Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה עושה צחוק ?

בכניסה מתל השומר (רחוב יחזקאל קזז) יש לך ים חנויות\מסעדות שמוכרות קובות, קוסקוס ומה שרק תרצה.

איציק

אני לא רוצה ים מקומות, אני רוצה את אלה שאתם אוהבים וממליצים ;-)

מה הבעיה "להשתכנז" ולאכול שניצל וצ'יפס? :sad:

אין לי צורך להשתכנז כי אני אשכנזי שעובד ברמת החייל ואוכל המבורגרים ושניצלים שכבר יצאו לי מכל החורים ורציתי לפנק את עצמי בקובה ו/או מפרום ו/או קיצרי ו/או קוסקוס ו/או ...(מצידי תוסיפו טביט, שוואנדה וכל מאכל טריפוליטאי ועירקי אחר שבא לכם כל עוד זה לא חצילים)

-----------------------------

תודה על ההמלצות על אקו מקו והמטבח של אמא

ננסה אולי בשבוע הבא :-)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
עבדאללה בחניון הגדול ליד הכמעט חינם וקלאב אופנה

יש לו אוכל מוכן ודווקא טעים

לא הייתי אוכל שם גם אם הייתי גווע ברעב....בעעעע

פורסם

אין לי צורך להשתכנז כי אני אשכנזי שעובד ברמת החייל ואוכל המבורגרים ושניצלים שכבר יצאו לי מכל החורים ורציתי לפנק את עצמי בקובה ו/או מפרום ו/או קיצרי ו/או קוסקוס ו/או ...(מצידי תוסיפו טביט, שוואנדה וכל מאכל טריפוליטאי ועירקי אחר שבא לכם כל עוד זה לא חצילים)

יש לך גם את "ברייט הול", אוכל מוכן גם עירקי וגם מולטי עדתי:-P (מול מוסך בכור טויוטה).

מניסיון, הוא לא רע בכלל לפחות כמו "אקו-מקו".

פורסם

יא חתיכת עצלן, מה הבעייה להכין טביט בבית (שלא לדבר על שורבה שמתאימה מעולה לחוף)?ץץקובות ומחשה זה כבר הרבה עבודה.

לרבי החצילים אני חושב שאני העירקי היחיד שלא סובל חצולים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הייתי היום במסעדה "לחם בית" מהקישור הבא

http://food.walla.co.il/?w=/1129/2695869

הייתה עסקי קומפלט שכללה אורז או קוסקוס, ובשר או צמחוני לבחירה. וזהו, אין שתיה בסיפור הזה והעלות היא 35 ש"ח.

הייתה בנוסף גם עסקית קלאסית, שמשדרגת את העסקית קומפלט ומוסיפה לה כוס לימונה, 3-4 סלטים עם לחמניה, ותה צמחים על בקלווה בסוף הארוחה. העלות של העסקית הזאת היא 50 ש"ח. בחישוב זריז, זה עדיף על פני העסקית של 35 ש"ח לפני שתיה.

הסלטים הגיעו בצלוחיות שהכילו פחות או יותר כף אחת של סלט (לא ביקשתי עוד אבל בכל זאת) הלחמניה לחמניה כזאת שעושים ממנה כריך לילדים. המנה העיקרית שלקחתי הייתה קוסקוס ובשר בקר ברוטב עגבניות עם תפוחי אדמה. זה מגיע ב-2 צלחות עמוקות, אחת מלאה בקוסקוס עד למעלה, והשניה מלאה בבשר (2 קוביות יפות, כ-100 גרם בשר בקר) עם חצי תפוח אדמה שבושל עם הבשר ברוטב. בצורה כזאת או אחרת אתם אמורים לערבב איך וכמה שבא לכם. הטעם סתמי, הבשר היה סביר וכל השאר לא משהו מיוחד. בסוף הגיע תה צמחים (טעים) בכוס קטנה כמו של קפה במסעדה ערבית עם 3 חתיכות בקלווה.

הכמות מפוצצת, הטעם בינוני מינוס ולכן המחיר לא מצדיק לדעתי.

מי שרוצה אוכל בסגנון הזה, זול יותר וטעים יותר, בכור את שושי בפרדס כץ עדיף בכל התחומים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני אישית עדיין המום ש"נדרה" נסגרה.. מבחינתי ממש עצוב.

המקום היה מעין עליה לרגל לכבוד כל האוכל העיראקי, אני אישית חושב שזה בגלל ניהול לקוי של אוכל יקר שהוגש בכמות לא סבירה, הם היו שמים יותר מדי אוכל לבן אדם בצלחת והרוב היה נזרק.

אבל,

מה עם אפי? מה עם הטברנה של דינו?

שתיהם מקומות מומלצים מאוד!

Polo 2012

פורסם

לפני שבועים היתי בדרך לסוף שבוע בירושלים.עצרתי באור יהודה אצל סעיד (הבן).קיבלתי שירות 10.האוכל היה 10 .אחזור לשם בכל הזדמנות שיהיה באיזור

פורסם

הפונדק של משה נסגר עקב בעיות תברואתיות? הצחקתם לי את האגזוז של הגולף.

אתם נשמעים כמו הפרקליטים שהיו צריכים להיות לו, אחד כזה צריך להכניס לכלא!

יותר נכון להגיד שעקב בדיקה אקראית נתפסו 20 ק"ג של בשר מקולקל שהיה אמור להגיע אליכם לצלחת.

ובתור תושב העיר אני תמיד נגעלתי בכלל להתקרב למקום המסריח הזה, אני מעדיף ללקק מרק ממעבר חציה לפני שאני נכנס לאכול במקום כזה.

להלן קישור ממאקו שמסביר בדיוק למה כמה ואיך:

http://www.mako.co.il/news-channel2/Six-Newscast/Article-36d8b5a45270041004.htm

אני כן אשמח להמליץ על אקו מאקו (ליד סעיד הישן) ועל מטעמי עבדאללה, אוכל עיראקי ברמה סבירה + ( קשה לתת ציון גבוה מזה למקום שמכין אוכל מוכן בסדר גודל של אלפי מנות ביום בצורה תעשייתית כשיש לך את זה בבית בטעם הרבה יותר אותנטי אבל בסך הכל טעים).

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...