Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי בעיה לקבל תרומות של 1500 ש"ח לאוברול (צוחק, לא רוצה לראות יותר את האופנוע הזה, והלוואי שמישהו יטביע אותו בירקון...) אבל עכשיו אני עם דרבי רדבוליט מעפן מהשליחויות, אני מרגיש כמו בריקשה של סבתא, פוחד לזוז...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

טוב, בשעה טובה קניתי קטנוע חדש, מחר אני מקבל אותו, ורוצה לבצע שוב הרכבה של מערכת, עכשיו כבר יותר קל לי כי זה אותו אופנוע כמו הקודם, אני יודע בדיוק מה לפרק ולאן לחבר, ויש לי את פוד של הכסא (מתחת לכסא היה מעין כזה התקן נשלף, אני לוקח אותו לחדש, חוסך לעצמי עבודה).

עכשיו, אתם יכולים לראות בתמונות, ההתקן למערכת עצמה היה סתם חתיכת פח וספוגי בידוד, בחדש אני רוצה לקנות בית למערכת (אלו מהפלסטיקים בשביל רכבים שאין להם הכנה) ולקבע אותו בעזרת אפוקסי או פיבר אל תוך ההתקן הנשלף הזה, ע"מ שהכל יראה קצת יותר אסטתי מקורי ואיכותי, עצות עם איזה חומרים לעבוד, מה לעשות, יתקבלו בברכה :)

פורסם

היתי בכיף ממליץ לך על חומרים, (עם אלו שיש לי ניסיון)

אך אינני יודע בדיוק איך הדברים אמורים להעשות, אם תוכל לעשות תמונות CLOSE UP

על הבניות שאתה מעוניין, על הגודל החלל שלהם, ולאיזה גימור אתה מעוניין להגיע

אולי תוכל להעזר בניסיון שלי.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
היתי בכיף ממליץ לך על חומרים, (עם אלו שיש לי ניסיון)

אך אינני יודע בדיוק איך הדברים אמורים להעשות, אם תוכל לעשות תמונות CLOSE UP

על הבניות שאתה מעוניין, על הגודל החלל שלהם, ולאיזה גימור אתה מעוניין להגיע

אולי תוכל להעזר בניסיון שלי.

אחי, אתה יכול להסתכל בתמונות שהעלתי, אחרי העבודה, ותראה איך ואיפה המערכת יושבת, אני פשוט רוצה לסגור אותה שתראה כאילו אורגנל כזה, בקיצר, פוד מקצועי...

יש רעיונות ?

פורסם

האם במבנה שאתה הולך ליצור, הוא חייב להיות

BUILT IN ?

או שהוא לא חלק אינטגרלי, והוא נשלף, ויש לך אפשרות לעבוד איתו בנפרד למבנה הקטנוע ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

נשלף בקלילות רבה, שים לב לתמונה 10, רואים במפורש את הריפוד האפור יוצא מבית הכסא, אתה שם לב, הוא יוצא במשיכה ממש קלה ככה שאפשר לעבוד עליו בבית, ולהחזיר לאחר המלאכה אל המקום...

מה אתה מציע ?

פורסם

יש כאן דילמה רצינית בגלל העובדה שמדובר בקטנוע, שהוא חשוף לשמש ומים.

אני חושב שאם תוציא את המבנה הזה, תצפה אותו בחומר קשיח, (כל חומר קשיח) לדוגמא אפוקסי.

לאחר מכן תלטש אותו טוב טוב, ותיצור ממנו צורה בעלת דופן קשיח,

ואז תצפה אותו בחומר לליטוש הסופי, לדוגמא, בונדו, דבק שפכטל,

ואז, בשביל למנוע השלכות של מים ושמש, היתי ממליץ לך לעשות שכבה חזקה של צבע ייסוד. זה יגרום לו להראות כאילו הוא עטוף בפלסטיק. ואז לצבוע .. אפילו עם ספריי עמיד.

זה פחות או יותר השלבים שאני יצרתי את הבניות האחרונות שלי, ויש לי תחושה שאני הולך לחזור על השלבים הללו בשביל הבניה של המחשב נייד..

