Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סמלת יקרנים בטירוף וזה מה שיהיה עם סובארו.

זכור לי שמישהו אמר שנראה WRX מתומחרת באופן תחרותי נגד הGTI, תרשה לי להתחיל לגחך כבר מעכשיו. :D

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

סמל"ת מכרו Kia או למעשה לא הצליחו למכור אותה

והינה עברה ליבואן אחר ותוך שנתיים המריאה במכירות וכיום ממש מככבת

צר לי אבל גם אני חושב שסמל"ת אשמה :(

סתם דוגמה משלשום - יש להם בתל אביב אולם נפרד להצגת לנציה ועבור מה ? עבור 16 מכירות בשנה ?!?!

אתה נכנס לאולם של אלפא והפתעה - כבר 5 שנים עם אותם 2 דגמים מיטו וגיוליטה ואז מגיעה ההפתעה האמיתית - במקום שבו בעברה הוצגה ה-159 ולפניה הספיידר עכשיו מוצגת לנציה דלתא ! אז אפשר להציג באותו אולם את 2 המותגים - אבל העיקר לבזבז אולם אחד על הלנציה סתם

פורסם

אני כמעט בטוח שלנצ'יה בקרוב ייעלמו חזרה.

אני בטוח שסמל"ת התחילו לייבא את לנצ'יה כדי "לזכות" בדגמים של קרייזלר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

סתם דוגמה משלשום - יש להם בתל אביב אולם נפרד להצגת לנציה ועבור מה ? עבור 16 מכירות בשנה ?!?!

אתה נכנס לאולם של אלפא והפתעה - כבר 5 שנים עם אותם 2 דגמים מיטו וגיוליטה ואז מגיעה ההפתעה האמיתית - במקום שבו בעברה הוצגה ה-159 ולפניה הספיידר עכשיו מוצגת לנציה דלתא ! אז אפשר להציג באותו אולם את 2 המותגים - אבל העיקר לבזבז אולם אחד על הלנציה סתם

קיה הייתה חברת זבל בזמן שסמל"ת מכרו אותם, מכוניות מתפרקות.

עכשיו יונדאי בעלים של קיה, המכוניות זהות מכנית ליונדאי ברמת גימור יותר גבוה.

מכירות קיה עלו במאות אחוזים בעולם מאז שהם עברו ליידים של יונדאי שזה בדיוק הזמן שקיה לא ביידיים של סמל"ת.

אני כמעט בטוח שלנצ'יה בקרוב ייעלמו חזרה.

אני בטוח שסמל"ת התחילו לייבא את לנצ'יה כדי "לזכות" בדגמים של קרייזלר.

זה נראה ככה.

בשביל מה אבל סמל"ת מחזיקים את האולם הענק הזה, הוא נראה ריק וזה לא עושה להם טוב.

אייל

פורסם

סתם דוגמה משלשום - יש להם בתל אביב אולם נפרד להצגת לנציה ועבור מה ? עבור 16 מכירות

זה בדיוק העניין - ניהול כושל.

קיה שתחת סמלת דישדשה ותחת טלקר המריאה.

אופל שתחת umi כשלה ותחת יבואן אחר המריאה.

מספיק שנזכרים בתמחור השערורייתי של ה500, שבבת אחת מחירה נחתך בעשרים אחוזים, בשביל להוציא את כל החשק להגיע לאולם התצוגה שלהם.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

בקשר לאופל - לא יודע כמה באמת היא המריאה.

אם נוריד את הרכבים ששלמה מכר לעצמו (מאופל לסיקסט) אני חושב שהיחס בין הפרסום האגרסיבי לכמות המכירות לשוק הפרטי הוא לא משהו.

בנוסף לטלקאר היה גם לא מעט מזל. בעת המעבר קיה התחילו לייצר רכבים הרבה יותר טובים. אין שום קשר בין צי הרכבים של קיה היום לזה שהיה לפני 3 שנים.

הריו שהייתה פח זבל על גלגלים - שינתה את עורה ונהייתה רכב מעולה.

הפורטה מרכב בינוני ובסיסי - למשחתית מוצלחת.

הפיקנטו שגם היום ממובילות הקטגוריית מיני.

הספורטאז' החדש והמוצלח.

אבל כן, סמל"ת באמת לא נראית כחברה שמעוניינת למכור רכבים.

פורסם
בקשר לאופל - לא יודע כמה באמת היא המריאה.

אם נוריד את הרכבים ששלמה מכר לעצמו (מאופל לסיקסט) אני חושב שהיחס בין הפרסום האגרסיבי לכמות המכירות לשוק הפרטי הוא לא משהו.

