותו ככה, מבחינתי להביא את כל הציוד מחו״ל... זה מה שאני משתדל לעשות בכל פן בחיי היום יום במידה ואני רוצה חדש, משומש יש בערמות כאן...

אבל דובר על שני מגברים ודעתי נאמרה... IMHO...

פורסם

השתגעתם לגמרי?

אתם משווים סלסטרה לאאודיוסון?

ועוד vrx?!

מה קורה עם הפורום הזה

אל תשוו בין צעצוע איכותי לעבודת אומנות.

רק תשוו אותו לגנסיס ונפתח את אתר מקס טיונינג מחדש...

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

• תוכן חדש...