Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זומנתי לריקול (החלפת שמן גיר)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לי גם החליפו בעת ביקור במוסך לאחרונה.

אבל לא אני הייתי במוסך ומי שהיה טען שהחליפו ל-שמן סינטטי וזה גם היה כתוב בקבלה אבל לא לקח הביתה כך שאני לא יכולתי לראות.

אצלך היה כתוב במפורש שהחליפו למינרלי?

לא קיבלתי שום נייר , בכל מקרה הריקול הוא מסינטטי למינראלי .

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
מה איכפת לך מה עושים , אתה חייב לעשות את הריקול הזה , אם לא תעשה לא תוכל להעביר את הרכב טסט יותר מאוחר, בכל מקרה כל ריקול הוא ללא חיוב ועל חשבון היבואן.

טעות. זה לא ריקול ולא תהייה שום הגבלה על טסט.

ודרך אגב, בשיחה עם המרכז שירות של צ'מפיון נאמר לי שגם האיביזה שלי, מודל 2010 שכבר החליפה מכטרוניק, מוזמנת לבוא להחליף שמן...

פורסם

אני לא מבין משהו אחד.

מוסכי צ'מפיון חזו את הנברא בעת החלפת המכטרוניקים לפני כמה חודשים, והחליפו לשמן מינרלי על דעת עצמם?

הרי הריקול שנוגע להחלפת השמנים קיים שבועיים לכל היותר.

הריקול על החלפת המכטרוניק התחיל לפני כמה חודשים טובים.

משהו כאן לא מסתדר לי.

"יאללה בירי".

פורסם
אני לא מבין משהו אחד.

מוסכי צ'מפיון חזו את הנברא בעת החלפת המכטרוניקים לפני כמה חודשים, והחליפו לשמן מינרלי על דעת עצמם?

הרי הריקול שנוגע להחלפת השמנים קיים שבועיים לכל היותר.

הריקול על החלפת המכטרוניק התחיל לפני כמה חודשים טובים.

משהו כאן לא מסתדר לי.

ייתכן שניתנה הוראה "שקטה" להחלפת שמן כבר כשהחליפו את המכטרוניקס בקמפיין הקודם , ייתכן גם שאתה צודק והכל מריחה צ'מפיונית טיפוסית. לך תדע.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

• תוכן חדש...