יש טבל מסירות עד אוקטובר 2013:

mesirot-10-2013.gif

אופל עדיין נמצאים מעל פיאט, פיג'ו וסובארו. (לא חכמה גדולה במקרה של סובארו), ההבדל הוא ששלושת המותגים האלה משווקים באופן די רציף, אופל חזרו לשוק לפני שנתיים (שלוש?) אחרי שUMI עשו כל מה שיכלו כדי לטאטא אותם כמה שיותר מתחת לשטיח.

אם היה אפשר להוריד את כל רכבי הליסינג/השכרה אולי המצב שלהם היה אפילו יותר טוב. (אני די בטוח שיונדאי לא העמידו 30 אלף רכבים פרטיים על הכביש ב2013, ואותה רמת הסקפטיות מופנית כלפי טויוטה, מאזדה ופורד)

יכול להיות שרוב הרכבים של שמלצר הלכו לליסינג בעוד הרוב של יונדאי היו לפרטיים, ויכול להיות הפוך, לך תדע, לא הצלחתי למצוא טבלה כזו של פרטיים בלבד כדי לבסס דעה יותר נחרצת.

הדבר היחיד שאני בטוח בו הוא שמי שאחראי על שיווק/תמחור בסמל"ת צריך לפנות את הכיסא שלו, ועדיף שעה אחת קודם.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

500L נשמע טוב במחיר כזה, במיוחד אם יש S לפני ה500. במקרה כזה הולך גם עם גיר ידני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתן עוד דוגמה לטמטום של סמל"ת.

רוב רוכשי האלפא מהניילונים מעוניינים בשרות יוצא דופן - זה מה שקונה אותם כי גם המתחרים יודעים לספק זאת.

ואכן לרוב השרות של אלפא מצויין - אבל, ופה אבל גדול שגם מראה על הטפשות של היבואן - השרות הכל כלול הוא לשנתיים כאשר רוב הרוכשים קוניםפ את הרכבים במימון לשלוש שנים וגם הם וגם סמל"ת ממליצים על טריידאין אחרי 3 שנים.

כלומר ברמה הפרקטית בשנה השלישית הרוכש "חשוף" וללא הפריווילגיות שמסביב לשרות - פשוט טפשי ובגלל קמצנות.

לו היה שרות alfa way לכל השלוש שנים הרכשיה היתה הופכת לחוויה ללא תחרות .

פורסם
יש טבל מסירות עד אוקטובר 2013:

אם היה אפשר להוריד את כל רכבי הליסינג/השכרה אולי המצב שלהם היה אפילו יותר טוב. (אני די בטוח שיונדאי לא העמידו 30 אלף רכבים פרטיים על הכביש ב2013, ואותה רמת הסקפטיות מופנית כלפי טויוטה, מאזדה ופורד)

יכול להיות שרוב הרכבים של שמלצר הלכו לליסינג בעוד הרוב של יונדאי היו לפרטיים, ויכול להיות הפוך, לך תדע, לא הצלחתי למצוא טבלה כזו של פרטיים בלבד כדי לבסס דעה יותר נחרצת.

הדבר היחיד שאני בטוח בו הוא שמי שאחראי על שיווק/תמחור בסמל"ת צריך לפנות את הכיסא שלו, ועדיף שעה אחת קודם.

יש עוד 520 מפגרים חוץ מהפרידמן ההוא מהפרסומת שקנו את ה-MG?! :shock:

אכן, כמו שאמרתי אופל הפכו מרכב נישה לרכב יחסית נפוץ על הכבישים.

השאלה כמה מזה זאת בועה שנוצרה עקב כך ששמלצר מוכר לעצמו את הרכב. במקרה זה שוק יד 2 לרכב יהיה אפסי ביותר ואז יתחיל דומינו שייפגע בו לאחר שהבלון יתפוצץ.

אין לי ספק שחלק גדול מהיונדאי ובעצם שאר המותגים המובילים הוא לליסינג - זה לא דבר פסול. פשוט כלמוביל לא מוכרים רכבים לעצמם ואז מתגאים שהם שיפרו את כמות המכירות של המותג.

אם המכירות של אופל לליסינג מתחלקות באופן שווה לכלל חברות הליסינג אז אין בעיה. אבל לא זכור לי שראיתי אופל עם מדבקה של חברה אחרת פרט לזאת של שלמה.

אני באמת אחפש יותר בכביש.

פורסם

הרבה דוקאטו, דובלו ופיורינו. בתחום הזה יש לפיאט מה להציע. זה מעבר למכירות של פונטו, פנדה ו-500 לחברות השכרה (ברמות אבזור בסיסיות ביותר ובמחירים מאוד נוחים אני משער).

אני לא רואה מה יש לפיאט להציע היום ללקוח הפרטי בישראל מלבד ה-500 "הרגילה" וגם זה רק במחירי המבצע.

• תוכן חדש...