Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נראה כמו חדש, ולמעשה הוא רכב חדש (יצא ביולי מהסוכנות).

האם לקחת לבדיקה?

מרגיש לי קצת חבל מצד אחד להוציא כזה סכום על בדיקה, ומצד שני מאוד מתלבט אולי בכל זאת.

מה אתם אומרים?

האם יש בדיקות עד הבית או משהו בסגנון, שייתן לי מענה נוח יותר ואולי גם זול יותר ממכון בדיקה?

ואיזה מכון בדיקה מומלץ יש בפ"ת/הוד השרון?

תודה רבה.

פורסם

מבחינת תקלות כניראה יהיה נקי,אבל בשביל לדעת האם היה מעורב בתאונה כדאי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברור שלקחת.

אני מכיר בן אדם שעשה תאונה עם הרכב שלו שבוע לאחר שקנה אותו. הרכב כמובן הוגדר כאובדן להלכה אבל אני בטוח שהוא נוסע כיום בכבישי הארץ כ"יד ראשונה,0 קילומטר".

לשאלת אין שירות של בדיקה עד לבית (אולי בגרמניה יש).

בכל מקרה למה הוא מוכר אחרי 5 חודשים?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בהחלט כדאי לעשות בדיקה, אתה לא יכול לדעת אם הרכב עבר תאונה.

בנוסף, בדוק גם את נושא האחריות של הרכב, בדוק שלא בוטלה מסיבות כלשהן.

כמו כן, תשאל את המוכר למה הוא מוכר אחרי תקופה כה קצרה עם הרכב החדש.

בהצלחה.

פורסם

ובמידה הייתה תקלה וזה לא תוקן במורשה,או טיפול שלא בוצעה במורשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אז איך אני יכול לבדוק אם האחריות לא בטלה?

אני חושב שטלפון למוסך היבואן יספיק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

טועה ומטעה ציבור שלם

היסטוריית טיפולים וכל האינפורמציה הרלוונטית ימסרו לבעל הרכב בלבד!!!!!

או למיופה כוח בכתב ע"י בעל הרכב.

פורסם
  טועה ומטעה ציבור שלם

היסטוריית טיפולים וכל האינפורמציה הרלוונטית ימסרו לבעל הרכב בלבד!!!!!

או למיופה כוח בכתב ע"י בעל הרכב.

טועה ומטעה ציבור שלם-מי מת?

פורסם

אם מוכרים לך את הרכב במחיר של רכב בן 5 חודשים קח לבדיקה. או שאתה משלם עשרות אלפי שקלים על עיוור?

אם מוכרים לך את הרכב במחיר 1000 ש"ח, אולי תוותר על הבדיקה.

לפני כמה חודשים קניתי רכב בן שנה שבדקתי אותו לשביעות רצוני בעצמי (אני מבין לא מעט) ואף המוכר הציג לי טופס בדיקה מיום לפני כן.

בכל זאת שילמתי 750 ש"ח על בדיקה חיצונית (מדובר ברכב מקבוצה 6) ולא נמצאו שום ליקויים. אני לא מרגיש שזרקתי את הכסף או את הזמן שנדרש לשם הבדיקה.

בהצלחה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לשאלת אין שירות של בדיקה עד לבית (אולי בגרמניה יש).

אין יותר את המומחה שמגיע הביתה ומרים את הרכב ובודק?

יש בעלי מקצוע מסויימים שעושים בדיקות כאלה.

כמובן בדיקה במכון עדיפה כי יש להם את היכולת לבדוק לעומק, למשל אמור להיות להם דיינו. יחד עם זאת אני אישית מעדיף בדיקה על ידי מוסך מומחה או פחח מומחה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מוכר עקב מעבר לחו"ל.

מאיזו סיבה יכולה להתבטל אחריות היבואן?

בזמנו חשבתי לקנות רכב מחבר יד ראשונה

לבסוף מישהו אחר קנה את המכונית

בבדיקה גילו שכנף ימין הוחלפה

בעל הרכב לא הבין את הממצא

ופנה ליבואן

בסוף הסתבר שהיבואן החליף את הכנף

והרכב נמכר כך ללא הודעה לקונה

• תוכן חדש...