Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDISON Vrx 2.150 vs Celestra FA2150X

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה משנה מה השימוש? שואל לגבי איכות..לא לגבי עוצמה כי התשובה ידועה כבר..

וחוץ מזה מה זאת אומרת להעז להשוות בניהם?

😉

פורסם

האודיסון איכותי יותר, אך אני מאמין שגם ה FA יספק אותך.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אתה מוזמן להגיע למפגש דרום\מרכז ולשמוע סט היי אנרג'י XL מוגבר על סלסטרה.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

לא מכיר את האודיסון אבל המגבר הזה מוכר בתור אחד איכותי

אבל שלא תטעה , הסלסטרה מגבר מעולה ואני גם חושב שהוא יספק אותך

לי יש אותו ואני מרוצה

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

אתה אומר שהתשובה ידועה, אבל האם אתה יודע מה המשמעות שלה ואיך היא משפיעה על השאלה שלך?

השימושים חשובים כי לכל מגבר יש יתרונות וחסרונות.

אם אתה מתכוון להגביר סאב למשל- FA2150

אם אתה מתכוון להגביר טוויטרים- VRx.

בשאר המקרים- שניהם יכולים לעשות את העבודה.

לאודיסון יתרון שהוא איכותי יותר על הנייר, אבל הסלסטרה דווקא יכול להישמע טוב יותר בשימוש אשר נדרש הספק, בגלל זה הדוגמאות שהבאתי, למרות שזה קיצוני.

אתה כנראה גם מדבר על יד שניה, כי אין vrx חדש, אז שיקול חשוב מאוד זה מצב של המגבר, VRx זו סדרה שהופסקה לפני כמה שנים.

אני בסיטואציה הזו הייתי דווקא מחפש את מה שישרת אותי בצורה נאמנה, כי ההבדל בין מגבר שייתן שקט נפשי לתקופה ארוכה לבין אחד שאני אצטרך לשרת אותו-יהיה יותר משמעותי עבורי.

פורסם
אתה אומר שהתשובה ידועה, אבל האם אתה יודע מה המשמעות שלה ואיך היא משפיעה על השאלה שלך?

לאודיסון יתרון שהוא איכותי יותר על הנייר, אבל הסלסטרה דווקא יכול להישמע טוב יותר בשימוש אשר נדרש הספק, בגלל זה הדוגמאות שהבאתי, למרות שזה קיצוני.

אתה כנראה גם מדבר על יד שניה, כי אין vrx חדש, אז שיקול חשוב מאוד זה מצב של המגבר, VRx זו סדרה שהופסקה לפני כמה שנים.

אני בסיטואציה הזו הייתי דווקא מחפש את מה שישרת אותי בצורה נאמנה, כי ההבדל בין מגבר שייתן שקט נפשי לתקופה ארוכה לבין אחד שאני אצטרך לשרת אותו-יהיה יותר משמעותי עבורי.

השימוש במגבר הולך להיות על סט קומפוננט של אודיסון ווצה

😉

פורסם

יש לי מגבר VRX 6.420 והוא תקין לחלוטין אין לו בעיה אחת אפילו, לגביה סלסטרה את הנתונים שלו אני לא מכיר אבל שמעתי כמה סטים ולפי דעתי הוא לא יותר איכותי מ VRX

פורסם

אני מבין שפחות או יותר כולם מסכימים ששני המגברים הללו איכותיים מאוד רק יש כאלו שנותים יוצר לסלסטרה ויש כאלו לאודיסון...

😉

פורסם

george תראה מה כתבתי, ה vrx לדעתי איכותי יותר במצב כללי, ישנם מקרים שהסלסטרה יפיק תוצאה טובה יותר, כי הוא חזק משמעותית.

אני לא מכיר את המגבר שלך, אבל אין סיבה שלא יהיה תקין. סטטיסטית- כשקונים מיד שניה, אני בוחן את מצב המגבר, וכן, אם מגבר הוא משומש קלות ועדיין באחריות או עבד 5 שנים ועבר כמה ידיים- אני יעדיף את המגבר שבמצב טוב יותר, אבל זה לא שיקול יחיד. גם האיכות שכתבנו לפני כן זה שיקול וגם אמינות של המוכר זה שיקול.

בשורה תחתונה מה שכתבת מתאים למה שכתבתי, רק מנקודת מבט אחרת

• תוכן חדש...