Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני שמעתי על בעיות בוצה במנוע בשנים המוקדמות של הדגם הזה,אני הייתי במצבך האמת ואני קניתי לפני שלושה חודשים מגאן 2007 ב26 אלף....בנתיים מרוצה מאוד...הייתי ממליץ לך גם ללכת עלייה אבל אתה אולי אתה כמו כל השאר ומתקנה רק יפנית

המשך יום מושלג ונעים,

זיו

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
פעם ראשונה שאני מסכים עם דור - הקורולה הזו היא טורקייה והיו איתה לא מעט בעיות.

בלי קשר לטורקי או לא,

אין שום הצדקה לשלם 30 אלף ש"ח על רכב משפחתי שתכף חוגג 11.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ליאנה - GLX אוט' 1.6, 2007, יד ראשונה, 135,000 ק"מ, מחיר 32,000 ש"ח מחיר מחירון לפי מה שהמוכר כותב 37,500 ש"ח

אני חייב להודות יצאתי מבולבל ...

זו הגרסה האחרונה של הליאנה, שלפני שהוחלפה על ידי ה-SX4. מנוע 107 כ"ס ולוח מחוונים נורמלי. היתה לאשתי כזו בליסינג - הוחזרה אחרי 3 שנים ו-50,000 ק"מ עם שביעות רצון מלאה. הבעיות היחידות שהיו נבעו משימוש בצלחות בילום חלופיות, ונפתרו לאחר שהוחלפו בצלחות מקוריות. הנסועה ברכב שהוצע לך קצת גבוהה אבל הבחור מקזז משהו במחיר, בדוק אם מספיק. וכמובן לא לוותר על בדיקה לפני קניה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו שכבר כתבו פה, הדגמים שייצרו בין 01-03 סובלים מבוצה במנוע שמתפתחת עם הזמן.

ההבדלים בין שתי רמות האבזור:

1. 4 חלונות חשמל ב- GLI, לעומת 2 חלונות חשמל ב- SUN.

2. קונסולה מרכזית בגימור כסוף ב- GLI לעומת שחורה ב- SUN.

3. הגה + ידית הילוכים מצופים עור ב- GLI, הגה וידית הילוכים ללא ציפוי עור ב- SUN.

3. מערכת מיזוג אויר עם בקרת אקלים דיגיטלית ב- GLI, לעומת מיזוג מכני "פשוט" ב- SUN.

4. 4 כריות אויר ב- GLI, לעומת 2 כריות אויר בלבד ב- SUN.

5. רדיו דיסק מקורי+שליטה מההגה ב- GLI, דגם ה- SUN מגיע ללא רדיו-דיסק וכמובן ללא שליטה מההגה.

6. מגבים עם חיישני גשם ב- GLI שלא קייים ב- SUN.

7. מראה מרכזית מונעת סינוור בדגם GLI, לעומת מראה מכנית "רגילה" ב- SUN.

8. תאורת לוח שעונים "אופטיטרון" (אור לבן) בדגם ה- GLI, בדגם ה- SUN התאורה הינה "רגילה" (אור ירוק).

9. פסי הגנה לדלתות בצבע הרכב בדגם ה- GLI, צבע שחור בדגם ה- SUN.

מצד אחד, הרכב נחשב למאוד אמין, חסכוני יחסית, וחזק ( בהשוואה למשפחתומטיות 1.6 אחרות מאותו השנתון).

יש אחת מודל 2006 בבעלות אבי וטפו טפו טפו , למעט טיפולים כל 15K, לא עושה לנו צרות.

תמיד היו אנשים שיקנו אותה במחיר סביב המחירון, ( קונה יקר, מוכר יקר).

מצד שני, באותו הסכום אפשר לקנות רכב אחר משנתון מתקדם יותר שיכול לספק את אותה הסחורה.

לשיקולך.

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם

לוציפר, ה2006 שיש לך/להורייך הוא כבר דגם שיוצר ביפן ואכן נחשב אמין למדי, אם כי עדיין המחירון מנותק מהמציאות לדעתי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

איפה בפורום יש פרסום לרכבים חדשים? לא נתקלתי בזה....

שנית, עכשיו אני ממש מבולבל...

לפי מה שאני קורא ומשתדל להבין הטויוטה המדוברת ישנה וחבל לשלם עליה כ"כ הרבה, אפשרי וממולץ למצוא רכב חדיש יותר עם נתונים טובים במחיר שציינתי....

מה לגבי הסוזוקי ליאנה 2007 ?

לפי המיון שעשיתי ביד 2 מה נראה שווה וקורץ ?

אני מצטער אין לי מספיק הודעות כדי להעלות קישור מיד 2, אבל בגדול מה שחיפשתי זה רכב מהצפון, יד 1-2, ק"מ עד 150,000, עד 30,000 ש"ח...בגדול זהו

מצטער אבל אני ממש מבולבל, המון מידע אבל אני חייב להתמקד ולשים את האצבע על דגם ספציפי...

