Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכשתי רכב מליסינג (אלדן) לפני כחודש, ופתאום נזכרתי שבעצם לא עשיתי העברת בעלות (ז"א, לא ניגשתי לסניף דואר ושיניתי את שם הבעלים ברישיון הרכב). רישיון הרכב בתוקף עד יולי 2014, אבל כרגע הוא כאמור ע"ש אלדן.

האם אני אמור לעשות משהו כזה? תוך כמה זמן?

תודה!

פורסם

היי

בעקרון, ע"פ הסכם המכירה ייפוי כוח להעברת בעלות יישלח אליך עד 60 ימי עסקים מקבלת הרכב בדואר רשום.

אם תרצה מידע נוסף, השאר מספר טלפון ואזור מגורים וניצור איתך קשר!

יום טוב,

מיטל מאלדן.

היי,

רכשתי רכב מליסינג (אלדן) לפני כחודש, ופתאום נזכרתי שבעצם לא עשיתי העברת בעלות (ז"א, לא ניגשתי לסניף דואר ושיניתי את שם הבעלים ברישיון הרכב). רישיון הרכב בתוקף עד יולי 2014, אבל כרגע הוא כאמור ע"ש אלדן.

האם אני אמור לעשות משהו כזה? תוך כמה זמן?

תודה!

פורסם

60 יום? זה המון. משיטוט בפורום פה אני מבין שבד"כ המספרים קטנים בהרבה (10 ימים, שבועיים). המשמעות היא שבינתיים הרכב עדיין בבעלותכם וגם משועבד.

פורסם

אני קניתי רכב מהרץ וגם כאן,הרכב היה רשום על שמם עד מועד הטסט הבא גם לאחר ביצוע העברת הבעלות (לקח להם שבוע ובינתיים נסעתי עם מסמכים של הרץ עם חותמת נאמן למקור).

אפשרות אחרת:לגשת למשרד הרישוי ולבקש בעלות של כמה עשרות בודדות של ש"ח להוציא כפל רישיון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אני קניתי רכב מהרץ וגם כאן,הרכב היה רשום על שמם עד מועד הטסט הבא גם לאחר ביצוע העברת הבעלות (לקח להם שבוע ובינתיים נסעתי עם מסמכים של הרץ עם חותמת נאמן למקור).

אפשרות אחרת:לגשת למשרד הרישוי ולבקש בעלות של כמה עשרות בודדות של ש"ח להוציא כפל רישיון.

:shock: אני באותו היום העברתי בעלות בהרץ.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

למה ועל מה לחכות 60 יום?

אני מבין שיש צורך בהסרת שעבוד והליכה לדואר.

את כל זאת ניתן לפתור בשלושה ימי עבודה לכל היותר.

אני ככלל ממליץ לא לקחת רכב ללא העברת בעלות גם אם בגין כך יש צורך להמתין כמה ימים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
:shock: אני באותו היום העברתי בעלות בהרץ.

גם אני העברתי בעלות באותו היום בהרץ....

נשמע מוזר משהו ההתנהלות הזאת.

פורסם

מדובר בהתנסחות לא מוצלחת.

הרכב הועבר על שמו אך הוא לא קיבל את הרישיון המקורי. (לא תקין)

כשהגיע מועד הטסט הוא קיבל בדואר רישיון על שמו. (אבל הרכב היה רשום על שמו הרבה קודם)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני רוצה להבין משהו. עד שאני לא עושה את העברת הבעלות בפועל, הרכב משועבד ובעצם הוא לא ממש בבעלותי למרות שקניתי אותו במיטב כספי?

פורסם

העברת בעלות לא מסירה שעבוד, נהפוך הוא.

אי אפשר להעביר בעלות אם לא הוסר השעבוד, אבל זה שלא ביצעת העברת בעלות לא אומר כלום על השאלה האם קיים כרגע שעבוד או לא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כדי שאני אבין יותר טוב, בלי אם אז:

קניתי רכב לפני חודש וחצי, אבל עדיין לא קיבלתי את מסמכי העברת הבעלות, ז"א לא ביצעתי העברת בעלות בבנק הדואר ורישיון הרכב מעודכן על בעליו הקודמים.

מה סטטוס החזקה שלי על האוטו?

פורסם

אם יש לך העתק של חוזה מכר חתום ומשולם מול אלדן אז אתה אולי לא הבעלים הרשום של הרכב, אבל יש לך חזקה משפטית משמעותית עליו.

מצטער, אבל גם פה נכנס ״אם... אז״.

אגב, אני באמת לא מבין למה להמשיך לשאול בפורום ולא לשלוח הודעה פרטית למיטל שכתבה כאן והציעה את עזרתה. למה אתה מחכה, למשיח?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...