Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכון בדיקה בחיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ראיתי פה שיש הנחה לטכנו טסט בחיפה. השאלה היא עד כמה המכון הנ"ל מקצועי וכמה בדיקה אמורה לעלות אחרי ההנחה (אני חייב להדפיס את הקופון? אין לי מדפסת:? )

קראתי פה בפורום המלצות חמות על מ.מ.מ. האם יש לו הנחה לחברי פורום ואם לא האם ההבדל שווה?

תודה רבה ושבוע טוב!

פורסם

לי יש ניסיון אישי עם מ.מ.מ. ועם קומפיוטסט.

הניסיון שלי עם שניהם הוא מאוד חיובי. בקומפיוטסט יש בוחן בשם מיכאל שהוא לא רק נחמד מאוד, אלא מקצוען אמיתי.

במ.מ.מ. יש כמה וכמה בוחנים שיצא לי להתעסק איתם ובאמת שהם היו גם נחמדים, וגם מקצועיים.

בשני המקומות מקבלים הסבר מפורט על התקלות ועל כל דבר אפשר לשאות מה שרוצים ולקבל הסבר כמו שצריך.

שוב, זה כמובן מניסיון אישי.

אני בטוח שיהיו פה עוד תגובות שיגידו אחרת, כי הרי אין מושלם.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מצטרף להמלצה על מממ מניסיון אישי. מכון מקצועי והגון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בפעם האחרונה שביצעתי בדיקה במממ בחיפה התרשמתי שמחפפים שם בבדיקה, אין כמעט מכשור והרוב מסתמך על הבוחן מורדי שאח"כ נוטה להגזים ולהשחיר את הרכב ככל יכולתו.

לעומת זאת, במכון בשם סופר טסט, שם הייתי בבדיקה עם הקונה של הרכב שלי (לשעבר), בדקו בולמי זעזועים על מכשור מיוחד, בדקו את המנוע עם מכשור יותר מוצלח וכו' וכו'.

לכן - חד משמעית ממליץ על סופר טסט. מממ נהנה לדעתי מהילה של מכון מממ מבדק בהרצליה ולא בצדק.

פורסם

אני דווקא התרשמתי מאוד לטובה ממכון מ.מ.מ שם בדקתי מתוקף עבודתי עשרות רכבים.

גם קניות פרטיות בדקתי דרכם והם עשו עלי רושם מצויין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...