אם אתה רוצה תוכל לעשות חיפוש לתרד הישן שלי בשביל לקבל אינפורמציה יותר מעמיקה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אחי, אל תשכח זה מתחת למושב של האופנוע, זה לא חשוף לשמש ולא חדיר למים, אז בוא נחזור לאט לאט, מחר בערב אני מביא את האופנוע, איך אני מתחיל את הבניה ?

מה החומר המומלץ לזה ?

פורסם

דבר ראשון, אתה מוציא את המבנה הזה,

דבר שני, אתה לוקח סוג של ספוג דק, ועוטף אותו, ומנסה להכניס אותו עם הספוג "לבית" שלו.

אם אתה נתקל בקושי להכניס עם הספוג, אז תדע שאתה חייב לעשות שיכבה מאוד עדינה עם האפוקסי,

זה נועד בשביל לוודא שכמות החומר, לא תחרוג מכמות המקום שיש לך מתחת למושב.

קונה דבק אפוקסי, דבק "איטי" בעל מקשה ומדלל. בא בתוך קופסאות פח.

יוצר תערבות של שני החומרים באופן של יחס 1:1, ליחס יש משמעות, משום שמדובר בסוג של תמיסה.

אם אין יחס 1:1 החומר פשוט לא נוצר.

החומר הזה יוצר מעטפת קשיחה של סוג "פלסטיק" קשיח" על המבנה שלך.

תצור שכבה דקה, משום שלא יהיו לך בעיות להכניסו, ושלא יהיו לך בעיות לשייפו, ומשום שיהיה מקום לתיקונים.

לאחר שהכבה הדקה, שתהייה כמה שיותר ישרה משום שלא קל לשייף את הדבר הזה.

(אם יש לך מקדח של שיוף זה יקח על החיים שלך, אם יש לך נגישות ל"טנק" שיוף, החיים שלך יהיו דבש)

בכל אופן, גם נייר שיוף קשיח מאוד, מומלץ לשיוף החומר. (מאוד קשיח)

לאחר מכן אתה מוודא שהוא עטוף כמו שצריך, אם עשית עבודה ממש גרועה, אני ממליץ לעשות עוד שכבה מאוד דקה

רק בשביל לכסות על איזורים שבאמת לא רציניים מבחינת המעטפת.

לאחר מכן ..... עבודה עם הדבק שפכטל . זה כבר משחק ילדים.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני לא אהייה זמין מחר, אז תקח את זה בחשבון.

(מתחיל את הקורס אמבולנסים שלי, סוף סוף)

בכל אופן, אם אתה רוצה ליצור קשר דרך אמצעות אחרת , כגון איסיקיו אני מאמין שאוכל להיות זמין.

(אחרי הכל אני עם הלאפטופ).

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אשמח לקבל את האייסי שלך בפרטי וככה יהיה יותר נוח לבצע הכל, למרות שאני בכלל לא יודע אם אני אתחיל מחר, כי הסיום מתוכנן בשבת, או בעצם שישי, צריך את כל הזמן הזה ?

פורסם

את האמת, אם היה לך ניסיון טוב עם החומרים, אני מאמין שהיית יכול לסיים את זה תוך 3 ימים.

תחילת יום ראשון, עבודה על האפוקסי ועל המבנה, סוף יום ראשון, יצירת המעטפת של השפכטל.

תחילת יום ראשן, ליטוש, ויצירת מעטפת נוספת, צהריים, ליטוש, מעטפת נוספת.

יום שלישי כבר תוכל להתחיל בצביעה....

שוב, זה תלוי ברמת הניסיון שלך, ברמת עבודת הידיים שלך, וכמובן,

הכי חשוב, ברמת הרצון שלך לסיים עם זה כבר , והזמן שאתה יכול להקדיש לנושא :)

אם "תמרח" את זה, אני מאמין שזה אפשרי שיקח לך עד סוף השבוע..

אך אם תעשה סדר זמנים לפי התייבשות של חומר, וכדומה.. תוכל לסיים בסוף היום השלישי.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...