Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוודאי שלא, כמעט כל רכב עד מחיר של משפחתית תמצא בליסינג או השכרה.

אצלי בליסינג יכלתי לקחת (ולשלם כמובן) כל רכב שרציתי - למעט אופל (מתוך עיקרון של חברות הליסינג לא לקנות משלמה SIXT).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא ממש, היא אמנם יפה יותר, חזקה יותר ועם ביצועים טובים יותר, היא גם מאובזרת יותר ומרווחת יותר.

אבל היא לא תוכננה על ידי האלים הנורדיים במרומי הר ה-VAG ולכן לעולם לא תהיה בעלת גדולה אמיתית. בעוד שהבראבו היא יצירה איטלקית מעודנת ושבירה, בלוק המנוע והבוכנות של השפ"ש (שקודה פאביה שפורט) חושלו בעזרת Mjölnir, הטורבו האדיר במנוע ה-1.2TSI נושף אל המנוע רוחות קפואות הישר מ-Jötunheimr וה-DSG זריז מ-Ullr וחסון יותר מ-Höðr. הגג הלבן נועד להזכיר לכל המתבונן ברכב שצמיגיו נטועים עמוק בקרקע, אולם גגו כפסגת ההר אשר במרכז Asgard שם שוכנים האלים (שנוהגים כמובן בפאביה, חוץ מאודין הזקן שנוהג בסופרב ו-Höðr העיוור שנוסע במכונית האוטונומית של גוגל).

יש לי חתימה חדשה :)

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב חברים

בברור מול סמל"ת יש מחיר ל500L 7 מקומות

160000 ש"ח לדיזל רובוטי אין אפשרות לידני

באופן סופי פיאט נפלו על הראש איבדו נוסחה להצלחה חלקית.

פורסם

בהשוואה למתחרים..

2509781907.jpg

בחיי נפלו על הראש.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ממש מרתק לראות איך יתמחרו את ה B3

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
טוב חברים

Facepalm_227785.jpg

הם פשוט לא רוצים למכור מכוניות.

פורסם

לא רק אימפרזה, צריך לזכור שתיכף הם יביאו את הדור החדש של מכונית הפאר לגאסי, סיבה טובה לנקוב בתג מחיר של 200 :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
טוב חברים

לא מבין מה הבעיה, למעט הורסו הפיאט הכי זולה.

אם בחמש מקומות המחיר ניתן לויכוח ב7 מקומות הוא מעולה.

פורסם
בהשוואה למתחרים..

2509781907.jpg

בחיי נפלו על הראש.

חבל שהמחירים מעודכנים לתאריך המבחן לפני שנה וחצי ולא להיום...

בנוסף, חוץ מהאורלנדו כולם מנועי בנזין לעומת טורבו דיזל. שים לב לתצרוכות דלק במבחן וזה כבר ייתן לך חלק מהתמונה, בלי קשר למחירים שכבר עלו מאז בחלק מהדגמים.

בקיצור, תשווה תפוחים לתפוחים.

AMIGER- אם המחיר שפורסם נכון אז ה-L הוא הזול בקטגוריה, אבל אל תתן לעובדות לבלבל פה אנשים...

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

מחיר סביר למכונית דיזל עם 7 מקומות.

שלא נדבר על השיק שלה!

אחלה מכונית לאמאהות....לאבות? נחכה לגרסת ה-500L ABARTH

אין צורך בחתימה....

פורסם
חבל שהמחירים מעודכנים לתאריך המבחן לפני שנה וחצי ולא להיום...

בנוסף, חוץ מהאורלנדו כולם מנועי בנזין לעומת טורבו דיזל. שים לב לתצרוכות דלק במבחן וזה כבר ייתן לך חלק מהתמונה, בלי קשר למחירים שכבר עלו מאז בחלק מהדגמים.

בקיצור, תשווה תפוחים לתפוחים.

AMIGER- אם המחיר שפורסם נכון אז ה-L הוא הזול בקטגוריה, אבל אל תתן לעובדות לבלבל פה אנשים...

חוץ מה5008 מחירי כל הרכבים האלה עלו בפחות מ5K. האורלנדו אפילו הוזל.

אבל אתה צודק, חבל שלא עשו כתבה קצת יותר עדכנית.

מצד שני לא מופיעות שם C4 גראנד פיקאסו (159K) או ברלינגו MLS דיזל ידני (152K).

וזה לפני שמדברים על הנחות או עסקאות ליסינג 0קמ..

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הברלינגו MLS מגיע עם 7 מקומות, הרי זה נושא השיחה המרכזי כאן, לא?

אם כבר אז אני לא מבין איך הקובו מתחבר לקומבינה..

פורסם

שמע, העלית פה מספר מכוניות, למעט אחת כולן יקרות מהפיאט תוך טענה שמחיר הפיאט מוגזם ("בחיי נפלו על הראש") למרות שהפיאט הכי זולה למעט הורסו.

אחר כך עוד הלכת ובדקת וחזרת עם זה שחלק מהמכוניות אף התייקרו.

הצלחת למצוא טנדר מהונדס ולא שייך שזול מהפיאט ומכל האחרות בדיוק בגלל שהוא לא שייך לקבוצה, אבל בכל זאת הכנסת אותו ובסוף אתה שואל אותי למה אני משווה אותו לטנדר של פיאט:shock:

פספסתי משהו בלוגיקה שלך?

• תוכן חדש...