Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הסאב הזה...?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אנשים נראה מה אני אעשה כבר יש לי דילמה או הסאב הזה או שתיים פיונייר 305 800W

אבל אמרו לי שיש להם סאונד סתמי ולא יפה....

תודה בכול זאת , אם יש למישהו עוד משהו להעיר בכיף...

פורסם
איל תגיד אתה שמעת על החברה הזו ?

ומה זתומרת אין 20 סאבים ב500 שקל.?

הכוונה היא, שאין 20 סוגים של סאבים ב-500 שקל, שאנחנו יוכלו להנות מה"מגוון הנרחב" שקיים בארץ.

ולכן אנו רק מודעים למס' קטן של סאבים כאלו.

פורסם
טוב אנשים נראה מה אני אעשה כבר יש לי דילמה או הסאב הזה או שתיים פיונייר 305 800W

אבל אמרו לי שיש להם סאונד סתמי ולא יפה....

תודה בכול זאת , אם יש למישהו עוד משהו להעיר בכיף...

תראה השאלה מה מעניין אותך פה SQ או SPL

תראה 2 פיונרים זה ממש צמד מנצח אם הגרה טובה אתה תיהיה מרוצה עד הגג מה שכן גם ישאר לך עוד הפרש לא קטן של כסף שתוכל להשקיע אותו על הגברה יותר טובה או על איטום ( או סתם משהו אחר במערכת שזקוק לעוד קצת כסף ) אבל שוב זה הכול עניין של מה אתה מעדיף

פורסם
אין 20 סאבים ב500 שקל, בגלל זה אין חשיפה.

בוא נגיד ככה שממוצא הגילאים בפורום אודיו לרכב הוא 18-20 כלומר ילדים שעדיין לא עובדים ולא יכולים להרשות לעצמם סאבים ב1000 שקל או ב50000 שקל...אז בגלל זה הוא מנסים לימצוא את הכי טובה לתקציבהם..כמו הפיוניר(שכבר יציאה לי מהתחת לדבר עליו)...אם היה לנו יבואן שני של JL או קיקר אז גם הסאבים שלהם היו עולים 500 -700 שקל ואז לפחות הייתה חשיפה...

פורסם

בקשר להודעה של מתן מה אני מעדיף או SQ או SPL אז אני כבר שואל אותכם את זה , אני שומע הרבה האוס וטראנס!! ובגלל זה אני צריך סאב שיעמוד בעומסים כי כבר נשרפו לי כמה.

אז ראיתי את הסאב הזה של EARTH QUAKE ולא מזמן שמעתי עליו איפשהו וראיתי שהוא חזק אז אמרתי שאני קודם אשאל מה אתם חושבים.

בכול מקרה...

לטראנס והאוס צריך SPL לא...? או שאני טועה

תודה אמיר

פורסם

תראה:

earthquake לא נמצאים כאן בארץ מספיק זמן שיכירו אותם כולם...

מדובר על חברה גדולה בארה"ב עם נסיון של מעל ל 15 שנים בתחום ובעיקר SPL.

כשמדובר בסדרות החדשות, אני לא ממש מכיר חוץ מאת ה MAGMA שלהם, אולם בעבר

יצא לי להתקין גם מגברים וגם סאבים מהסדרות הישנות כמו סדרת ה BR, וגם ה DBX.

הם חזקים מאוד, עוצמתיים מאוד, ועומדים בעומסים גדולים מהמוצהר ללא בעיה כלל.

נכון, המחיר דיי יקר בהשוואה לשטויות שמוצעות בשוק, אבל ברגע שתשמע - אתה תבין לאן הלך

הכסף שלך... כי על איכות, משלמים.

גל

פורסם
בקשר להודעה של מתן מה אני מעדיף או SQ או SPL אז אני כבר שואל אותכם את זה , אני שומע הרבה האוס וטראנס!! ובגלל זה אני צריך סאב שיעמוד בעומסים כי כבר נשרפו לי כמה.

אז ראיתי את הסאב הזה של EARTH QUAKE ולא מזמן שמעתי עליו איפשהו וראיתי שהוא חזק אז אמרתי שאני קודם אשאל מה אתם חושבים.

בכול מקרה...

לטראנס והאוס צריך SPL לא...? או שאני טועה

תודה אמיר

תראה בדרך כלל מי ששומע טראנס אוהב SPL

אני אישית שומע הרבה טראנס אבל אני אוהב SQ

כי אני לא סובל לשמוע טראס שהבאס בופך להיות דבר מרכזי בשיר ( בצורה משמעותית ) שזה בעצם SPL

אני מעדיף באס שישתלב יפה עם המוזיקה

אבל לפי מה שאני מבין ממך את מעדיף SPL..

פורסם

טוב אז תודה רבה !!! לכל מי שהגיב נראה לי שאני אנסה את ה- EARTH QUAKE הזה

ואני אקנה גם את המגבר מאגנט פאנטום 4000 , אם הלדים האלה למי שמכיר

רק אני צריך לחשוב איזו תיבה לעשות לו משהו צר וגדול כי אין לי הרבה עומק בפאגז מאחורה.

טוב אז תודה לכולם אחלה פורום!!!

אמיר

פורסם
תראה:

earthquake לא נמצאים כאן בארץ מספיק זמן שיכירו אותם כולם...

מדובר על חברה גדולה בארה"ב עם נסיון של מעל ל 15 שנים בתחום ובעיקר SPL.

כשמדובר בסדרות החדשות, אני לא ממש מכיר חוץ מאת ה MAGMA שלהם, אולם בעבר

יצא לי להתקין גם מגברים וגם סאבים מהסדרות הישנות כמו סדרת ה BR, וגם ה DBX.

הם חזקים מאוד, עוצמתיים מאוד, ועומדים בעומסים גדולים מהמוצהר ללא בעיה כלל.

נכון, המחיר דיי יקר בהשוואה לשטויות שמוצעות בשוק, אבל ברגע שתשמע - אתה תבין לאן הלך

הכסף שלך... כי על איכות, משלמים.

גל

פעם ראשונה שאני מסכים איתך.

לא בקשר למחיר, אכן היא חברה מאוד מוצלחת בחול ומופיעה ברוב התחרויות וזוכה לציונים מאוד גבוהים, ומאוד חבל שהיא לא מוכרת בארץ.

ובקשר למחיר: קבל קישור במיוחד בשבילך:

http://www.earthquakesound.com/dbx21.htm

המחיר בארץ יותר זול (אומנם לא בהרבה) אבל עדיין.

והטוב לסוף, יצא לי לשמוע אותו באוטו של איזה מתקין שהתקין מערכת אצל מכר שלי.

הוא היה מוגבר ע"י מונו,והיה SPL מטורף.

• תוכן חדש...