Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

pyle?

dr._D
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סיני פשוט ולא דבר יותר מזה.... תחסוך קצת ותקנה משהו אחר

הוא שאל דעה על החברה. ואתה אומר לו לחסוך. הוא שאל אותך אם צריך לחסוך.?!

היא חברה בינונית. ויחסית לחברה בינונית יש לה מוצרים מעולים. שמעתי סאבים ומגברים שלהם

הם טובים !. והרמקולים פחות. ברוב הדגמים. יש להם כמה מעולים.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
הוא שאל דעה על החברה. ואתה אומר לו לחסוך. הוא שאל אותך אם צריך לחסוך.?!

היא חברה בינונית. ויחסית לחברה בינונית יש לה מוצרים מעולים. שמעתי סאבים ומגברים שלהם

הם טובים !. והרמקולים פחות. ברוב הדגמים. יש להם כמה מעולים.

תמיר

כל מילה זהב .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

אני יכול להגיד לך ככה : בסדרות הנמוכות הם על הפנים אל תתקרב (כנראה ניסו לגעת בשוק הלקוחות של קליפורניה ולמיניהם...), בסדרות הגבוהות הם אחלה חברה, משתווה לLANZAR ,BOSS וכו'...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

וואלה תודה לכולכם!

חשבתי להרכיב מערכת מהרכיבים הבאים... תגידו לי מה את חושבים...איפה יש מקום לשפר או להתאים רכיבים יותר מתאימים...ואל תתנפלו למה אני לא מבין עדיין בגרוש במערכות לרכב.. התקציב שלי דיי דל אבל אני לא רוצה לקנות דברים פושטים.

הכיוון שלי הוא למערכת עם סאונד כמה שיותר נקי שאפשר להוציא ושתיהיה עוצמתית (מבחינת הבאס חשוב מאוד!) .. עדיין.. הכל יחסית לתקציב שלי..

סאב: Pioneer TSW305C (600w peek)

מגבר לסאב:boss Boss BA2900 1000w

רמקולים: er TSA6980 pioneer

מגבר לרמקולים : צריך בכלל??... או שאפשר לעשות גשר?..

ו-mp3: אין לי עדיין דעה מגובשת... אבל חשבתי על משהו בכיוון של Pioneer DEHP4600MP pioneer

אם יש לכם רעיונות לשיפור אז בבקשה תעלו אותם על כתב...

פורסם

המגבר הזה מאוד חלש לעומת הסאב העוצמתי, (הוא מוצהר 800 וואט מקס, והינו בעל קיבולת של 400 וואט)

אם אין לך תקציב להגברה חזקה יותר, היתי ממליץ לך להחליף את הסאב לסאב יותר חלש, ככה תוכל לנצל אותו בצורה יותר טובה, הפיוניר הזה לא יתן לך תמורה טובה עם הגברה שכזאת.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אז אין לי בעיה להוסיף עוד כסף בשביל להשיג את המטרה שלי...

בשביל איכות משלמים.. אין מה לעשות.

אבל ההתאמות בסדר?

יש לך מגבר להמליץ לי עליו בשביל הסאב?

האם הוא גם ישומש לרמקולים או שאני אצטך מגבר לסאב ומגבר אחר לרמקולים?

פורסם

זה כמובן תלוי בתקציב שלך.

אפשרי להשתמש במגבר 4 ערוצים גם בשביל הסאב וגם בשביל הרמקולים

אך המגברים שיכנסו בתקציב של, לא יתנו תמורה רצינית,

לכן משתמשים במגבר אחד שיהיה חזק בשביל 4 אוהם, לסאב

ומגבר שני, שיעשה את העבודה עם הרמקולים, בסך הכל הם לא צריכים הספק גבוה במיוחד, (כמו הסאב למשל)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אני יכול להגיד לך ככה : בסדרות הנמוכות הם על הפנים אל תתקרב (כנראה ניסו לגעת בשוק הלקוחות של קליפורניה ולמיניהם...), בסדרות הגבוהות הם אחלה חברה, משתווה לLANZAR ,BOSS וכו'...

LANZAR PYRAMID LEGACY PYLE הם אותה חברה.

המגבר הזה מאוד חלש לעומת הסאב העוצמתי,.

חח כולה קרטון אחי. איזה סאב עוצמתי.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

• תוכן חדש...