זקוק לעזרתכם, תודה

פורסם

יש מצב ש30 אלף זה הרבה, אבל קח בחשבון שבדרך כלל הקורולות מזדקנות הכי טוב או לפחות שייכת למכוניות שלא עושות כל כך בעיות גם שהם מזקנות (נכון, יש עוד כאלו מלבד קורולה). בכל מקרה לא רלוונטי לדגם הזה. בלי להעליב, עדיף טויוטה מודל 2000 ומטה ולא את הטורקייה הזאת, כי הדגם יצא "בתול עם בעיות" וטויוטה פתרה את זה רק אחרי כמה שנים...לא יודע אם זה קורה כל הזמן אבל קרו מלא מקרים ובטוח יש גם לקוחות מרוצים עם הדגם.

פורסם

כן, לגבי הבעיית בוצה באמת שמעתי את זה ממוסכניך וותיק, הוא אמר שכל עוד הטיפול מתבצע בזמן לא אמורות להיות בעיות בוצה אך באיחור בטיפול אפשר "לגמור" את המנוע...זה בגדול החיסרון שהוא ידע לומר לי...

יש משהו שהיית ממליץ לי מיד 2 או בכלל ? אני מחפש רכב משפחתי רחב(זוג+4 ילדים...כשהאחת חיילת בצבא ורוב הזמן היא לא בבית) שיישרת אותי נאמנה בהשתדלות שיהיה עם "0" תקלות ושייראה כמה שפחות מוסך וכמובן טיפולים במחיר הגיוני....זה בגדול

פורסם
יש מצב ש30 אלף זה הרבה, אבל קח בחשבון שבדרך כלל הקורולות מזדקנות הכי טוב או לפחות שייכת למכוניות שלא עושות כל כך בעיות גם שהם מזקנות (נכון, יש עוד כאלו מלבד קורולה). בכל מקרה לא רלוונטי לדגם הזה. בלי להעליב, עדיף טויוטה מודל 2000 ומטה ולא את הטורקייה הזאת, כי הדגם יצא "בתול עם בעיות" וטויוטה פתרה את זה רק אחרי כמה שנים...לא יודע אם זה קורה כל הזמן אבל קרו מלא מקרים ובטוח יש גם לקוחות מרוצים עם הדגם.

יש מכוניות שמזדקנות לא פחות טוב מהקורולה,

כמו אלמרה, כמו ליאנה, כמו אלנטרה (כן, גם יונדאי שאתה לא מת עליה, ובנתיים הרכבים שלהם מזדקנים מאוד בכבוד),

ואת האמת שבזמן האחרון אני רואה גם בפורום עדויות לכך שרנו מטופלות מחזיקות יפה מאוד.

שוב, אין שום הצדקה לשלם 30 אלף ש"ח על רכב בן 11. לא משנה כמה טוב הוא מזדקן. גם הגיל הוא פרמטר שצריך לקחת בחשבון.

פורסם

לדעתי, מבחינת אמינות, אחזקה זולה ומרווח, הפורד פוקוס תהיה תשובה מצויינת. צריכת דלק דומה לרכבים משנתונים אלו כ 1.10 עד 1.12 נוחה מאוד וכיפית לנהיגה. קצת כבדה אבל נותנת תמורה מעולה לכסף. בשלושים אלף תמצא 2008 עם עבר ליסינג של חברה גדולה וטיפולים מתועדים

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תראה,

אומר לך את זה כך.

טויוטה קורולה רכב מעולה,אמין מאוד,חסכוני ועוד ועוד...השאלה היא על מה אתה מוכן לשלם 30 אלף שקלים???

על רכב בן 11 שנים?

שברולט אופטרה 2010 אתה יכול לקנות היום מודל 2009 או אבאו 2010 במחירים הללו(ידוע שהם פחי אשפה של רכב).

אתה יכול למצוא יופי של מאזדה 3 שנת 2007 אולי אפילו 2008 בחברות ליסינג או סוכניות רכב.

אתה יכול למצוא סוזוקי ליאנה במחירים הללו.

אתה יכול למצוא יופי של ניסאנים במחירים הללו ואפילו זולות וחדשות יותר.

אין ספק ואין עוררין שטויוטה זה רכב מעולה,אבל אין שום סיבה לשלם על רכב כזה מחיר כזה(מחיר לא פרופורציונלי בכלל).

ממליץ לך לחפש מלוכסנת אחרת בתקציב דומה עם שנתונים יותר גבוהים.

בהצלחה ידידי.

פורסם
כן, לגבי הבעיית בוצה באמת שמעתי את זה ממוסכניך וותיק, הוא אמר שכל עוד הטיפול מתבצע בזמן לא אמורות להיות בעיות בוצה אך באיחור בטיפול אפשר "לגמור" את המנוע...זה בגדול החיסרון שהוא ידע לומר לי...

יש משהו שהיית ממליץ לי מיד 2 או בכלל ? אני מחפש רכב משפחתי רחב(זוג+4 ילדים...כשהאחת חיילת בצבא ורוב הזמן היא לא בבית) שיישרת אותי נאמנה בהשתדלות שיהיה עם "0" תקלות ושייראה כמה שפחות מוסך וכמובן טיפולים במחיר הגיוני....זה בגדול

תודה למי שהמליץ מקודם על הרכב שלי.

