Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפקטית עד 90,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנסיבות מצערות, אנחנו נפרדים מהדייהטסו סיריון 2007 שהפכה לאובדן להלכה.

הרכב ישמש בעיקר לנסיעות יום-יומיות לת"א (כ-70 ק"מ +/-)

הדרישות:

אין יותר מדי, עדיף שיהיה חסכוני בדלק.

חשבנו על המבצע הזה:

http://campaign.skoda.co.il/mobile/fabia/?keyword=fabia&gclid=COWmqcvs7LoCFcJd3godi1oA1w

יש הצעות אחרות משתלמות יותר?

בכל מקרה, אני מניח שהמכונית נמצאית בליגה אחרת בהשוואה לסיריון.

פורסם

תבדוק את הפורד פיאסטה החדשה,קצת מעל התקציב שלך.

הביטוח זול יחסית מכל שאר המתחרות שלה.

טיפולים הרבה יותר זולים.

אמינות הרבה מעבר לסקודה.

העיצוב הפנימי והאיבזור אין למה להשוות.

בטיחות לא פחות מהסקודה.

ממליץ על נסיעת מבחן טרם הרכישה.

פורסם

המבצע של הפאביה אכן אטרקטיבי למדי ובסך הכל זאת נשמעת כמו עסקה די טובה. אבל אם אתה מחפש משהו שיותר דומה ב"רמה" שלו לסיריון, גם מבחינת גודל, גם מבחינת צריכת דלק וגם מבחינת ביצועים - אז לך לכיוון של ניסאן אקו-מיקרה או מיצובישי ספייס סטאר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שחכתי לציין, המכונית צריכה להיות אוטומטית ולא רובוטית.

גם הפאביה וגם הפיאסטה רובוטיות.

אני הייתי הולך על I20מ 0ק"מ מליסינג. אומנם לא הכי חסכונית בקטגוריה אבל סה"כ מכונית טובה, אמינה ובטחותית.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אם אין חובה לרכב חדש והיה לכם ניסיון טוב עם הדייהטסו סיריון, אולי שווה לשקול רכישה של סיריון משנתון יותר גבוה וכך גם לא תהיו חייבים לנצל את כול התקציב, במידה ותרצו לגוון אפשר לחילופין לבדוק את הפורד פיאסטה Trend 1.4 שלה כן יש תיבה אוטומטית ויכולה גם להתאים לדרישות שציינת.

אם אתם חפצים ברכב חדש בלבד אז כפי שצוין קודם לכן הניסן אקו מיקרה או יונדאי I20 מליסינג עם 0 ק"מ בהחלט יכולות להתאים.

בהצלחה

פורסם

הקפצה

מה דעתכם על Kia picanto חדשה ב- 78K?

*בתאכלס לא אכפת לנו איזו תיבה רק שתתפקד כתיבהאוטומטית ללא קלאץ' וללא העברת הילוכים ידנית.

פורסם
תבדוק את הפורד פיאסטה החדשה,קצת מעל התקציב שלך.

הביטוח זול יחסית מכל שאר המתחרות שלה.

טיפולים הרבה יותר זולים.

אמינות הרבה מעבר לסקודה.

העיצוב הפנימי והאיבזור אין למה להשוות.

בטיחות לא פחות מהסקודה.

ממליץ על נסיעת מבחן טרם הרכישה.

קצת מעבר לתקציב תוכל לשדרג את עצמך לרכב מיני הטוב ביותר.(ראה מאמרים במגזין אוטו)

אין סוף תוספות.

אשמח להראות את הדגמים שלנו.

פורסם

גם הסוזוקי ספלאש יכולה להכנס אצלך כאופציה,

רכב אמין, קטן, אוטומטי וחסכוני.

קח בחשבון שתא המטען דיי קטן,

אבל אם מרימים שם את מכסה הפלסטיק מרוויחים עוד תוספת לנפח.

so far so good so what

פורסם
הקפצה

*בתאכלס לא אכפת לנו איזו תיבה רק שתתפקד כתיבהאוטומטית ללא קלאץ' וללא העברת הילוכים ידנית.

לא הייתי הולך על הפיקנטו. היא קטנה ולא ממש מיועדת לנסיעות ארוכות של 70 קילומטר לכל כיוון. ומילא אם היה חיסכון בדלק כבונוס על הפשרה בגודל, בביצועים ובהתנהגות הכביש, אבל גם את זה אין...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
גם הפאביה וגם הפיאסטה רובוטיות.

אני הייתי הולך על I20מ 0ק"מ מליסינג. אומנם לא הכי חסכונית בקטגוריה אבל סה"כ מכונית טובה, אמינה ובטחותית.

אני רק שאלה: הפיאסטה רובוטית?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
הקפצה

שלום

לי הייתה פיקנטו ועכשיו אני מתנייד (כבר 5 חודשים ו 20000 ק"מ) בספלאש,

הספלאש הרבה יותר חסכונית, זריזה ומרווחת בגיזרת הנוסעים (מפתיע מאוד המרווח), החסרון בספלאש תא מטען זערורי שאפילו עגלה קטנה לא נכנסת לנו, (הפיקנטו שם הייתה טובה יותר).

תבדקו את הסוויפט.

פורסם

המכונית המדוברת לא קומפקטית.

החלטנו לא להשתמש במלוא התקציב, לכן הבחירה בפיקנטו.

התקציב ירד ל- 75-80K

הנסיעות הן 30 עד 40 קילומטר לכל כיוון.

• תוכן חדש...