אני מוכר מיצובישי לנסר 2006 , 157 אלף קילומטר, עם ספר טיפולים מלא ב-23 אלף.

אם אתה מעוניין שלח לי הודעה פרטית אני אשלח לך תמונות של הרכב ומספר פלאפון להתקשרות

פורסם

נראתה פה דרישה לרכב משפחתי מרווח ורחב, אני לא רואה ששום משפחתית עונה על זה, לעומת זאת מיניוואנים כגון סניק, קסארה פיקאסו וכו' דווקא כן.

פורסם
כמו שכבר כתבו פה, הדגמים שייצרו בין 01-03 סובלים מבוצה במנוע שמתפתחת עם הזמן.

ההבדלים בין שתי רמות האבזור:

1. 4 חלונות חשמל ב- GLI, לעומת 2 חלונות חשמל ב- SUN.

2. קונסולה מרכזית בגימור כסוף ב- GLI לעומת שחורה ב- SUN.

3. הגה + ידית הילוכים מצופים עור ב- GLI, הגה וידית הילוכים ללא ציפוי עור ב- SUN.

3. מערכת מיזוג אויר עם בקרת אקלים דיגיטלית ב- GLI, לעומת מיזוג מכני "פשוט" ב- SUN.

4. 4 כריות אויר ב- GLI, לעומת 2 כריות אויר בלבד ב- SUN.

5. רדיו דיסק מקורי+שליטה מההגה ב- GLI, דגם ה- SUN מגיע ללא רדיו-דיסק וכמובן ללא שליטה מההגה.

6. מגבים עם חיישני גשם ב- GLI שלא קייים ב- SUN.

7. מראה מרכזית מונעת סינוור בדגם GLI, לעומת מראה מכנית "רגילה" ב- SUN.

8. תאורת לוח שעונים "אופטיטרון" (אור לבן) בדגם ה- GLI, בדגם ה- SUN התאורה הינה "רגילה" (אור ירוק).

9. פסי הגנה לדלתות בצבע הרכב בדגם ה- GLI, צבע שחור בדגם ה- SUN.

מצד אחד, הרכב נחשב למאוד אמין, חסכוני יחסית, וחזק ( בהשוואה למשפחתומטיות 1.6 אחרות מאותו השנתון).

יש אחת מודל 2006 בבעלות אבי וטפו טפו טפו , למעט טיפולים כל 15K, לא עושה לנו צרות.

תמיד היו אנשים שיקנו אותה במחיר סביב המחירון, ( קונה יקר, מוכר יקר).

מצד שני, באותו הסכום אפשר לקנות רכב אחר משנתון מתקדם יותר שיכול לספק את אותה הסחורה.

לשיקולך.

2 כריות אויר נוספות ומראה מונעת סנוור נוספו רק בדגמי 2005 שכבר הגיעו מיפן לאחר מתיחת פנים מינורית.

ל-GLI ב-2003-4 היו כריות אויר בלבד, מעליב משהו.

על חיישן גשם בקורולה לא שמעתי.

גם לדעתי קורולה ישנה היא תמורה לא משהו ל-30K.

נסה מאזדה 3, השוק רווי ברכבים שמוצעים למכירה לא מעט זמן, בתקציב הזה תוכל למצוא אחת יוצאת ליסינג מ-2007 במצב טוב.

פורסם
2 כריות אויר נוספות ומראה מונעת סנוור נוספו רק בדגמי 2005 שכבר הגיעו מיפן לאחר מתיחת פנים מינורית.

ל-GLI ב-2003-4 היו כריות אויר בלבד, מעליב משהו.

על חיישן גשם בקורולה לא שמעתי.

גם לדעתי קורולה ישנה היא תמורה לא משהו ל-30K.

נסה מאזדה 3, השוק רווי ברכבים שמוצעים למכירה לא מעט זמן, בתקציב הזה תוכל למצוא אחת יוצאת ליסינג מ-2007 במצב טוב.

לא יודע מאיזו שנה טויוטה הוסיפו את החיישן לרכב, אבל אצלי החיישן נמצא בחלק העליון של השמשה בנק' החיבור של המראה.

הוא מפעיל אוטומטית את המגבים ושולט על המהירות שלהם לפי עוצמת הגשם, כמובן שאפשר לכבות אותו ולשלוט על המגבים ידנית.

לדעתי, מבחינת אמינות, אחזקה זולה ומרווח, הפורד פוקוס תהיה תשובה מצויינת. צריכת דלק דומה לרכבים משנתונים אלו כ 1.10 עד 1.12 נוחה מאוד וכיפית לנהיגה. קצת כבדה אבל נותנת תמורה מעולה לכסף. בשלושים אלף תמצא 2008 עם עבר ליסינג של חברה גדולה וטיפולים מתועדים

לא יודע אך הרכב מבחינת אמינות ואחזקה, אבל כיפית לנהיגה היא ממש לא, רכב כבד עם מנוע אצל.

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

• תוכן חדש...